Uyumada sıkıntım yok ki hemen uykuya dalıyorum ama kabuslar korkular peşimi bırakmıyor kalbim güm güm atıyor uyandikcaUykuya yardımcı ilaçlar mı alsanız acaba biraz rahatlatacak bi şeyler.
Bu kadar korkmayın lütfen, insanoğlu şeytana pabucunu ters giydirir.Arkadaşlar eşim bazen hafta sonu mesaiye ve nöbete kalıyor ve her kalmasında sabaha kadar kabus görüyorum dün kolumda yan yana 3 tane tırmık iziyle uyandım kedim vesaire yok oğlumun da benimde kasimis olamam tırnağımiz kısa gördüğüm rüyalar hep şeytani rüya ve gerçek gibiler ama eşim varken asla kabus görmüyorum 3 yaşında oğlumla yan yana yatıyorum eşim yokken koridorun lambası da hep açık neyin nesi anlamıyorum o yokken gidip kalacagim kimse de yok güvendiğim . Uyumaktan gece olmasından korkuyorum resmen sürekli dua okuyorum uykuya dalana kadar ama fark ediyorum hep saat 3 ila 4 arası başlıyor bunlar ..
Ama kesintiye uğramasını da önlerdi benceUyumada sıkıntım yok ki hemen uykuya dalıyorum ama kabuslar korkular peşimi bırakmıyor kalbim güm güm atıyor uyandikca
Valla kamera da bide tuhaf biseyler görürsem iyice kafayı usuturum ama .. teşekkür ederimSuan yuzde yuz bunu size baska bi gucun yaptigina inaniyorsunuz yuzde 99 bile degil kendinizi tamamen inandirnissiniz. kamera alin ve odaya takin en fazla bin liralik bise yeter size..bundan sonrada kesinikle doktor...once o tirnak izini yaptigini dusundugunuz gücün yapmadığını anlamaniz gerek gibi yoksa doktor bos sizin icin uzuldum rabbim yardimciniz olsun
Terapi alın mutlaka. Hayatta tek kalmanız gereken zamanlar olabilir yani. Mutlaka birine bağımlı kalmayın. Psikolojik şeyler bAs
Oyle bisey gorme ihtimaliniz yok ve malesef bunu size kendiniz yapiyorsunuz...kotu kabuslarin etkisiyle normalde vucudunuza elinizin ulasamayacagi yerlere zarar bile verebilisinizValla kamera da bide tuhaf biseyler görürsem iyice kafayı usuturum ama .. teşekkür ederim
Ara sıra benim de kolunda bu tür izler oluyor. Farklı bir şey aklıma gelmedi hiç. Zaten allerjik bir bünyeye sahibim kaşıdığım için oluyor
Umarım öyledir çünkü hiç korkak pasif biri olmadım hayatımda ama dün gördüğüm kabusları anlatsam hayret edersiniz şuan bile hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor uyandığımda ter icindeydimOyle bisey gorme ihtimaliniz yok ve malesef bunu size kendiniz yapiyorsunuz...kotu kabuslarin etkisiyle normalde vucudunuza elinizin ulasamayacagi yerlere zarar bile verebilisiniz
O zaman sorun yeniysen büyümeden müdahale edin daha çabuk sonuç verecektirValla kamera da bide tuhaf biseyler görürsem iyice kafayı usuturum ama .. teşekkür ederim
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde gececi çalışıyor tehlikeli işi.Arkadaşlar eşim bazen hafta sonu mesaiye ve nöbete kalıyor ve her kalmasında sabaha kadar kabus görüyorum dün kolumda yan yana 3 tane tırmık iziyle uyandım kedim vesaire yok oğlumun da benimde kasimis olamam tırnağımiz kısa gördüğüm rüyalar hep şeytani rüya ve gerçek gibiler ama eşim varken asla kabus görmüyorum 3 yaşında oğlumla yan yana yatıyorum eşim yokken koridorun lambası da hep açık neyin nesi anlamıyorum o yokken gidip kalacagim kimse de yok güvendiğim . Uyumaktan gece olmasından korkuyorum resmen sürekli dua okuyorum uykuya dalana kadar ama fark ediyorum hep saat 3 ila 4 arası başlıyor bunlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?