- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Haklısınız da ben öyle herşeyi tartıp biçip yorumlayan bir tip değilimAnliyorum hassassiniz ama buna kizip baska bir konuda hinc cikarmak ne kadar mantikli? Mesajiniz emrivaki yapmasindan ne kadar hoslanmadiginiz konusunda olsaydi tamam. Bagirin cagirin. Ama xe kizip y gibi cok ciddi bir konuda msj atmak bana yanlis geldi. Y konusunu konusmayin demiyorum ama usulu ve zamanlamasi bu degil.
Hiç te tınlamamış yarın inş oradayım yazmış tınlamıyor ki beni
Nasıl olur
Yok tam tersi aslında aZcık trip atsam on katını yapar bu konularda bende şaşırdım tam idrak edemedi mi acaba diye hayret yani asla sessiz kalmazdı amaaKaniş cinsi o zaman ne diyeyim ...yani izini konusunu bahane edip belaltı vurmuşsun adamın hiiiiiiç onuru zedelenmemişse onuru yok demek ki. Ben olsam soğurdum.
Gelsin konuşacağımHayat arkadasliginda bir şeye kızınca bel altı vurulmaz. Sırtından vurulmaz. Konular karistirilmaz.
Hassas konular hassas şekilde konuşulur.
Ve herseyden önce , sizin için bu kadar önemli bir mesele varken gündemde zaten evlilik kararını hala iptal etmeyisiniz ya da karşılıklı açık VR net konusmamaniz çok büyük hata.
SeviyorumSiz bu adamı sevdiğinizden emin misiniz?
Sevmiyor gibisiniz.
Bu şekilde söylemeniz çok kırıcı olmuş çünkü erkekler için bu çok önemli ve hassas bir konu..tartışmanıza bunu karıştırmanız hiç olmamışNe yapayım suç benim mi maden sorunu var tedavi olsaydı
Doğru da bir anlık sinirle oldu işteBu şekilde söylemeniz çok kırıcı olmuş çünkü erkekler için bu çok önemli ve hassas bir konu..tartışmanıza bunu karıştırmanız hiç olmamış
Evet tavan ...@dengesizbayan...libido tavan...
Siz bu adamı sevdiğinizden emin misiniz?
Sevmiyor gibisiniz.
Çok seviyorumBen de bu şekilde hissediyorum. Konu sahibesinin yazıları mekanik yaniok hissiz bu adamdan bahsederken.
Sevdiğini yazmış ama sevmiyor yorumları çok duygusuzca .Ben de bu şekilde hissediyorum. Konu sahibesinin yazıları mekanik yaniok hissiz bu adamdan bahsederken.
Seviyorum
Düselmeyeceğini bildiğimden benim de psikoloğim bozulducok zor adamın durumu...fazla acık sözlusun...o sorun ömru billah olacak...artarak devam eder yaşlandikca...olmaz huzurunuz...yol yakınken bırak...mesaji okusun bitsin...düzeltme arayı derim...başka sorunlar cikar ardi ardina...psikolijik yükü cok erkek icin...
Uzuldum...bir kere acı cekin...kopar bağını...asılı kalmak bu...hayatlar birleşince inan cok zor çözumlemek birseyleri ... senin icin önemli madem ...ileri bak...ona da yazıkDüselmeyeceğini bildiğimden benim de psikoloğim bozuldu
Bende üzülüyorm ama elimden birşey gelmiyorUzuldum...bir kere acı cekin...kopar bağını...asılı kalmak bu...hayatlar birleşince inan cok zor çözumlemek birseyleri ... senin icin önemli madem ...ileri bak...ona da yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?