- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kız sabah sabah ne çığrıyosun
Cıııkkss kararında yimem lazım hedefime ne kaldı surdaGel kız yıyek bırdahamı gelcezz dunyaaayaaaaa
Kimseye asla söylememmmmmCıııkkss kararında yimem lazım hedefime ne kaldı surda
Gak da oyna sende takımdasın iki gram daha verelim
Etiketten neden rahatsız olalım ,kibarlık edip davet etmişsiniz@cayimin sekeri @SAliOsmanF @Chessdeynepnaz @Elif HanimKelesimiGetir @CocoChanelmademoiselle @3 Milyar 750 Milyon @Ashie @Helenra @Laale @AklinYolu1 @bulca @CalmBeforeTheStorm @Chocolita @fabric @bide bele cek @gurtmingotam H E @Kozlenmis patates @Kore-Manya @Vind @GangstaWalk @melekeda @Sorcha @tomvejerry @Pink_Flamingo @hy_patia
Etiketten rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum
Kimseye asla söylememmmmm
Kız 52 kilomu hedefiinn . ben 53 üm ve insanların bana çıbık demesınden gına geldı
Tek rhatsız oldugum yer göbeeemm :/ .Aman kim takar onları bana yeter dümdüz oldun diyorlar
Ama önemli olan aynada ne gördüğün
Kız dün deli gibi spor yapmışım heryerim ağrıyorGak da oyna sende takımdasın iki gram daha verelim
Olsun olsun galk zaten açarsan müziği duramazsinKız dün deli gibi spor yapmışım heryerim ağrıyor
Haha ayy kuzum ne tatlısınTek rhatsız oldugum yer göbeeemm :/ .
Eşimde dun kız senın göbeğim ayvaydı kavuna doğru gdiyo dedi
Anamm annamm anammm 2 doğum maşallah :)Haha ayy kuzum ne tatlısın
Mekik çekebilirsin göbeğe
Benim 2. Doğum yaptım 6 ay oldu sporla dümdüz şuan
@cayimin sekeri @SAliOsmanF @Chessdeynepnaz @Elif HanimKelesimiGetir @CocoChanelmademoiselle @3 Milyar 750 Milyon @Ashie @Helenra @Laale @AklinYolu1 @bulca @CalmBeforeTheStorm @Chocolita @fabric @bide bele cek @gurtmingotam H E @Kozlenmis patates @Kore-Manya @Vind @GangstaWalk @melekeda @Sorcha @tomvejerry @Pink_Flamingo @hy_patia
Etiketten rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Ama gelirseniz çok mutlu olurum
Ben bu hafta mezunum senin var mi daha hedefi 50 yada 48 yapcam diyorum da kaptan beni iteliyorOlsun olsun galk zaten açarsan müziği duramazsin
48 yap sen ahahahahahBen bu hafta mezunum senin var mi daha hedefi 50 yada 48 yapcam diyorum da kaptan beni iteliyor
Evet sporla sıkılastir canim çocuk olunca o gobus daha bi hoş oluyorAnamm annamm anammm 2 doğum maşallah :)
Bende 0 doğumla genclıgımden berıböyle göbüş . Spora başlamam lazım evet
Günaydınlar davet edlmişiz bir günaydın diyeyim hepinize..
Boy mu48 yap sen ahahahahahboyun kaç şaka bir yana benim daha var 10 kilo verdim 13 daha vericem rahat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?