- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya ben haklı olduğunu zannetmiyorum tamam kızın bölümü agir olabilir benim bölümüm agir değil (aslında ağır ama o kadar zorlanmıyorum) dolayısıyla benim yemek yapabilecek enerjim ve zamanın var. Neden yaptığım makarnaya kadar karisiliyor ki. Şimdi dersim bitti yurda gitmek istemiyorumyeme düzenini bilmiyorum ama vize zamanı zaten ders çalışmaktan yemek yapılmaz herhalde pek ama normal zamanda da böyleyse sıkıntı. uğraşmana değmez, odanı değiştir rahat et.
Cekiniyorum evet çünkü kavga edersek anası devreye girer diye korkuyorumSesini çıkarmazsan böyle yapmaya devam eder ve olan sana olur. Kavga etmekten çekiniyorsun sanırım olabilir herkesin yapısı farklı tabi ki. Ben de senelerdir her oda arkadaşımla sorun yaşadım. Bundan 2 önceki oda arkadaşım afedersin tuvalete edip bırakıyordu olay çıkardım anlamadı. Dersini verdim de işe yaramış mıdır bilmem :) Değiştirdim odamı bu sefer de daha manyağına çattık o da sevgilisi terk etmiş başkasıyla evlenmiş falan psikolojisi bozuktu. Oda da hiç ışık yanmasın, ses çıkmasın her şey kendi isteğine göre olsun istiyordu. Yok öyle ama dünya onların etrafında dönmüyor. O ışığı kapatırdı ben kalkar yakardım :)) En son onunla da güzel bi tartıştım mum oldu :) Bu senekiler çok şükür daha iyi ama biri çok düşüncesiz sabahın köründe çok gürültü yapıyor ama onunla da ciddi bi konuştum şimdi 4. Sene de rahatım çok şükür artık kafayı yicektim. İnsanlarla anlaşmak zor tanıyıp tanımaman da önemli değil emin ol. Kanka olup eve çıkıp 1 ay sonra kavga dövüş ayrılanları da görüyoruz. Psikolojik açıdan gücüm var uğraşırım diyorsan uğraş ki ben pek tavsiye etmiyorum. Sonunda dersini veriyorsun ama çok yıpranıyorsun. En azından ben yıprandım. Değiştir gitsin odanı ne olacak zaten ilk aylar kimse kimseye karışmaz alışma evresi ya :)) Şansını dene belki iyisine denk gelirsin. Bu şekilde sorunlu yaşamaktan iyidir. Ayrıca Allah sabır versin
Cekiniyorum evet çünkü kavga edersek anası devreye girer diye korkuyorum
Burası kıbrıs. Arkadaşım da Türk. Yaşlılık değil tabii herkesin doğrusu düşüncesi farklı olabilir :) Yani ben kendime dondurma almak istedim canım istiyor çünkü ve bana istedigim bir seyi almak yanlis gelmiyor. Ama ben bir şey almak istedigim zaman ne hikmetse yer yok. Ben zaten anlayışlı davranmaya çalışıyorum kıza ama o daha fazlasını istedi.ben anlamadım yurt dışı mı orası
kız nereli
yani sonuçta buzlukta yer yok senin yiyeceğin benim yiyeceğim vs bana ters geldi
yani biz aynı evde odada adı her ne ise orada kalmadığımız kişiler ile dahi tek lokmamızı bölüşür hiçbir şey yoksa tek yumurtayı kırar ekmek banar yerdik
kendimi çokkkkkk yaşlı hissediyorum bu konuları görünce
işte bunlar bizim evde prens prenses diye yetiştirdiğimiz her istediklerini anında yaptığımız çocuklarımız
birlikte yaşama kültürleri yok
annesi alıp buzluğu dolduruyor o da sen bir şeyler alma buzluk dolu yer yok diyor
olması gereken bunları yiyelim birlikte değil miydi
kısa vadeli çözüm yok
ya sert olup ben bu saatte yiyorum sen de 10 dakika mola ver dersin ya da yumuşak yapıp ben yemek hazırlarken dana da bir kahve koyarım vs dersin
ama anladığım zaten aranız iyi değil
muhatap olmadan yaşayın bir süre
Hahaha Kıbrıs uçağında KK'den gelenlere indirim yaparlarseninki sesini çıkarmazsa burada onlarca kadın var birisi sana ana olur
Burası kıbrıs. Arkadaşım da Türk. Yaşlılık değil tabii herkesin doğrusu düşüncesi farklı olabilir :) Yani ben kendime dondurma almak istedim canım istiyor çünkü ve bana istedigim bir seyi almak yanlis gelmiyor. Ama ben bir şey almak istedigim zaman ne hikmetse yer yok. Ben zaten anlayışlı davranmaya çalışıyorum kıza ama o daha fazlasını istedi.
Yurda geldim kızın arkadaşı bizdeydi konuşamadım işi bitsin konuşacağım.
Ya benim bişey almama karşı değil. Ben bie şey yaptığım zaman veya aldığım zaman ona hep ikram ediyorum ama yemek zevkimiz hic uyuşmuyor. Mesela tavuk yapacaktım kendisi annesinden başkası yapınca yiyemezmis. Daha bir sürü şey. Annem de madem sen yapınca yemiyor ikram etsen de istemiyor sen de onunkileri yemezsin dedi.Tabii ki bir şey alman yanlış değil
Ama onun yer yok tavrı yanlış
Seninkiler benimkiler tutumu garip
Gürültü oluyormuş rahatsız ediyormuşum hanımefendiyi. Bir gün öylesine konuşurken okulda kütüphanede falan çalışırsın iyi de olur dedim dedi ki yok ben oyle çalışamıyorum.yemek pişirilirken ders çalışılmıyor muymuş? o da enteresan :)
Bizim yurt odası 1+1 ev gibi. Yataklar çalışma masaları vs bir aradaydı fakat beraber uyumayı beceremedik. Dolayısıyla eşyalarını salona tasidi. Mutfak da salonun içinde.Bu kişilere karşı asla sinirlendiğini belli etmemelisin, ondan haz alıp ondan besleniyorlar çünkü. Sen de onun kadar alaycı ve bencil olmalısın. Dolaptaki rafları ayırın ve kendi eşyalarınıza yer açın.
Neden salonda çalışıyor o kısmı anlamadım. Kendi odası yok mu?
herşeye evet diyecek değilisiniz. kusura bakma rahatsız oluyorsan sonra çalış deyin gitsin.Gürültü oluyormuş rahatsız ediyormuşum hanımefendiyi. Bir gün öylesine konuşurken okulda kütüphanede falan çalışırsın iyi de olur dedim dedi ki yok ben oyle çalışamıyorum.
Bizim yurt odası 1+1 ev gibi. Yataklar çalışma masaları vs bir aradaydı fakat beraber uyumayı beceremedik. Dolayısıyla eşyalarını salona tasidi. Mutfak da salonun içinde.
Yani ben zaten bir şey yapmıyorum ki hepsi hepsi makarna yaparım yani portakallı ördek yapmıyorum sonuçta ondan da rahatsız olmamayı öğrensin.E tamam çok rahatsız oluyorsa siz mutfakta işlenirken sizin masanıza geçsin madem. Siz kendinizi ona göre ayarlayacak değilsiniz o da size göre ayarlayacak ki ikiniz de mesut olun.
Yani ben zaten bir şey yapmıyorum ki hepsi hepsi makarna yaparım yani portakallı ördek yapmıyorum sonuçta ondan da rahatsız olmamayı öğrensin.
Tuvalet benim odamın içinde, bu ona gece tuvalete girme dememle aynı şey. Değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?