- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi prenssevgilisi
hahahaha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık da bekar ve uatngaç hanımlar için bir şeyler yazayım,
bir kere kendinize dokunun, bundan korkmayın ve bu sırada hissettiğiniz o sexi kadını, o atmosferi, o duyguyu hafızanıza yerleştirmeye çalışın ve ihtiyaç duyguğunuzda o kimliğe bürünmek için o duyguları hatırlayın... kendinize güvenerek hareket edin, kendine güvenli bir duruş ve konuşma çok etkileyici olur, gözlerinin içine bakın. süper sexi bir hatun olduğunuzu hayaledin, bu ilk başta komik gelir zor gelir ama zamanla alışırsınız...
bilinçli olarak yapmadığım ama işe yaradığını sonradan keşfettiğim ve muzipce tekrarladığım şeylerden örnek vereyim,
karşımdaki konuşurken göğüs dekolteme dokunurum hafif hafif 2-3 cm kaşıma okşama arası bişey, karşımdakini pür dikkat dinlerkende yavaş yavaş dokunuyorum buda karşımdakinin fena halde dikkatini dağıtıyor, genelde eşimin anlattığı şeyden sıkılınca bunu yapıyorum boynumdan başlayıp dokunuyorum gözü elime takılınca da yavaş yavaş aşağılara doğru iniyorum bunu kalabalık bir ortamda yapınca deli oluyor.. asla dekoltemden çatal görünmez ama tam sınırda durur, açıldı açılacak gibi yürek hoplatır ama hiiiç açılmaz önlemi alınmıştır:)
birde yeni çıkarken özellikle kalabalık bir ortamda gözlerinin içine bakıp öpecekmiş gibi dudaklarına doğru yavaşca yaklaşır tam o heyecanlanıp karşılık verecek gibi olunca kulağına alakasız bir şey söylerimdim çoook gülerdim sonradan o haline. şimdi hala aile içinde, kalabalık bir grupla gittiğimiz yemeklerde falan yaparım, hep yer numarayı tabii şimdi ben ööle öpecek gibi yaklaşınca elalem ne der diye heyecan yapıyor o ayrı... o yemeklerde birde elimi bacak içlerinde gezdirmek, masa altından ayakkabıyı çıkarıp direk taciz etmek, masa üstündende ciddi bişeyler söylemesi için lafı ona verip alttan dikkatini dağıtıp süründürmek türü şeyleri yaparım eve dününce de o cezamı verir tabii...
bir yere gitmeden önce(2 saat önce yapın bunu yoksa geç kalırsınız yada kaynanaya gitmeden hemen öncede olabilir) saç, makyaj, iç çamaşırı, ayakkabı vs.. giyip elime 2 elbise alıp aşkım hangisini giyeyim diye sorarım genelde yüzümde muzip bir ifade olur ama siz utanıyorsanız normal bişey gibi sorabilirsiniz üzerinizdeki jartiyer, gstring de zaten çooook masum yapar soruyukıyafeti giyip içimi gösteriyor mu, eğilince dekoltem açılıyor mu, yada oturuken bacakbacak üstüne atarken firikik veriyor muyum bi kontrol et derim. evden kolay kolay çıkamayız:)))
normalde yerden bir şey alırken çömelirim asla dekolte açılmaz ama bazı zamanlar kazara(!) yere düşen şeyi dim dik belden eğilip alırım, kalça havadayken pantolondan tanga frikik verir, yada mini etek ve şortlada olur bu. mesela yeni evliyken o maç izlerken ben tv dolabının alt raflarının tozunu alırdım bu şekilde ama artık yutmuyor bu numaraları daha yaratıcı olmak lazım...
