Çıldırttı beni iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum amaa

Niye ki mecbur değilim tarih alındı diye evlenmeye çekemem bu şekilde bu Ada'mı beni resmen dinlemedi
Hangi Ada?lütfen düzelthe kullanın.
Arkadaşlarında dediği gibi konuşulması gereken gerçekten önemli bir sorunu (cinsel sorun)araya sıkıştırmışsiniz.kırıcı olmuş

seks bu kadar önemli yani?vay be, benim için güven ve sevgi herşeyin üstünde

okurken bile sikįldim iyi mi??
esinden sikilmissin bi kucucuk seyleri de bahane ediyorsun??
baska ne diyeyim sana..
bos seylere kafani takipta esinede kendine de yazik etme ..

erken boşaldığını bilip tedavi olmuyorsa bencildir
bence senin öfkeni bu konu tetikliyo ki bence haklısın
en azından çözüm arasa sende belki bu kadar düşünmeyeceksin bu konuyu
genç kadın neden iyi bir cinsellik beklemeyecek anlamadım

Dengesizbayan bence sizde napmak istediginizi tam olarak bilmiyosunuz¿¿

Gelse nolcak canım benim, sen başka şeylere kızdığın için öyle fevri davranmış olabilirmisin. Saç maç bunlar bahane, sonuçta o senin eşin, merak etme seni her halinle beğenir. Ama tedavi konusunda çok haklısın

Cinsellik konusunda ne yalan söyleyeyim bence ayıp etmişsin elinde olan birşey değil sonuçta böyle demeseydin keşke sende aynı sorun olabilirdi biraz kendini de onun yerine koy diğer konu da belki çok özlemiş dayanamamıştır bence sen istemiyorsun ondan böyle tepki veriyorsun yine de sıkma canını düzelirsiniz umarım

gelme olayinda haklisiniz birde pat diye demesi calistiginiz halde izin konusunda sıkınti olcagini bile bile birde sizin bu cinsellik konusuna caniniz sıkkın aslinda cok haklisiniz her ne kdr haksiz bulsalarda adam farkinda herseyin ama umursamiyormuski cinsellik evlilikte ne derece onemli denirse cok onemli bu erken bosalma olayini umursmayan bir erkek esinidr umursamiyordur bir kadin icin cinselligin zorunlu hale gelmesi sadece erkek icin mecburi yapiyor olmasi evliligi dagitir tabiki..patlamissiniz artik sizde haksizsiniz diyemiyorum

Bakıyorum da herkes beni suçlu bulmuş herkesin temel prensibi sevgi güven olmuş cinsellik kimse için önemli değilmiş hiçte inandırıcı değil belli ki tuzunuz kuru boşanmaların hepsi aldatma şiddet anlaşmazlıktan olmuyor bu dediğimde belirli bir oranda etkiliyor aile hayatını amaa sizin için olmasada olmazlar dan birisi değil benim için öyle

eski sevgilimle her şeyden kavga ettik ama asıl ayrılık sebebini hiç umursamamışız meğer. bunda sorun edecek ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…