- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
Evet işte bu güveni vermesi gerçekten çok güzel bir şey.Beni bu yüzden bırakmasınadn korkmuyorum,eğer öyle yapıcaksa hiç durmasın gitsin zaten.Sadece kendimi çoğu zaman erkek gibi görüyorum bu durumdan dolayı,büyük eksiklik..Yani öyle şımarıklık da değil benimki,gerçekten çoğu erkeğinkinden bile küçük.Bazen Allah nasip ederse ve olursa,çocuğumu nasıl emzircem diye bile düşünüyorum..
merak etme tatlım, hamilelikte gögüsler oldugundan daha dolgun oluyor
Şu saat itibariyle cilveler sonuç verdi................
İkimizde rahatız yani.............
ben de burdayımhiç bi şeyi avuçlayamayan bekar ben
zaten komple cıplak olma kız. camasırsız derken ustunden bıseyler olsun fakat altına bısey gıyme. sonra azcık sokul muhakkak altlara dogru bı hamle gelır . bı bakacak altta bısey yok sonra kaçışşşş
avuçlayamayan derkennn :26:
hangileri canmben bugün deniyim dedim bin pişman oldum sormayın yani
bazısı şokoyu kaşıkla bazısı avuçla yiyo ya:90:
Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmazBenim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?
he ya şimdi anladımöylede bekarız böylede bekarızzz.yaşasınnn nutellayla manuel takılanlaaarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?