Hayırlı olsun canım fırsat buldukça uğrarım=))
Ayy bende geldim :) birazdan disciye gidecegim, dizlerim titriyor
surprizsiz olmaz nirmal bir pasta da alabilyrsin :) mesela sende takvime centik attoysan onu goster :)Kızlar maşaallah 8. sayfada bıraktım 19.sayfada uyandımHepiniz iyi ki geldiniz.. Muhabbetimiz daimi olur inşaallah
Bu arada bilmeyenler için söyleyim, asker bekliyorum. Hem de yaklaşık 1 yıldır. Pazartesi günü geliyor çok şükür ama biz salı görüşebileceğiz. O gün bir sürpriz yapmam gerekli mi? Ya da bir şey almam? Teskere pastaları falan gördüm ama 500 liraFikirlerinizi bekliyorum
Aynen canim kanal tedavisi :)Günaydın, hoş geldiiin
Çok geçmiş olsun. Ben de önceden öyleydim tansiyonum düşerdi korkudanDolgu, kanal tedavisi falan mı?
surprizsiz olmaz nirmal bir pasta da alabilyrsin :) mesela sende takvime centik attoysan onu goster :)
erkeklere gire degil bnece o karton ve balon isi http://www.heryerehediye.com/hediye/askere-hediye-safak-sayar-cerceve-100820.htm4-5 kağıda çizdim şafak karaladım hep. Ama maalesef çoktaaan hepsini gördüNormal pasta alıp yanına ne alabilirim? Herkes kartona bir şeyler yazıp asmış ya da balonlar.. Ama sevmez gibi sanki
Kızlar maşaallah 8. sayfada bıraktım 19.sayfada uyandımHepiniz iyi ki geldiniz.. Muhabbetimiz daimi olur inşaallah
Bu arada bilmeyenler için söyleyim, asker bekliyorum. Hem de yaklaşık 1 yıldır. Pazartesi günü geliyor çok şükür ama biz salı görüşebileceğiz. O gün bir sürpriz yapmam gerekli mi? Ya da bir şey almam? Teskere pastaları falan gördüm ama 500 liraFikirlerinizi bekliyorum
Ikinizin resimini bastirabilirsin pastanin üzerine..
Eger o yokkene, notlar tutuysan onlari cercevelettir :)
yok ben yemedimhic yedin mi dedigin yemegi
Bence hiç gerek yok öyle şeylere=)4-5 kağıda çizdim şafak karaladım hep. Ama maalesef çoktaaan hepsini gördüNormal pasta alıp yanına ne alabilirim? Herkes kartona bir şeyler yazıp asmış ya da balonlar.. Ama sevmez gibi sanki
olsun beraber denemis oluruzyok ben yemedim
hosgelduuuun ablaaa ❤❤❤Naparsınız:)
Bende yeni kahvaltı yapıyorum:).Sonra ev işi başlayacağım:)Ablacım günaydıııın
Yeni kalktım hemen buraya bakayım dedim, kızlar ne güzel muhabbet etmiş:)) sen naparsın
merhabaaa iyi sen nasulsuuun ^^Merhaba kızlarNasılsınız?
H.b prensesim:)hosgelduuuun ablaaa ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?