gunaydın kıszlarrrrrr mayhoş oynadınız mı korebe![]()
hıımmmm analadımmm şekerım :82:günaydın canımm oynamadık ama bi ara oynıycaz akşam cilveye gerek kalmadı özlem varmış baya![]()
hıımmmm analadımmm şekerım :82:
bi değişiklik yok bakalım su sort olayını zaten yapıyodum ama esım gec gelyo yemektı felan yoruluyorum yasizde ne var ne yok varmı yeni cilve taktikleri bakiim hııı![]()
bi değişiklik yok bakalım su sort olayını zaten yapıyodum ama esım gec gelyo yemektı felan yoruluyorum ya
D cup sütyen kullanan bir hatun olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, elinde gösterecek hiç birşey yoksa iri göğüsle bir süre idare edersin ama eninde sonunda gelip bu topicde yeni cilve önerileri ararsın:)))
aaa bak birde şunu örnek vereyim, eski topicde efsane olan cimcime de silikon taktırmayı düşünüyor ama anlattıklarını yapan bir hatunla değme koca göğüslüler baş edemez...
Bir süre idare ediyor yani büyük de olsa :)
Evet,biraz da insanın kendisinde bitiyor,ben bu çok doğalmış gibi kendime güvenerek karşısına çıksam,o da zaten eksikliğini hissetmez heralde.Teşekkürler yorum içinn.
öyle canım. kendine güvenceksin... sende olanı iyi değerlendirceksin önemli olan o. benim de büyük değil mesela.. kalçanı ön plana çıkararak gözleri göğüsten alabilirsin..![]()
hihionu bende yapıyorum
traş olurken sarılır omzunu boynunu falan öperimsonra da o beni öper
![]()
ben şoko sevmemm öyle kıllı ficuttaaa :18:tam birinize laf yetiştiriyodum kiiiiiiiiii bi baktım konu beni terk etmiş
aslında işime gelmedi değil umarım açılmaz tekrar benimki foruma giriyo arada internet geçmişini karıştırırken ilişkinin tarihçesini de yazmıştım dıdıdııd ederdi yaptıkların yetmiyo bi de elaleme afişe ediyosun beni diye
özelden özet geçerim ben size canlarım üzülmeyin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi kapın şokoları toplanın eteklerime
evli pirler gelene kadar ben size masal anlatayım![]()
öyle canım. kendine güvenceksin... sende olanı iyi değerlendirceksin önemli olan o. benim de büyük değil mesela.. kalçanı ön plana çıkararak gözleri göğüsten alabilirsin..![]()
biri önde biri arkada nasıl olucak![]()
kızlarrr ben geldiiiiiim amaaa benmkide odun çıktıbuz boğazına kaçtı vucuduna dokundurtmadı bile oooooof oooof
![]()
ayy kaderdaşımmHanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmazBenim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?
canım bende çalışıyorum 6 da çıkıyorum eve git yemek hazırla falan bir de üstüne haftanın 4-5 günü spor salonuna gidiyoruz eşimle
ben plates yapıyorum o vucut çalışıyor baya bi yoruluyoruz anlıycan bazen hiç hal derman kalmıyo allahtan yeni evliyiz içimiz kıpır kıpır
yoksa zor bu işler![]()
asıl şoku benımkı yasadı cıkarken byuk ve cok gusel memişlerim vardı bı anda cok kılo verdım kuculduler buda evlilik donemıne denk gelıncebi şey yapıym dedin o da olmadııı
ay aklıma şey geldi biri kıllı bacaga saten gecelik giymiş ya
bende tırstm şmdi yapmayı denicm rezil olup çıkıcm
![]()
ayy kaderdaşımmbenimkide çok küçükkkk
ara ara bunalıma girip çıkıyorm valla ama hiç evlenmesemmi diye düşünmedim bebişim saçmalama
başta erkek arkadaşn bilsin ki görünce şoka uğramasn :18: benimki biliyo hatta üzülmiym die ben zaten çok büyük sevmem fln dio
kıızıııımmmm bi örnek veriym amerikada bi adam sevgilisinin memişleri altında bogulup ölmüşşşşşşşşş
bak bizimkinde o ihtimal yok
![]()
kız denızciler capkın olur ayyyyyahh benim bitanem 5 aydır denizlerdee...
gelsin de ona ne cilveler yapcm ne cilveleeerrr huhhhuuuow yeah
![]()