cnm hamişim ama doğal diyorsunnn lekelenmemde varr ee yaşta ilerliyorrr kullanmak isterim açıkçası amaa bilemedimmm
Merhaba canım .Bebeğiniz hayırlı olsun.sağlıklı doğsuncnm hamişim ama doğal diyorsunnn lekelenmemde varr ee yaşta ilerliyorrr kullanmak isterim açıkçası amaa bilemedimmm
Yasadigim sehirde uretimi doğal olarak yapanlar var başta ilgilenmedim deneyen arkadaşlarımı takip ettikçe başladım. .çok da iyi geriyor ..2 küçük hatta minik şişe 1 ay yetti ilk ay 2.çi ay cilt iyi gidince tek şişe yetti şimdi her ay 25 lira verip tek şişe alıyorum. .. ilerde makyajsiz çıkacak kadar güvenmeye başladım kendime
Sizin adınıza çok sevindim.Zaten özelden de yazışıyoruz.Karışım propolis arı sütü çörek otu arkadas güzellik uzmanı miktarlarını tam ölçülerde yapiyor ..asıl şey organik olanlarından yapması piyasada old için gercekle sahte ürünü fark ediyor aslında site açmasını satış olur dedik zaten müşterisi çok yanaşmıyor ama ihtiyacın varsa sana gönderirim memnun kalırsan sonra parasini gonderirsin o da Hamiş sin diye ..cilt lekelerini adım adım azaltıyor kirisikliklarida sonra çok iyi geriyor canlı görünüyor cildim bende yaradı beddua almakta istemem istersen güvenilir Aktar bul kendin yap ölçüler sırrı
Sağ ol canım herkese hayırlısıyla nasip olsun.AMİNteş.eserim cnm sağol darısı sana inşlh. ewet cnm ama çok belli değil hamile oldugum içinde birşeyler sürmemeye özen gösteriyorum bide o krem 2 ay kullanılmalıydı kullandım ewet geçirdi ama hamile kalınca az az gölge gibi çıktıı cnmı sıkıyor arkadas orjanık dio ama
a sorsun hamişler kullanabiliyorsa deneyecegimm cnmm bnm sağolllSağ ol canım herkese hayırlısıyla nasip olsun.AMİN
Evet organik deniliyor zaten arkadaşımız da çok dürüst biri .
dediğim gibi korkacak bir şey yok satıcı da değil.
İyilik için yapıyor sağ olsun.
Haklısınız ama dikkat edin hamilelikte özellikle dikkatli olun.
Mesajı doğru mu anladınız bilemedim ama içindekiler zararlı değil .arkadaşın
a sorsun hamişler kullanabiliyorsa deneyecegimm cnmm bnm sağolll
Leke için bunu da düzenli kullansam?Sizin adınıza çok sevindim.Zaten özelden de yazışıyoruz.
Samimiyetinize ve dürüstlüğünüze de diyecek yok.
Hak için verdiğiniz önemde çok sevindirici.
Dediğim gibi özelden yazışsak ta sizin gibi dürüst insanları seviyorum
o nedenle de buraya yazmak istedim.Hep iyi haberleriniz olsun.AMİN
arkadaşın
a sorsun hamişler kullanabiliyorsa deneyecegimm cnmm bnm sağolll
Canım evet zararsız malzemeler ama inanın hamilelikte bazı şeyler çok sakıncalı.Sordum doğal ürün yenilebilir de diyor tek sakınca içeriğindeki bu üç besine alerjisi yoksa sorun olmaz diyor...alerji durumunu sen daha iyi bilirsin
Canım ilk sayfaları iyice okuyun.Anlamazsanız size özelden detaylı açıklarım.Leke için bunu da düzenli kullansam?
Gerçi olay nedir tsm anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?