cilveli kk-fistiklari

myhoşum ve diğer çekirgeler yarın devam edeız ben kaçıyorummm su cımcıme bı an önce gelsede eğitime devam etsek myhoş bu arada körebenın detaylarını bekliyom ha yarın

cnm dokundurdum bağardı bende öpşrken agızdan agıza olanı denedim güzeldi valla ama boğazına kaçtı dedim senle fantezi denersem böyle olur[/QUOTE]

ay öldüm gülmekten boğazına mı kaçtıı cidden

Kızlar konumu uğurludur nedir benimki yine geliyor ay anlamadım noldu bu adama Bileydim önceden uygulardım valla kanım kaynadı diyip diyip geliyor

kızlarr ben geldim sevgilimde geldi gitti pek cilve yapamadım öptüm gitti ki öpüşmeyide bilmiyorum haa olduğu kadarı ile bebeişim benim evlenince inşallah:84:

Hanımlarr her şey iyi,güzel,ben de evlenince bunları denemeye çalışcam ama ben kendime güvenmiyorum
Benim göğüslerim o kadar küçük ki..Kendi elimi bile doldurmuyo,evleniceğim kişinin elinin çeyreği bile olmaz Benim gibi olup da,kendine güveni olan var mı??Varsa bunu nasıl başardınız??O kadar çok çekiniyorum ki bu durumdan...Evlenmek istemiyorum bazen sırf bundan dolayı..Çok önemli bi faktör mü?

benimkiler büyük de noluyo.adam elledikten sonra dalga geçiyo
bu göğsü küçük olanların kendine güvensizliklerini de anlamıyorum.başka derdiniz mi yok.
ne engelli insanlar var, senin göğsün küçük diye kendine güvensizlik de nedir.
göğüslerin küçük diye evlenmeyi düşünmüyorsun ha bazen? bazıları da bunun yanından bile geçemiyor.
kendinize gelin yahu

yani benimde küçük sayılır, önceden çok takardım üzülürdüm ama takmıyorum artık bide benimki ben biriyle koca memeli diye dalga geçerken büyük iyidir dedi, gelde parçalamaa, bende git o zaman kendine büyük memeli bul dedim amaan kızlar ya yabancıları görmüyomusunuz hiç yok onlarda ama büyün erkeklerin gözü onda, hıhh biz onların oralarına buralarına bişe diyoz mu

Anlamazsınız çünkü siz yaşamıyosunuz.Bunu engelli insanlarla hiç bi zaman karşılaştırmadım,o çok ayrı bir şey.Allah başka dert vermesin,her zaman bunu söylerim.Evlilere yaşadığı için soruyorum sadece,ben yaşamadığım için kendime güvensizliğim bundan kaynaklanıyor.Kendi kız arkadaşlarımla beraber oturduğumda bile kendimi hep eksik hissettim bu konuda.sadece evlenince olcak durumdan dolayı üzülmüyorum,şu anda bile çok taktığım şeyler var.Gene de yorumunuz için teşekkür ederim..

Denmemeli de zaten, Allah böyle yaratmış yapıcak bir şey yok.Değiştirmek için tek çözüm estetik,tabi bi de kendimi bu halimle kabul edebilmek..Her insanın kişiliği farklıdır.Belki benim evlenceğim kişi bana çok yumuşak davrancak ve bu beni biraz olsun rahatlatıcak.Kişiden kişiye değişir,bunu sormam gereksiz oldu sanırım.Ama bu durumda olmayan anlamıyo gerçekten de ne hissettiğimizi..

cnm bnimkide o kadar büyük sayılmaz evlenmeme 4,5 ay kaldı bende sorun yapıyodum ama nisanlm sagolsun beni kendime getirdi bu konuda güven verdi önemli olan karsındaki sevdiginden destek almak bence evlenecegin kiside seni gögüslerin kçük die bırakıcak degil ya takma kafana

Evet işte bu güveni vermesi gerçekten çok güzel bir şey.Beni bu yüzden bırakmasınadn korkmuyorum,eğer öyle yapıcaksa hiç durmasın gitsin zaten.Sadece kendimi çoğu zaman erkek gibi görüyorum bu durumdan dolayı,büyük eksiklik..Yani öyle şımarıklık da değil benimki,gerçekten çoğu erkeğinkinden bile küçük.Bazen Allah nasip ederse ve olursa,çocuğumu nasıl emzircem diye bile düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…