- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Söylemeyecektim ama insan bana da fikrimi sorar kafasına göre izne gelmeler de nedir kendi kaşındıçok aşağılamışsın. evet haklısın bu büyük bir sorun, ama sana böyle bir şey(bu biçimde) denseydi nasıl hissederdin?
Dünle bu aynı mıSende karar ver yahu hergun ayni konu. Dun de ayniydi.
cinsellik konusu için diyorum benSöylemeyecektim ama insan bana da fikrimi sorar kafasına göre izne gelmeler de nedir kendi kaşındı
Net tarih yoktu birden bana geliyorum demesi saçma değil mi aylardır görüşmemişiz izin almayı planlıyordum iki gün bir gün yetmez sonuçta ama beni hiç umursamadan geliyor istemediğimi bile bile saçımı falan da boyatacaktım pat diye gelinir miYaniniza gelmesiyle ilgili tam olarak neye kizdiniz anlamadim.
Çok sinirlenmiştim şuan da vicdanım hiçte rahat değil ama yapacak birşey yokAynı şeyi eşin sana yapsaydı napardın?
Ben söyliyim ağlamaktan helak olurdun,gururun incinirdi,en önemliside aşağılandığını düşünürdüm
Beraber izn alacaktık ben şuan alamam ve ben bunu ona söylediğimde sen bilirsin dedi siz olsanız bozulmazmısınızSen bilirsin diyince niye çok bozuldun ben anlamadım?
O zaman yapmayacaktınÇok sinirlenmiştim şuan da vicdanım hiçte rahat değil ama yapacak birşey yok
Öyle oldu birazSert davranmissiniz biraz
Net tarih yoktu birden bana geliyorum demesi saçma değil mi aylardır görüşmemişiz izin almayı planlıyordum iki gün bir gün yetmez sonuçta ama beni hiç umursamadan geliyor istemediğimi bile bile saçımı falan da boyatacaktım pat diye gelinir mi
Beraber izn alacaktık ben şuan alamam ve ben bunu ona söylediğimde sen bilirsin dedi siz olsanız bozulmazmısınız
Anladım da bende sinirlenince hiçbirşeyi tutamam içimde bunuda söyledimcinsellik konusu için diyorum ben
Oldu işteO zaman yapmayacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?