Çilek Tadında Muhabbet ❤️

Sen de beni davet ederek beni mutlu ettin. Umarım topiğin kalıcı olur :)
Eski üyeyim ama uzun süredir yoktum burada.
Geri dönmek istedim. İyi ki dönmüşüm

O kırmızı kalbi nasıl koydun kız ?

O zaman bir kere daha hoş geldiin, hem siteye hem topiğe:)) Kendi klavyemin emoji kısmından. Yani şuradan:

O zaman bir kere daha hoş geldiin, hem siteye hem topiğe:)) Kendi klavyemin emoji kısmından. Yani şuradan:

Eki Görüntüle 2099046

Hoşbulduk beybisi... Eeee ben de telefondan yazdığımda, kendi telefonumdan emoji koyuyorum ama yazıyı gönderdiğimde yok oluyor şerefsizler

Kaç yaşındasın ? Nerelisin ? diye sohbet başlatsam kötü mü etmiş olurum ?

Hi hi artık cadı gibi saç başla, dizleri çıkmış pijamamla alırım elime telefonu dert yanarım o günleri görürüm inşaallah, zorluğu bile güzeldir
Amiiiinnn inşallah rabbim sevdiginle bir ömür boyu mutluluk nasip etsin gözlerindeki ışık hiç sönmesin kuzum

Allah Allah neden acaba O vakit kopyala yapıştır sen kalbi Ben yakında 23 olacağım, burada çoğu kişiden küçüğüm sanırım ve Bursalıyım.. Sen?

Kızlar çok uykum geldi, gözlerim kapanıyor. Huzurlu uykular Yarın görüşürüz inşaallah Yeni gelecekler olursa onlara da şimdiden günaydıııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…