Cilveli kadınlar neden çok seviliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kajmerice90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana göre cilve olayı,karşındaki adama bağlısositososito
elektürük güzelse,istem dışı cilve çıkar meydana:delphin:

ben bunu ayın konusu seçiyorum a.s.

bize anılarınızı anlatın kızlar, biz de örnek alalım..
öyle sevimli ol, tatlı tatlı şımar deyince olmuyo :1no2:

ben biraz odunumdur, pek bükülgen değilim yani, o yüzden pat diye öyle cimcime olamam.. delikafadulden

bende biraz odunumkaydirigubbakcemile3 yani güleryüzlüyüm ama her zamanda sırıtmam. bi yerden duymuştum kadın kocasına cilve yapmak için kasığının üzerine yara bandı yapıştırmış.kocası işten gelincede" kocacım baaaakk uf oldu acıyooo" demiş. bu bile cilvedir diyor.tabi sonrası malum.hangi erkek dayanabilir? kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

canım olay cilvede değil sen erkeğine şunu hissetireceksin senin için ölüyorum sana aşığım ama hatanı görürsem gözünün yaşına bakmam bunu dile getirmeden hissettireceksin kaçan kovalanır hani hem onun olduğunu hemde hala uğraşması gerektiğini
birde şu var en sinir olduğum şey erkek aramıyor ilgilenmiyor kız sürekli etrafında prvane deli oluyorum ya ağır olacaksın cilveyle iş bitseydi çoğu kadın evde kalırdı sadece cilve bi işe yaramaz

O da doğru karşında bi odun varsa sen ne kadar cilveli olursan ol.Kendi kendine yaparsın cilveyi.Bence erkeklerde cilve yapmalı.Yanlış mıyım?:1:

ben kocisime cok cilve yaparim, ama tarif edemiyorum bende
genelde biraz kücük kiz cocugu gibi davranmak
"askim bak parmagim uf oldu"
"cok üsüdüüüüüm" gibi

ama tabi sürekli degil... herseyin bi yeri ve zamani var :)

kajmerce90 konunu buldum bacım......
hımmmm eskiden aslında ben hiç ama hiç cilveli değildim ama az çok öğrendim yinede aslında burda yazılanları örnekleri okuyunca sevgilime karşı cilveli olduğumu hissettim hatta daha fazlası:D
gerçektende bebek gibi konuşmak erkekelrin çok hoşuna gider mesela beni aniden öpünce diyorum ki
-"şen bei kandıydın işde"
diyorum bayılıyor bunun gibi şeyler yok ya karar verdim ben cilveliyim ama normal hayatta evde falan odunum onun yanında şımarıom sadece

O da doğru karşında bi odun varsa sen ne kadar cilveli olursan ol.Kendi kendine yaparsın cilveyi.Bence erkeklerde cilve yapmalı.Yanlış mıyım?:1:

zaten erkek kadını şımarttıkça kadının cilve duyguları orataya anca öle çıkar adam sana odun gibi davranırsa senin de içinden gelmezki cilve yapmak seni şımartmalı hissettirmeli sevdiğini cilve meselesi ancak öle çıkar ortaya

zaten erkek kadını şımarttıkça kadının cilve duyguları orataya anca öle çıkar adam sana odun gibi davranırsa senin de içinden gelmezki cilve yapmak seni şımartmalı hissettirmeli sevdiğini cilve meselesi ancak öle çıkar ortaya

Mesela karşılıklı şakalaşırken hafif hafif dokunmak,gıdıklamak,poponla poposuna yavaşça vurmak bir nevi oynaşmak:kedi:Evet çocuksu konuşmakda işe yarar ama karşı tarafın ruh haliylede çok alakalı.aklinialirimsmile

benim eski sewqiLimLe çıkmadan önce ben Yapmışım Haberim yok:) çıkmaya başLadık iLk qün söLedi az ciLve kur Yapmadın dedi:)
bende aLakası yok Naptım ben ya faLan dedim:)
aynı yerde çaLışıoduk ben onun böLümünden qeçerken mutLka ona bakar qeçerdim qeçerkende çok hafif qüLümserdim..:) Kapıda karşıLaşırdık yoL verirdi teşk edip qeçerdim..qeLirdi saçma şeyLerden benden izin aLırdı çöpünüzü kuLanabiLirmiyim bu ürün sizemi ait qibisinden bende her seferinde doqrdan cvp wermesdim şakayLa karşıLık werirdim bunLarın hepsi onLar için ciLveymiş:)

benim eski sewqiLimLe çıkmadan önce ben Yapmışım Haberim yok:) çıkmaya başLadık iLk qün söLedi az ciLve kur Yapmadın dedi:)
bende aLakası yok Naptım ben ya faLan dedim:)
aynı yerde çaLışıoduk ben onun böLümünden qeçerken mutLka ona bakar qeçerdim qeçerkende çok hafif qüLümserdim..:) Kapıda karşıLaşırdık yoL verirdi teşk edip qeçerdim..qeLirdi saçma şeyLerden benden izin aLırdı çöpünüzü kuLanabiLirmiyim bu ürün sizemi ait qibisinden bende her seferinde doqrdan cvp wermesdim şakayLa karşıLık werirdim bunLarın hepsi onLar için ciLveymiş:)

zaten şaka şamata konuşunca hafifte sex el şakalarıyla ona dokonunca cilce oluşur
ama cilvenin ilk altın kuralı gülümsemektir bence

