- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
❤❤❤❣❣ olucak tabisiii burda konu açacaksın niye uyumuyo diyeHiiiiBal damlıyor ağzından Amiiin çokça amiiiin
Sen de beni davet ederek beni mutlu ettin. Umarım topiğin kalıcı olur :)
Eski üyeyim ama uzun süredir yoktum burada.
Geri dönmek istedim. İyi ki dönmüşüm
O kırmızı kalbi nasıl koydun kız ?
Uyu canim sen bana bakma Bende uykusuzluktanTamam ozaman birsz daha
Herkese iyi geceler kızlarrr
O zaman bir kere daha hoş geldiin, hem siteye hem topiğe:))Kendi klavyemin emoji kısmından. Yani şuradan:
Eki Görüntüle 2099046
❤❤❤❣❣ olucak tabisiii burda konu açacaksın niye uyumuyo diye
Amiiiinnn inşallah rabbim sevdiginle bir ömür boyu mutluluk nasip etsin gözlerindeki ışık hiç sönmesin kuzumHi hi artık cadı gibi saç başla, dizleri çıkmış pijamamla alırım elime telefonu dert yanarım o günleri görürüm inşaallah, zorluğu bile güzeldir
Hoşbulduk beybisi... Eeee ben de telefondan yazdığımda, kendi telefonumdan emoji koyuyorum ama yazıyı gönderdiğimde yok oluyor şerefsizler
Kaç yaşındasın ? Nerelisin ? diye sohbet başlatsam kötü mü etmiş olurum ?
Amiiiinnn inşallah rabbim sevdiginle bir ömür boyu mutluluk nasip etsin gözlerindeki ışık hiç sönmesin kuzum
Allah Allah neden acabaO vakit kopyala yapıştır sen kalbi Ben yakında 23 olacağım, burada çoğu kişiden küçüğüm sanırım ve Bursalıyım.. Sen?
@-Mahperi- T Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin-DELIveCesur @Never lose your hope @Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz son izci terelelli34 @nese-li_hilos @basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Selam kizlaaarr❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?