Cilveli kadınlar neden çok seviliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kajmerice90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kajmerice90

Ziyaretçi
Bi cilvedir almış başını gidiyor.

Erkekleri etkilemek için onun daha çok bağlanması için nasıl cilve yapılır.

sizden tüm deneyimlerinizi bekliyorum.

ben sevgilime nasıl cilve yapabilirim?

yardımcı olun çnkü hiç bi fikrim yok:bbo:

Kızmayın ama aklıma gelen tek şey kzıımda 20 yaşına geldiğinde bu tarz konular açarmı diye düşünmeden edemedim,tükürüğüm boğazıma takıldıakannehir

bence cilveli olmak kişinin sonradan alıp üzerine monte edeceği birşey değilki.. bu özellik ya hamurunda vardır yada yoktur. ısmarlama olmaz!! :olmaz:

Kızmayın ama aklıma gelen tek şey kzıımda 20 yaşına geldiğinde bu tarz konular açarmı diye düşünmeden edemedim,tükürüğüm boğazıma takıldıakannehir

cilve demek sadece cinsellik demek değil.bir gülüş,bakış bunların hepsi cilveye giriyor.ama ben nasıl yapacağımı bilmediğim için sizlere danıştım. sevgilisi olan her genç kızın yapması gereken bir şey.ben yapamıorum o ayrı.yakında uçar gider büyük ihtimalle:bbo:

Cilveliymişim,ben farkında değilim ama sevgilim fazlası ile öyle olduğumu söylüyo,cilveliyim ama anlatamıyorum kaydirigubbakcemile3 sevgilime sorayım en iyisi bayanssulusmile

sevgilimde bana cilvoş der :))) nasıl cilve yapıosam artııkk

biraz şımarık tavırlar, sevgiline taktığın bi lakap, ya da onun ismini söyleyiş tarzındaki değişik vurgu. mesela benim genelde yaptığım şey bazı "e" harlerini "i" olarak söylüyodum. sevgilim bayılıyodu. mesela güzel bi anımızda "ay ni kadar mutluyuz dimi" diyodum ama böyle şımarıp koluna sarılarak. bence bu tarz şeyler yapmalı zaten... onlar yanlarında bıcır bıcır bişey istiyolar kazulet değilki :)

Cilveliymişim,ben farkında değilim ama sevgilim fazlası ile öyle olduğumu söylüyo,cilveliyim ama anlatamıyorum kaydirigubbakcemile3 sevgilime sorayım en iyisi bayanssulusmile

evet cnm bi sor bakalım.bizide aydınlatmış olursunguclubacismile

güler yüzlü ol, ses tonunu iyi ayarlayarak konuş.. edalı edalı Bak.. Benim de çok işveli cilveli olduğum söylenir.. içten geliyor sanırım..

şirinlik şımarıklık tatlılık başka bişi değil
sevgilim kızamıyor bana bu yüzden hehe :d

bu yapı meselesi gerçekten benim de çok cilveli olduğum söylenir en önemlisi güleryüzlü samimi olmalısın.. küçük şirin bi kız ne yaparsa sende onları yap.. ben hiç böle şeyler yapmadım sonradan ancak bu kadar yapılır herhalde.. sexilikle karıştırmamak lazım. .

ya aslında en önemlisi kendin ol doğal ol bak görüceksin nasıl seveceğini. .

bnce cilve olayı kadının doğasında var bi bakış bi gülücük yeri geldi mi küçük bi hareket bile cilve nazdır
sevgilim bnm masumluğumu çok seviyomuş öyle diyo o güzeli ve önemlisi bnm için bu diyo

hic cilveli degilim ondan kimse yok hayatimda galiba..
sinirli sinirli bakarsan olacagi budur :D

hic cilveli degilim ondan kimse yok hayatimda galiba..
sinirli sinirli bakarsan olacagi budur :D

beni de sokakta tanıdığım biri görse sonradan çok sinirliydin konuşmadım o yüzden seninle derler.. halbuki duruşum öyle. .ama kendi çevremde de bi o kadar güleryüzlüyümdür hatta çok gülerim... sorun bu değil bence..

sevimlilik tatlılık bence cilveden kasıt. kadınsılık seksilik değil.. sonucta onların zaten bi adı var.

sevgilinin yaptığı espirilere sevimlice gülmen, mimiklerini bakışlarında yoğunlastırman, ne bileyim gerçekten de doğuştan gelen bişi bu ya :D

ben bunu ayın konusu seçiyorum a.s.

bize anılarınızı anlatın kızlar, biz de örnek alalım..
öyle sevimli ol, tatlı tatlı şımar deyince olmuyo :1no2:

ben biraz odunumdur, pek bükülgen değilim yani, o yüzden pat diye öyle cimcime olamam.. delikafadulden

Back
X