- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Yaaa hic kandirmayalim kendimiziİğne sinek ısırığı gibi ya hukorkutma hiç kendini
Yapma bence,yani benim yapabileceğim birşey olmayınca böyle düşünüyorda olabilirim=)) ama sevmezse hiç o topa girme.Hiç bir şey yapmasam mı? Asker bekleyenlere bir bakayım dedim dün.. Kartonlar, balonlar, kalpli notlar, özel teskere pastaları.. Ben hiçbir şey yapmadımki öyle cafcaflı kalpli notlu kartonlu şeyleri de sevmez aslında..
Bayılırımmmİşkembe,kokoreç tadına bile bakmadım
bana oyle balonlu kutlama yapsanlar mutluluktan aglarim :) cercevelet rabi guzel hatira ^^ ciceksepeti diye site var hedoye aldam drrsen mutlaka bak drrim :)
kokoreç severim de işkembe içemem gibi geliyorİşkembe,kokoreç tadına bile bakmadım
tihaf ama iste sanim isted iHamileyken miii kiz kokusu mahveder insani benim annemde sudan tiksinirmis bana hamileyken su icemiyormus abdest bile zor aliyomus
Afiyet olsun:)Bayılırımmm
Daha iyi bi fikir. Zaten diğerlerini hediye ydi şafak takvimi ydi onlar birkaç gün sonraya veriliyor=) yada en sevdiği yemeği de yapıp yanında götürebilirsin. Ne bileyim diğer türlü çok hoş gelmiyor bana. =) pasta yi birkaç gün sonra ya yaptırıp gelişini kutlayabilirsin. Ama geldiği gün olmasınBende çok musmutlu olurdum kesin ama benim erkek arkadaşım çok sevmez gibi.Oraya da bakacağım mutlaka.. Acaba diyorum direkt serpme kahvaltı mı ısmarlasam, en basiti Askerde en çok özlediği şey kahvaltı.. zeytin ekmekten ciğerim soldu diyordu
hep zeytun mi yiyormus :) tabi neyi daha cok ozlerse onu yaprsan encok ondan mutlu olur :) dugun bezman ^^Bende çok musmutlu olurdum kesin ama benim erkek arkadaşım çok sevmez gibi.Oraya da bakacağım mutlaka.. Acaba diyorum direkt serpme kahvaltı mı ısmarlasam, en basiti Askerde en çok özlediği şey kahvaltı.. zeytin ekmekten ciğerim soldu diyordu
Yapma bence,yani benim yapabileceğim birşey olmayınca böyle düşünüyorda olabilirim=)) ama sevmezse hiç o topa girme.
Daha iyi bi fikir. Zaten diğerlerini hediye ydi şafak takvimi ydi onlar birkaç gün sonraya veriliyor=) yada en sevdiği yemeği de yapıp yanında götürebilirsin. Ne bileyim diğer türlü çok hoş gelmiyor bana. =) pasta yi birkaç gün sonra ya yaptırıp gelişini kutlayabilirsin. Ama geldiği gün olmasın
hep zeytun mi yiyormus :) tabi neyi daha cok ozlerse onu yaprsan encok ondan mutlu olur :) dugun bezman ^^
Günaydıııın ancak girebildim ve bu tatlı sürprizle karşılaştım
@Deli ve Cesur etiket için teşekkürler
L Leyla- sana fikir bulacağım sevdiceğinle ilgili
Rica ederim canımm =)Evet sevdiği yemeği yapmakta çok güzel bir fikir. Orada en çok güzel yemekler yemeyi özledi. Hep tatsız tuzsuz ve pis yapılıyor yemekler askeriyede:/ En mantıklısı bu bence. Çok teşekkür ederim fikirlerin için
Geldim canom@cayimin sekeri @SAliOsmanF @Chess @deynepnazElif @HanimKelesimiGetir @CocoChanelmademoiselle 3 Milyar 750 Milyon @Ashie @Helenra @Laale A AklinYolu1 @bulca @CalmBeforeTheStorm @Chocolita fabric @bide bele cek @gurtmingotam @H E @Kozlenmis patates @Kore-Manya @Vind @GangstaWalk @melekeda @Sorcha @tomvejerry @Pink_Flamingo @hy_patia
Etiketten rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum
Bilemedim oyle kalincs :))biz mal mıyız kalalım oyle
Topiginiz hayırlı olsun. Geyik muhabbeti havasında olursam gelirim.@cayimin sekeri @SAliOsmanF @Chess @deynepnazElif @HanimKelesimiGetir @CocoChanelmademoiselle 3 Milyar 750 Milyon @Ashie @Helenra @Laale A AklinYolu1 @bulca @CalmBeforeTheStorm @Chocolita fabric @bide bele cek @gurtmingotam @H E @Kozlenmis patates @Kore-Manya @Vind @GangstaWalk @melekeda @Sorcha @tomvejerry @Pink_Flamingo @hy_patia
Etiketten rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?