Bu saatte bu gerçek miEki Görüntüle 2099061
Buyrun kızlarrrr kahvaltıyaaaaaa
Kız intrnetten aldım Allah iyiliğini verisnBu saatte bu gerçek mi
GünaydınnnnnnnnnnnnGünaydınn
etiketi görünce koştum geldim hemen
Fikir zikir meselesi, yeni kalktım arkadaşımı kahvaltıya çağırdım. Güzel bir masa hazırlayayım diye düşünürken gördüm fotoğrafı
Etiket ve davet için teşekkür ederim:) evden çocuklardan fırsat oldukça gelirim tabiki:) yeni topik hayırlı olsun:)@-Mahperi- @Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin-DELIveCesur @Never lose your hope T Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz @son izci @terelelli34 nese-li_hilos basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Selammmmmm@-Mahperi- @Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin-DELIveCesur @Never lose your hope T Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz @son izci @terelelli34 nese-li_hilos basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Etiket icin tesekkurler canim firsat buldukca tabiki gelirim :*@-Mahperi- @Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin-DELIveCesur @Never lose your hope T Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz @son izci @terelelli34 nese-li_hilos basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Canimmm mor kuşummmm
Etiket icin tesekkurler canim firsat buldukca tabiki gelirim :*
Kiz mal gibi kaldik gordunmu:)
Kiz mal gibi kaldik gordunmu:)
Bende 23 um çimen gözAllah Allah neden acabaO vakit kopyala yapıştır sen kalbi Ben yakında 23 olacağım, burada çoğu kişiden küçüğüm sanırım ve Bursalıyım.. Sen?
Kız sabah sabah ne çığrıyosun
Aaa kahvaltıya bak ne sinir bozucuEki Görüntüle 2099061
Buyrun kızlarrrr kahvaltıyaaaaaa
Gel kız yıyek bırdahamı gelcezz dunyaaayaaaaaAaa kahvaltıya bak ne sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?