Çıldırttı beni iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum amaa

Haklısınız da ben öyle herşeyi tartıp biçip yorumlayan bir tip değilim

Hayat arkadasliginda bir şeye kızınca bel altı vurulmaz. Sırtından vurulmaz. Konular karistirilmaz.
Hassas konular hassas şekilde konuşulur.

Ve herseyden önce , sizin için bu kadar önemli bir mesele varken gündemde zaten evlilik kararını hala iptal etmeyisiniz ya da karşılıklı açık VR net konusmamaniz çok büyük hata.

Kaniş cinsi o zaman ne diyeyim ...yani izini konusunu bahane edip belaltı vurmuşsun adamın hiiiiiiç onuru zedelenmemişse onuru yok demek ki. Ben olsam soğurdum.
Yok tam tersi aslında aZcık trip atsam on katını yapar bu konularda bende şaşırdım tam idrak edemedi mi acaba diye hayret yani asla sessiz kalmazdı amaa

Gelsin konuşacağım

cok zor adamın durumu...fazla acık sözlusun...o sorun ömru billah olacak...artarak devam eder yaşlandikca...olmaz huzurunuz...yol yakınken bırak...mesaji okusun bitsin...düzeltme arayı derim...başka sorunlar cikar ardi ardina...psikolijik yükü cok erkek icin...

Düselmeyeceğini bildiğimden benim de psikoloğim bozuldu

Sevmesem zaten bu Zamana kadar yanında olmazdım destek olmazdım biraz da o benim için bişeyler yapsaydı keşke tedavi olmak gibi iznini bana göre ayarlamak gibi ama artık dayanamıyorum demekki yaptığı bencilliklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…