- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ailem bu odaya göre ödeme yaptı. Yurtta gerçekten başka oda yok. Cekiniyorum da biraz ondan. Mesela şimdi sabahtan tavuk çıkartmıştım yurda gelince yaparim diye, uyuyordu. Şimdi uyandı ve hemen derse başladı. Ben de uyandı hemen derse başlamaz diye pirinci ıslatmıştım. Şimdi tavuk yapsam haksız duruma düşer mıyım?Böyle geçmez ki birkaç kez dişini göstersen o da anlar. Başka eve geçemez misin ya da o gitmez mi?
Kim olarak ? Takıntılı arkadaş olarak mi yoksa ay kirilmasin ay üzülmesin diye susan arkadaş olarak mi ?Birinci sınıftaki kendimi gördüm konunda
Arkadaşım sen kafayı mi yedin? Bu kız seni ne kadar sindirmiş ya? Mutfakta yemek yapmaktan doğal ne var rahatsızsa öteki odaya geçsin ver cevabını şunun ben burdan sinir oldum gelip müdahale edesim geldiAilem bu odaya göre ödeme yaptı. Yurtta gerçekten başka oda yok. Cekiniyorum da biraz ondan. Mesela şimdi sabahtan tavuk çıkartmıştım yurda gelince yaparim diye, uyuyordu. Şimdi uyandı ve hemen derse başladı. Ben de uyandı hemen derse başlamaz diye pirinci ıslatmıştım. Şimdi tavuk yapsam haksız duruma düşer mıyım?
Aslında sorun bu kiz değil ben genel anlamda böyleyim. Şey düşünüyorum e tavuk yapmak için aspiratoru açmak lazım ses olacak haklı olabilecekken haksız duruma düşmekten korkuyorumArkadaşım sen kafayı mi yedin? Bu kız seni ne kadar sindirmiş ya? Mutfakta yemek yapmaktan doğal ne var rahatsızsa öteki odaya geçsin ver cevabını şunun ben burdan sinir oldum gelip müdahale edesim geldiO yemek yapılacak
O zaman da haksız duruma düşmezsin, mutfakta yemek yapılır kokarsa aspiratör açılır ki işlevi budur zaten bu yüzden mutfaklara koyulmuştur. Tavuk güzel bir besindir yanına pilav iyi gider bütün yemekler mutfakta yapılır acıkan yemek yapar ve yer ay bayılacağımmmmAslında sorun bu kiz değil ben genel anlamda böyleyim. Şey düşünüyorum e tavuk yapmak için aspiratoru açmak lazım ses olacak haklı olabilecekken haksız duruma düşmekten korkuyorum
Ahanda Truman ablayı da delirttik en sonundaO zaman da haksız duruma düşmezsin, mutfakta yemek yapılır kokarsa aspiratör açılır ki işlevi budur zaten bu yüzden mutfaklara koyulmuştur. Tavuk güzel bir besindir yanına pilav iyi gider bütün yemekler mutfakta yapılır acıkan yemek yapar ve yer ay bayılacağımmmm
İkinci seçenekteki arkadaştım ama ikinci sınıfta panter kesilmiştimKim olarak ? Takıntılı arkadaş olarak mi yoksa ay kirilmasin ay üzülmesin diye susan arkadaş olarak mi ?
İkinci seçenek olduğunu varsayıyorum da, galiba zaman geçince öğreniyoruz ses çıkartmayı
Bu kadar ince düşünme üşütürsünAslında sorun bu kiz değil ben genel anlamda böyleyim. Şey düşünüyorum e tavuk yapmak için aspiratoru açmak lazım ses olacak haklı olabilecekken haksız duruma düşmekten korkuyorum
Yaptın mı yemeğiAhanda Truman ablayı da delirttik en sonunda
Evet yaptım hicbir şey de olmadıYaptın mı yemeği
Evet yaptım hicbir şey de olmadıpeki bu durum eminim final haftasında tekrar edecek. Ne yapmamı önerirsiniz ? Nasıl konuşmalıyım ?
En azından farkındasın.Bende ne var biliyor musunuz. Acayip eziğim. Bu kızın anası bize geldiği zaman bana çattığında da tepki verememistim
O zaman ezdir kendini bakalım nereye kadar.Bende ne var biliyor musunuz. Acayip eziğim. Bu kızın anası bize geldiği zaman bana çattığında da tepki verememistim
Bir ay sonra konuyu hortlatiyorum.
Kendisiyle hic konuşmuyoruz. Yani ben muhabbet açmaya çalışsam bile (belami mı arıyorum nedir) kesinlikle tek kelimeden daha fazla bir cevap vermiyor.
Yaklaşık bir hafta odada yoktum, geldiğimde kuru bir hoşgeldin dedi. TV izlemem pek izlersem de bilgisayardan izliyorum salonda arada oturuyorum bir de yemek yemeye giriyorum.
Şu an kendisi uyuyor, bu yüzden ben kendisinin uyanmasını bekliyorum yemek yemek için. Bu yeni bir durum degil. Ders calismadigi zamanlarda uyuyor.
Sizce ne yapsam?
Her gun her gun okulda yemeğe para ödemek istemiyorum o zaman haftasonu market alışverişi yapmamın anlamı kalmıyor bence.
Yemek söylesem hem kokacak hem odadaki telefon çalacak hem de Kıbrıs etkisi her sey çok pahalı
Not: kızın belli bir uyuma saati de yok hani bilsem arada okulda yer gelirim ama bilemiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?