Aynen canim kanal tedavisi :)
Aslinda cene kirigi ameliyati oldum ,ondan korkmadim bundan korkuyorum
Herseyin caresini buldular,bi bunun bulamadilar. Birde tip cok gelisti diyorlar. Acisiz yapilani bulsaniza
Bende iyidir canim napiyonuz ben birazdan kahvaltı yapıcüümmerhabaaa iyi sen nasulsuuun ^^
ay ne tatlisin yaaaaaH.b prensesim:)
erkeklere gire degil bnece o karton ve balon isi http://www.heryerehediye.com/hediye/askere-hediye-safak-sayar-cerceve-100820.htm
bende birazdan ogle yemegi yapicam ye.ege gelfek esim :) ciger sever misin ?Bende iyidir canim napiyonuz ben birazdan kahvaltı yapıcüüm
Bende cok oldum ama beni korkutan igne,Benim ablam çok kez kanal tedavisi oldu. Ama o kadar kolay geçmiş ki.. hiç acımadı diyordu hep. Doktor gerçekten çok önemli.. Aynen keşke artık tüm işlemler acısız olsa, diş ağrısı zaten kabir azabı gibi
Saol caneee naparsınız kızlarrrr
Oo massallah nasil yaptin zor biseye benziyorBen bunu elimle yapmıştım. Onu çerçevelesemevet, zaten hiç sevmez öyle kartonlara yazıları falan daha bi şok olur
Şımar.Hepimiz şımaralım:)ay ne tatlisin yaaaaasimarttin beni sabah sabah ❤❤❤
Bence hiç gerek yok öyle şeylere=)
bana oyle balonlu kutlama yapsanlar mutluluktan aglarim :) cercevelet rabi guzel hatira ^^ ciceksepeti diye site var hedoye aldam drrsen mutlaka bak drrim :)Ben bunu elimle yapmıştım. Onu çerçevelesemevet, zaten hiç sevmez öyle kartonlara yazıları falan daha bi şok olur
Eh işte fazla sevmem ama yerim :) iskembe sever misin? Ben hic yiyemiyorum iskembe cok kotu kokuyobende birazdan ogle yemegi yapicam ye.ege gelfek esim :) ciger sever misin ?
Merhaba kızlarNasılsınız?
cocukken yerdim anam edrrdi babam varken sıkıyirsa yemeEh işte fazla sevmem ama yerim :) iskembe sever misin? Ben hic yiyemiyorum iskembe cok kotu kokuyo
Bende iyiyim canım :) Muhabbetlerimiz bol olsun insallahMerhabaHoş geldiiin
Ben iyiyim çok şükür.. Sen nasılsın?
Bende cok oldum ama beni korkutan igne,aklim cikiyor :)
cocukken yerdim anam edrrdi babam varken sıkıyirsa yemebirde enson 4 yil once hamieyken canim corbasini cekmisti hastamede
Oo massallah nasil yaptin zor biseye benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?