Çıldırttı beni iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum amaa

Sinirliyken mesaj atmakla kötü yapmissiniz,kizinca ne var ne yok ortaya dökülüyor. Sonra pişman olup Özür dilemekte var .
ayrılma konusunda ise eğer karakteri sağlam güzel özellikleri olan biriyse cozulebilecek bi sağlık sorunundan dolayı ayrılma derim

Karakteri iyi güzel mükemmel olmasada iyidir ama o konuda benim için önemli

Sakinleşin ,sizi özlemiş olmalı ki geliyor.Girin güzelce duş alın rahatlayın, en sevdiginiz geceliginizi giyin, kokunuzu sürün, bahsettiginiz kişi eşiniz düşman degil.Mesafe olunca arada evlilik yürütmek zor, herşey zamanla düzelir, eşinizin kusurlarını bir daha yüzüne vurmayın.Sizinde başınıza gelebilir, ayrıca erken boşalma düzensiz cinsel ilişkiden kaynaklanır.

Karakteri iyi güzel mükemmel olmasada iyidir ama o konuda benim için önemli
Dört dörtlük kimse malesef ki yok cinsel anlamda çok iyi olup karakter yoksunu biri de olabilirdi hayatında . Erkekler genelde bu konuyla ilgili doktora gitmeye cekiniyorlar ne yazık ki

Belki de simdi ayrilacagin korkusuyla , seni kaybetmemek için tedavi olmayı isteyebilir

Bu noktaya getirmeye ne gerek vardı ki hala geçmedi sinirim

Eşim değl nikah bir ay sonra dört ay sonra evleniyoruz eğer bu gece ayrılmazsak

Ben hassasım bu tür şeylerde

Anliyorum hassassiniz ama buna kizip baska bir konuda hinc cikarmak ne kadar mantikli? Mesajiniz emrivaki yapmasindan ne kadar hoslanmadiginiz konusunda olsaydi tamam. Bagirin cagirin. Ama xe kizip y gibi cok ciddi bir konuda msj atmak bana yanlis geldi. Y konusunu konusmayin demiyorum ama usulu ve zamanlamasi bu degil.

Bitirmezse bence de adam değil bildiğimiz köpek. Gel diyince gelen git deyince giden kuçu kuçucuk

Nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…