- 10 Aralık 2022
- 2.857
- 1.473
- 63
Bu akşam yatarken ayetel kürsi ve insirah okuyun. Sağ tarafınıza sağ avcunuzu yüzünüze koyup uyuyun Allah’ın izni ile sorunsuz geçer gecenizArkadaşlar eşim bazen hafta sonu mesaiye ve nöbete kalıyor ve her kalmasında sabaha kadar kabus görüyorum dün kolumda yan yana 3 tane tırmık iziyle uyandım kedim vesaire yok oğlumun da benimde kasimis olamam tırnağımiz kısa gördüğüm rüyalar hep şeytani rüya ve gerçek gibiler ama eşim varken asla kabus görmüyorum 3 yaşında oğlumla yan yana yatıyorum eşim yokken koridorun lambası da hep açık neyin nesi anlamıyorum o yokken gidip kalacagim kimse de yok güvendiğim . Uyumaktan gece olmasından korkuyorum resmen sürekli dua okuyorum uykuya dalana kadar ama fark ediyorum hep saat 3 ila 4 arası başlıyor bunlar ..
Okumadik hiçbir dua bırakmadım ki gece uykuya dalana kadar her duayı okumuştum teşekkür ederimBu akşam yatarken ayetel kürsi ve insirah okuyun. Sağ tarafınıza sağ avcunuzu yüzünüze koyup uyuyun Allah’ın izni ile sorunsuz geçer geceniz
Dua okurken duaya adapte olmanız lazım. Yani ezberden okurken aklınızdan o an başka hiçbirşey geçmeyecek hatta mümkünse gözü kapalı okuyun duanın okunuşunu gözünüzün önünde bir kağıtta yazıyomuşta onu okuyomuş gibi yapın. Ben öyle yaptığımda tabiri caizse bebek gibi uyuyorumOkumadik hiçbir dua bırakmadım ki gece uykuya dalana kadar her duayı okumuştum teşekkür ederim
Haha icim rahatlar mi ya aksine daha da tedirgin olurumVaovvv cinler yapmış musallat olmuş falan desek içiniz rahatlayacak gibi ama çok üzgünümkolunuzdaki tırmık izi bildiğiniz kendi tırnak izleriniz kasmışsınız kendinizi veya kaşınmış kendi elinizle yaptığınız bir şey yani.
Kabus görmeniz vs doğa üstü güçleri de göstermiyor kafaya çok takmışsınız
Korku filmindeki başrol esas kadın yerine koymayın kendinizi
Harikasınız denicem inanılmaz 2 gece geçirdim Dabbe filmi sönük kalırBunları yapan hep zihniniz. Buna inanın ve emin olun lütfen. Bir de kendinize şu şekilde koruma kalkanı yapın.
Göbek deliğinizin 2-3 parmak üstüne 2 elinizi avuçlar gibi elinizi koyun (enerji alışverişini en çok yaptığımız alan). Ve şöyle deyin.
Ben tüm dış negatif enerjilere kapalıyım, kendimi kapattım. Benim enerjime hiçbir negatif enerji ve negatif eklenti giremez.
Beyaz bir ışığın üzerinize aktığını ve sizi sardığını, korumaya aldığını hayal edin.
“Allah’ımın ışığı ve nuru bütün enerji alanımı sardı ve ben güvendeyim Allahım tarafından korunuyorum” diyerek ayetel kürsi okuyabilirsiniz.
Bunu dışarı çıkarken de yapın.
Sizi korkutan ne varsa nasıl kovaladınız nasıl yakaladınız anlamlandıramadım biraz açar mısınız?Göremediğiniz hiçbir şeyin üzerinizde maddi tesiri olamaz. Dualarınızı okuyun size manevi kuvvet olsun. Yalnız korkunuz sizi manevi yönden zayıflatır. Onu aşmanız lazım.
Küçükken bende korkardım. Bu korkunun üstüne gittim. Biliyorum ki ben güçlüyüm ve hiçbirşey bana zarar verebilecek kuvvette değil. Ne zaman ben bu bilince ulaştım, rüyalarımda beni korkutan ne varsa kovalamaya, avlamaya başladım. Korkuyla yatmak bilincinizi tetikte tutar. Huzurlu uyuyamazsınız.
Allah razı olsun valla aklı selim önerilerde bulunmuşsunuz.Geçmiş olsun. Öncelikle gidip tam kan tahlili, tsh, t3, t4 vb. yaptırın. Tiroid, demir eksikliği, astım, uyku apnesi vb. rahatsızlıklar kabus görmenize, rüyada bir varlığın boğazınıza çöküp sizi boğmaya çalıştığını görmenize neden olur.
2. tavsiyem, çok ağır yorganla uyumamanız. Çünkü öyle yorganlar gece uyurken üşüyüp de boğazınıza kadar istemsizce çektiğinizde boğazınıza baskı yapar ve aynı tür rüyaları görürsünüz.
3. tavsiyem de rüyalara inanmamanız. İnanmayın, çünkü rüyalar gelecekten haber vermez, bilinçaltımızı yansıtır sadece; doğaüstü varlıklar rüyalarımıza girmez, (böyle varlıklar da yoktur ayrıca diyeceğim ama büyük tepki alacağımdan eminim forumda) ilahi dinlerden birine inanıyorsanız da insanın evrendeki en güçlü varlık olduğunu, diğer hiçbir (cin, peri, şeytan vb.) varlığın insana zarar veremeyeceğini okuyorsunuzdur kutsal kitaplardan zaten.
Rüyalara inanmamaya başladığımdan beri çok az rüya görüyorum. Onu da uyanır uyanmaz hatırlar, 1-2 dk içinde unuturum.
Söylediklerimi yaparsanız faydasını görürsünüz.
Sizi korkutan ne varsa nasıl kovaladınız nasıl yakaladınız anlamlandıramadım biraz açar mısınız?
Alerjik bi şey de olabilir, dermograph diyorlar, vucuda yatak vs sürtünce olabiliyor. Ayrıca nightmare disorder diye bI sry var kabus görme hastalığı o da olabilir, kullandığınız ılacların yan etkisI olabilir. Cin falansa felak nas okuyun zaten gelemez okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?