Mesela karşılıklı şakalaşırken hafif hafif dokunmak,gıdıklamak,poponla poposuna yavaşça vurmak bir nevi oynaşmak:kedi:Evet çocuksu konuşmakda işe yarar ama karşı tarafın ruh haliylede çok alakalı.aklinialirimsmile

ooo o da güzelmiş kikirdeyeceksin ara sıra ve benim çok meşhur bir omuz hareketim vardır anlatamıyorum ki hani omuzlarımı oyantırım bunu yaparkende dudaklarımı daha sex hale gitirim aynı zamanda bebek gibi konuşuurum ay bayılır bizimki hatta geçende dayanamadı "gız nagadar cilvelisin öle " dedi öpmeye başladı :nazar::lepi:

sevgilisi olan her genç kızın yapması gereken bir şey.ben yapamıorum o ayrı.yakında uçar gider büyük ihtimalle:bbo:

Sevgilisi olan her kızın yapması gereken saygı, sevgi, hoşgörü vb. hisleri taşımaktır. Cilve beraberliğin olmazsa olmazı değildir. Hele sevgiliniz içinizden gelmeyen hatta daha nasıl yapacağınızı bilmediğiniz "cilveli hareketler" yüzünden uçup gidecekse "tek rakibi Türk Hava Yolları" olsun... :delphin:

Nezaket bilmez bir adam sırf sizi etkilemek için nazik davransa da eninde sonunda bir küfrüne, kabalığına, medeniyetsizliğine rastlarsınız ve kendinizi kandırılmış hisseder, ondan soğursunuz... Aynı şey erkekler için de geçerli, hadi kandırılmışlık uçuk bir his ama öyle olmadığınız halde "bıcır bıcır" görünmeye kalkarsanız, doğal olmadığınızı kesinlikle hissedecek ve sizden soğuyacaktır. İşin kötüsü bunu sadece hissedeceği için ona itici geleceksiniz, o da sebebini bilemeyecek ve aramalar, görüşmeler neden azaldı diye kara kara düşüneceksiniz... :kahve:

"Cilve"yi farklı şekillerde yorumlayanlar, örnekler verenler olmuş. O ilişkilerdeki "yukarı çeken" hareketleri alıp kendi ilişkinize monte etmeye kalkmak sağlıklı sonuçlar vermeyebilir. Erkek arkadaşlarımdan, kuzenlerimden çoğu kez "cici olmaya çalışan, çocuk taklidi yapan kızları" itici bulduklarını, olgun, dişi kadınlardan hoşlandıklarını duydum. Bir adamda çok işe yarayan "cimcime kız" diğerinde fazlasıyla toy, antipatik bir imaj yaratabilir. Diğer taraftan olgun, ciddiyete önem veren bir kadın başka bir adam için "soğuk nevale, kazulet" olarak algılanabilir. :1closedeyes:

Gelgelelim, erkekler işveli, cilveli, edalı kızların etrafında dolanırlar genelde... Bu "tur"ları "Hayatımın kadını bu olsun!" fikrinden çok, "Biraz pas verse de bir yerlerde bir şeyler içsek" olarak almanızı öneririm. Dikkatli gözlemlerseniz buna şahit olursunuz zaten... Elbette bu, daima "Cilveli kadın hafif, kolay kadındır" anlamına gelmiyor, eğer "doğru kadınsa, tek derdi sağa sola bakış atmak değilse" erkek bunu fark ediyor ve beraberlik ciddileşiyor. Emre Altuğ'un eşi Çağla Şıkel'i başlarda "birkaç gecelik" görüp ardından yanıldığını kabul ettiğini ve onunla evlenmeye karar verdiğini basınla paylaşmasını hatırlayanlar vardır belki... sengözlerimebaksanab

