Çilek Tadında Muhabbet ❤️

Kızlar maşaallah 8. sayfada bıraktım 19.sayfada uyandım Hepiniz iyi ki geldiniz.. Muhabbetimiz daimi olur inşaallah

Bu arada bilmeyenler için söyleyim, asker bekliyorum. Hem de yaklaşık 1 yıldır. Pazartesi günü geliyor çok şükür ama biz salı görüşebileceğiz. O gün bir sürpriz yapmam gerekli mi? Ya da bir şey almam? Teskere pastaları falan gördüm ama 500 lira Fikirlerinizi bekliyorum

surprizsiz olmaz nirmal bir pasta da alabilyrsin :) mesela sende takvime centik attoysan onu goster :)

Günaydın, hoş geldiiin
Çok geçmiş olsun. Ben de önceden öyleydim tansiyonum düşerdi korkudan Dolgu, kanal tedavisi falan mı?
Aynen canim kanal tedavisi :)
Aslinda cene kirigi ameliyati oldum ,ondan korkmadim bundan korkuyorum

Herseyin caresini buldular,bi bunun bulamadilar. Birde tip cok gelisti diyorlar. Acisiz yapilani bulsaniza

surprizsiz olmaz nirmal bir pasta da alabilyrsin :) mesela sende takvime centik attoysan onu goster :)

4-5 kağıda çizdim şafak karaladım hep. Ama maalesef çoktaaan hepsini gördü Normal pasta alıp yanına ne alabilirim? Herkes kartona bir şeyler yazıp asmış ya da balonlar.. Ama sevmez gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…