- Konu Sahibi kajmerice90
kizlarr yardiiimmmm ayrintili anlatin ne yapalim nasil konusalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarr yardiiimmmm ayrintili anlatin ne yapalim nasil konusalim :)
ben bunu ayın konusu seçiyorum a.s.
bize anılarınızı anlatın kızlar, biz de örnek alalım..
öyle sevimli ol, tatlı tatlı şımar deyince olmuyo :1no2:
ben biraz odunumdur, pek bükülgen değilim yani, o yüzden pat diye öyle cimcime olamam.. delikafadulden
bana göre cilve olayı,karşındaki adama bağlısositososito
elektürük güzelse,istem dışı cilve çıkar meydana![]()
O da doğru karşında bi odun varsa sen ne kadar cilveli olursan ol.Kendi kendine yaparsın cilveyi.Bence erkeklerde cilve yapmalı.Yanlış mıyım?![]()
zaten erkek kadını şımarttıkça kadının cilve duyguları orataya anca öle çıkar adam sana odun gibi davranırsa senin de içinden gelmezki cilve yapmak seni şımartmalı hissettirmeli sevdiğini cilve meselesi ancak öle çıkar ortaya
kaydirigubbakcemile5 katılıyorum
benim eski sewqiLimLe çıkmadan önce ben Yapmışım Haberim yok:) çıkmaya başLadık iLk qün söLedi az ciLve kur Yapmadın dedi:)
bende aLakası yok Naptım ben ya faLan dedim:)
aynı yerde çaLışıoduk ben onun böLümünden qeçerken mutLka ona bakar qeçerdim qeçerkende çok hafif qüLümserdim..:) Kapıda karşıLaşırdık yoL verirdi teşk edip qeçerdim..qeLirdi saçma şeyLerden benden izin aLırdı çöpünüzü kuLanabiLirmiyim bu ürün sizemi ait qibisinden bende her seferinde doqrdan cvp wermesdim şakayLa karşıLık werirdim bunLarın hepsi onLar için ciLveymiş:)
Mesela karşılıklı şakalaşırken hafif hafif dokunmak,gıdıklamak,poponla poposuna yavaşça vurmak bir nevi oynaşmak:kedi:Evet çocuksu konuşmakda işe yarar ama karşı tarafın ruh haliylede çok alakalı.aklinialirimsmile
sevgilisi olan her genç kızın yapması gereken bir şey.ben yapamıorum o ayrı.yakında uçar gider büyük ihtimalle:bbo:
peki ama nasıl renklendireceğiz.bende kazulet gibiyim.ve bazen konuşacak birşey bulamıyorum.sizler neler konuşuyosunuz Allah aşkına.ben bulamıyorum.diyorum çokmu soğuğum.telefonda nasıl konuşmak gerek.beni çok sık aramıyor.heralde hoşuna gitmiyor benimle konuşmak.bi akıl verin nolur(
Aslına bakarsanız hiçbir kadın "kazulet" değildir, onlara kendini öyle hissettiren erkekler vardır...
Sizi sık aramayıp, "herhalde benimle konuşmak hoşuna gitmiyor" şeklinde düşündüren bir adama güzellik yapmaya lüzum yoktur, gülümseseniz sadaka yerine geçer, kırk türlü günahınız affolunur...
Yanında huzur bulduğunuz, sizi her halinizle sevdiğine (seveceğine) inandığınız adamı bulmadan, sırf herkesin sevgilisi var sizin de hayatınızda biri olsun ya da birileri uygun gördü diye bir ilişkiye başlamayın... Yoksa hatayı hep kendinizde ararsınız, kendinize güveniniz "taban" yapar ve aşktan soğursunuz... Oysa aşık olduğunuz, sizi yürekten seven adam sesinizi duymadan duramayan, sizi hastayken de, suratsızken de, makyajsızken de çekebilen adamdır. "Ne yapayım da beni daha çok sevsin" diye uğraşmak, o ilişkiyi sırf karşınızdaki için yaşamaktır, peki sizin duygularınızı kim tatmin edecek? Siz ne anlayacaksınız bu beraberlikten? Bu kadar uğraştığınız adam Brad Pitt mi? şakkıdı
"Ayarlarınızla oynamayın" doğru adam, frekansınızı değiştirmeden "sizin dinleyiciniz olur"... sengözlerimebaksanab