- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
-
Gelsin konuşacağım
Siz bu adamı sevdiğinizden emin misiniz?
Sevmiyor gibisiniz.
Hangi Ada?lütfen düzelthe kullanın.Niye ki mecbur değilim tarih alındı diye evlenmeye çekemem bu şekilde bu Ada'mı beni resmen dinlemedi
seks bu kadar önemli yani?vay be, benim için güven ve sevgi herşeyin üstündedün bir konu açmıştım kararsız kaldım evlilikten vazgeçeceğim galiba diye ama bu sefer kesin bitecek gibi eğer cevap gelirse erken Boşalma sorunu vardı tedavi olmuyordu şuan başka bir şehirde aylardır plan yapıyoruz dimi beraber izin alalımda birşeyler yapalım diye ayarladık bir yerlere gidecektik tatil gibi ama kesin tarih yoktu Bugün bana dedi ki akşam ordayım yetişemezsem yarın ordayım ama ben çalışıyorum dedim izin alırsın dedi alamam dedim sen bilirsin dedi çok bozuldum iyi o halde boş bir ara görüşürüz dedim tamam dedi ok dedim neden böyle oldun diyor bişey yok dedim neyse yazmadım bu saat oldu mesaj falan yok tel de kapalı kesin bindi geliyor çok sinirlendim uzun bir mesaj attım kendini düşünüyorsun bencilsin geldiğin de görüşmeyelim zaten şu neden den ötürü (cinsellik) evliliği askıya almıştım gibi uzunca yazdığım gönderdim şuan görmedi ama kesin biter yani çok moralim bozuldu hiç değmezmiş
okurken bile sikįldim iyi mi??dün bir konu açmıştım kararsız kaldım evlilikten vazgeçeceğim galiba diye ama bu sefer kesin bitecek gibi eğer cevap gelirse erken Boşalma sorunu vardı tedavi olmuyordu şuan başka bir şehirde aylardır plan yapıyoruz dimi beraber izin alalımda birşeyler yapalım diye ayarladık bir yerlere gidecektik tatil gibi ama kesin tarih yoktu Bugün bana dedi ki akşam ordayım yetişemezsem yarın ordayım ama ben çalışıyorum dedim izin alırsın dedi alamam dedim sen bilirsin dedi çok bozuldum iyi o halde boş bir ara görüşürüz dedim tamam dedi ok dedim neden böyle oldun diyor bişey yok dedim neyse yazmadım bu saat oldu mesaj falan yok tel de kapalı kesin bindi geliyor çok sinirlendim uzun bir mesaj attım kendini düşünüyorsun bencilsin geldiğin de görüşmeyelim zaten şu neden den ötürü (cinsellik) evliliği askıya almıştım gibi uzunca yazdığım gönderdim şuan görmedi ama kesin biter yani çok moralim bozuldu hiç değmezmiş
Allahtan yalandan ölünmüyorÇok seviyorum
Cinsellik konusunda ne yalan söyleyeyim bence ayıp etmişsin elinde olan birşey değil sonuçta böyle demeseydin keşke sende aynı sorun olabilirdi biraz kendini de onun yerine koy diğer konu da belki çok özlemiş dayanamamıştır bence sen istemiyorsun ondan böyle tepki veriyorsun yine de sıkma canını düzelirsiniz umarımdün bir konu açmıştım kararsız kaldım evlilikten vazgeçeceğim galiba diye ama bu sefer kesin bitecek gibi eğer cevap gelirse erken Boşalma sorunu vardı tedavi olmuyordu şuan başka bir şehirde aylardır plan yapıyoruz dimi beraber izin alalımda birşeyler yapalım diye ayarladık bir yerlere gidecektik tatil gibi ama kesin tarih yoktu Bugün bana dedi ki akşam ordayım yetişemezsem yarın ordayım ama ben çalışıyorum dedim izin alırsın dedi alamam dedim sen bilirsin dedi çok bozuldum iyi o halde boş bir ara görüşürüz dedim tamam dedi ok dedim neden böyle oldun diyor bişey yok dedim neyse yazmadım bu saat oldu mesaj falan yok tel de kapalı kesin bindi geliyor çok sinirlendim uzun bir mesaj attım kendini düşünüyorsun bencilsin geldiğin de görüşmeyelim zaten şu neden den ötürü (cinsellik) evliliği askıya almıştım gibi uzunca yazdığım gönderdim şuan görmedi ama kesin biter yani çok moralim bozuldu hiç değmezmiş
Bakıyorum da herkes beni suçlu bulmuş herkesin temel prensibi sevgi güven olmuş cinsellik kimse için önemli değilmiş hiçte inandırıcı değil belli ki tuzunuz kuru boşanmaların hepsi aldatma şiddet anlaşmazlıktan olmuyor bu dediğimde belirli bir oranda etkiliyor aile hayatını amaa sizin için olmasada olmazlar dan birisi değil benim için öyle
O bahsettiğiniz cinsellik dimi Nasıl sorun edecek ne var yaa anlamıyorum kadınalrıeski sevgilimle her şeyden kavga ettik ama asıl ayrılık sebebini hiç umursamamışız meğer. bunda sorun edecek ne var?
O bahsettiğiniz cinsellik dimi Nasıl sorun edecek ne var yaa anlamıyorum kadınalrı
Evett bitiyor evet bu kadar sorunay bu bu kadar sorun mu gerçekten? bi kere gelince bitiyor mu iş?
Evett bitiyor evet bu kadar sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?