- Konu Sahibi mortaldance
-
Ben hassasım bu tür şeylerdeBence diger konudan caniniz sıkkin oldugundan hassassiniz. Evet emrivaki hos degil de zivanadan cikarir mi bilemedim.
Karakteri iyi güzel mükemmel olmasada iyidir ama o konuda benim için önemliSinirliyken mesaj atmakla kötü yapmissiniz,kizinca ne var ne yok ortaya dökülüyor. Sonra pişman olup Özür dilemekte var .
ayrılma konusunda ise eğer karakteri sağlam güzel özellikleri olan biriyse cozulebilecek bi sağlık sorunundan dolayı ayrılma derim
O da olabilirBozulmam ne desin ki başka :)
Bence senin canın önceki konudan sıkkın görüşmek falan da istemiyosun buna patlamıssın
Ne yapayım suç benim mi maden sorunu var tedavi olsaydıBahaneye bakiyorsun. Ayril da adam kurtulsun. Ne kadar ayip bir sekilde yuzune vurmussunuz. ilk defa bdv de erkegin tarafindayim.
Dört dörtlük kimse malesef ki yok cinsel anlamda çok iyi olup karakter yoksunu biri de olabilirdi hayatında . Erkekler genelde bu konuyla ilgili doktora gitmeye cekiniyorlar ne yazık kiKarakteri iyi güzel mükemmel olmasada iyidir ama o konuda benim için önemli
Bu noktaya getirmeye ne gerek vardı ki hala geçmedi sinirimDört dörtlük kimse malesef ki yok cinsel anlamda çok iyi olup karakter yoksunu biri de olabilirdi hayatında . Erkekler genelde bu konuyla ilgili doktora gitmeye cekiniyorlar ne yazık ki
Belki de simdi ayrilacagin korkusuyla , seni kaybetmemek için tedavi olmayı isteyebilir
Eşim değl nikah bir ay sonra dört ay sonra evleniyoruz eğer bu gece ayrılmazsakSakinleşin ,sizi özlemiş olmalı ki geliyor.Girin güzelce duş alın rahatlayın, en sevdiginiz geceliginizi giyin, kokunuzu sürün, bahsettiginiz kişi eşiniz düşman degil.Mesafe olunca arada evlilik yürütmek zor, herşey zamanla düzelir, eşinizin kusurlarını bir daha yüzüne vurmayın.Sizinde başınıza gelebilir, ayrıca erken boşalma düzensiz cinsel ilişkiden kaynaklanır.
Ben hassasım bu tür şeylerde
Eşim değl nikah bir ay sonra dört ay sonra evleniyoruz eğer bu gece ayrılmazsak
Bel altı vurmussunuz.
Bu konu hassas bir konudur. Öyle bir şeye kızınca araya sıkıştırarak konuşulmaz. Herseyin bir usulü vardır yahu. Bu kadarda üslup bilmez olunmaz ki ?
Bitirmezse adam değil. Bu kafayla evlilik olmaz zaten.
Niye ki mecbur değilim tarih alındı diye evlenmeye çekemem bu şekilde bu Ada'mı beni resmen dinlemediNikah tarihi falan alindiysa evliligi erteleme ya da yanasmama gibi bir durum yok ki?
Peki demiş ama geliyor beş gün annesinde kalıp iki gün benle görüşecek plan tatil de iptal oluyor bu durumdaBen izin alamam gelme demişsin adam da peki demiş.
Bunun neresine gönül koydun?
Adam ne dese batıyor ayrıl bence.
Hiç te tınlamamış yarın inş oradayım yazmış tınlamıyor ki beniBitirmezse bence de adam değil bildiğimiz köpek. Gel diyince gelen git deyince giden kuçu kuçucuk
Nasıl olurBel altı vurmussunuz.
Bu konu hassas bir konudur. Öyle bir şeye kızınca araya sıkıştırarak konuşulmaz. Herseyin bir usulü vardır yahu. Bu kadarda üslup bilmez olunmaz ki ?
Bitirmezse adam değil. Bu kafayla evlilik olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?