En güzeli içinizden geldiği gibi olmaktır ki "sizin tipinizden, karakterinizden" hoşlanan hangi kategorideki adamsa size yaklaşabilsin. Yoksa "Sen eskiden böyle davranmazdın, şimdi neden bunu yapıyorsun?" tarzında neye uğradığını şaşıran "kavun bekliyorduk kelek çıktı" dercesine ne umduğu ne bulduğu birbirine karışan partnerleriniz olur. (Adam hamburger sipariş vermişken masasına mantı gelmiş gibi hisseder. :1: ) Her beraberlik özeldir ve renklendirmek için "farklı reçete"ler gerekir, komşuda işe yaradı diye "yanlış ilaç" kullanıp bünyeyi (beraberliğinizi) bozmayın sakın... şakkıdı

peki ama nasıl renklendireceğiz.bende kazulet gibiyim.ve bazen konuşacak birşey bulamıyorum.sizler neler konuşuyosunuz Allah aşkına.ben bulamıyorum.diyorum çokmu soğuğum.telefonda nasıl konuşmak gerek.beni çok sık aramıyor.heralde hoşuna gitmiyor benimle konuşmak.bi akıl verin nolur :((

peki ama nasıl renklendireceğiz.bende kazulet gibiyim.ve bazen konuşacak birşey bulamıyorum.sizler neler konuşuyosunuz Allah aşkına.ben bulamıyorum.diyorum çokmu soğuğum.telefonda nasıl konuşmak gerek.beni çok sık aramıyor.heralde hoşuna gitmiyor benimle konuşmak.bi akıl verin nolur :((

Aslına bakarsanız hiçbir kadın "kazulet" değildir, onlara kendini öyle hissettiren erkekler vardır... :delphin:

Sizi sık aramayıp, "herhalde benimle konuşmak hoşuna gitmiyor" şeklinde düşündüren bir adama güzellik yapmaya lüzum yoktur, gülümseseniz sadaka yerine geçer, kırk türlü günahınız affolunur... :1:

Yanında huzur bulduğunuz, sizi her halinizle sevdiğine (seveceğine) inandığınız adamı bulmadan, sırf herkesin sevgilisi var sizin de hayatınızda biri olsun ya da birileri uygun gördü diye bir ilişkiye başlamayın... Yoksa hatayı hep kendinizde ararsınız, kendinize güveniniz "taban" yapar ve aşktan soğursunuz... Oysa aşık olduğunuz, sizi yürekten seven adam sesinizi duymadan duramayan, sizi hastayken de, suratsızken de, makyajsızken de çekebilen adamdır. "Ne yapayım da beni daha çok sevsin" diye uğraşmak, o ilişkiyi sırf karşınızdaki için yaşamaktır, peki sizin duygularınızı kim tatmin edecek? Siz ne anlayacaksınız bu beraberlikten? Bu kadar uğraştığınız adam Brad Pitt mi? şakkıdı

"Ayarlarınızla oynamayın" doğru adam, frekansınızı değiştirmeden "sizin dinleyiciniz olur"... sengözlerimebaksanab

çocuk gibi davranan kızları itici bulduğunu söylemişti biri bana...

bence erkek suçluymuş gibi, ona hafif kırgınmışsınız gibi davranınca işe yarıyor.

Aslına bakarsanız hiçbir kadın "kazulet" değildir, onlara kendini öyle hissettiren erkekler vardır... :delphin:

Sizi sık aramayıp, "herhalde benimle konuşmak hoşuna gitmiyor" şeklinde düşündüren bir adama güzellik yapmaya lüzum yoktur, gülümseseniz sadaka yerine geçer, kırk türlü günahınız affolunur... :1:

Yanında huzur bulduğunuz, sizi her halinizle sevdiğine (seveceğine) inandığınız adamı bulmadan, sırf herkesin sevgilisi var sizin de hayatınızda biri olsun ya da birileri uygun gördü diye bir ilişkiye başlamayın... Yoksa hatayı hep kendinizde ararsınız, kendinize güveniniz "taban" yapar ve aşktan soğursunuz... Oysa aşık olduğunuz, sizi yürekten seven adam sesinizi duymadan duramayan, sizi hastayken de, suratsızken de, makyajsızken de çekebilen adamdır. "Ne yapayım da beni daha çok sevsin" diye uğraşmak, o ilişkiyi sırf karşınızdaki için yaşamaktır, peki sizin duygularınızı kim tatmin edecek? Siz ne anlayacaksınız bu beraberlikten? Bu kadar uğraştığınız adam Brad Pitt mi? şakkıdı

"Ayarlarınızla oynamayın" doğru adam, frekansınızı değiştirmeden "sizin dinleyiciniz olur"... sengözlerimebaksanab

evet haklısınız.ben aşkı böyle yaşayan insan değilim.sevdiğimle her boş zamanımda konuşabilirim asla sıkılmam.bişey konuşmasak bile onun nefesini duymak bile bana yeter.ama en başta deliler gbi hep arayan insan şimdilerde çocuk gibi her dakika arayamam,konuşacak bişey bulamıyorum sen bul o zaman.neden aramadığın diye sorunca her dakika aklımda tutamam seni diyen insan.ama ben her dakika düşünüyorum onu.(tabi artık değil) nasıl cilve yapayım ben şimdi bilmiyorumkismile

Back
X