cilveli kk-fistiklari

saol yapommm varmı senın cılve taktıklerın bakayımmm:89:

kız ne arar bende utanmasam çok şey yapacamda utanıyom ayy:78::78:accık açılmam lazım mesela şöle dans etmeyi çok isterim karşısında hatta bizim topikte güzel yapan hatunlar var :23:bi ara onlarlada konuştuyduk.
karşısında şöle etkileyici bi dans heçte fena olmaz:23:dans edeniniz varmı kızlar aranızda üfff benimde accık yırtık olmam lazım bu konuda yaf

kız ne arar bende utanmasam çok şey yapacamda utanıyom ayy:78::78:accık açılmam lazım mesela şöle dans etmeyi çok isterim karşısında hatta bizim topikte güzel yapan hatunlar var :23:bi ara onlarlada konuştuyduk.
karşısında şöle etkileyici bi dans heçte fena olmaz:23:dans edeniniz varmı kızlar aranızda üfff benimde accık yırtık olmam lazım bu konuda yaf
ben 1-2 kere yapmıştım cok hosuna gitii bende cok utanyom ouysden ona arkam donuk dans edıyorum pileli kısacık bı etek gıymıştım tanga usttede ınce bıseyler ole işte

ben 1-2 kere yapmıştım cok hosuna gitii bende cok utanyom ouysden ona arkam donuk dans edıyorum pileli kısacık bı etek gıymıştım tanga usttede ınce bıseyler ole işte

:52::52::52: nasıl yendin utangaçlığını gı bana tüyo ver 2:1:
o an ne diyipte kendini motive ediyon utanmamak için. pileli eteğimde var evde malzemeler tam takır var hepside bende icraat yok:54::54::54:

:52::52::52: nasıl yendin utangaçlığını gı bana tüyo ver 2:1:
o an ne diyipte kendini motive ediyon utanmamak için. pileli eteğimde var evde malzemeler tam takır var hepside bende icraat yok:54::54::54:
ya benden esım ıstedı aslında bende ıstıyodum da utanıyodum actım powert turku o koltukda benı ızlıyodu ben arakamı dondum ona ilk basta azcık tutuk olyom uatndıgımdan sonra alışyosun dans etmeye ozellıkle kalca salla zaten gözler orda olunca yeterı kdar tahrık ediyo zaten bı sure sonna alıp senı götürcek içeri emın ol

ya benden esım ıstedı aslında bende ıstıyodum da utanıyodum actım powert turku o koltukda benı ızlıyodu ben arakamı dondum ona ilk basta azcık tutuk olyom uatndıgımdan sonra alışyosun dans etmeye ozellıkle kalca salla zaten gözler orda olunca yeterı kdar tahrık ediyo zaten bı sure sonna alıp senı götürcek içeri emın ol

:23::23::23:ışık tamamen açıkmıydı loşmuydu ortam

acıkdı herkhalde pek hatırlamıyom ama cokda aydınlık olmuyo sarı ışık zaten yarısı acıkdı yoksa kapalımıydı hatırlamıyom en ıyı loş ortam bence sallo totoyu yapom

:1::1::1: en kısa zamanda yapıyımm eşimde istiyo saten ama ben yanaşmıyodum yapıyımde bi şaşursunnn:60:

ee başka başka varmı cilveler :23:

Burcum memişler yok sallayamıyon totoyla kurtarıyosun işi
Benim totoda yok memişte kızlar halinize şükredin.
Bende dans ettim eşime ama yokki bişey sallanmıyo
Oda güldü bana ben seni seviyorum cilveye gerek yok dedi
Özürlü gibi incecik heryerim..
Bazen uyku sersemi memişlerimi arıyo nerde memişlerin diyo bana :84:

Burcum memişler yok sallayamıyon totoyla kurtarıyosun işi
Benim totoda yok memişte kızlar halinize şükredin.
Bende dans ettim eşime ama yokki bişey sallanmıyo
Oda güldü bana ben seni seviyorum cilveye gerek yok dedi
Özürlü gibi incecik heryerim..
Bazen uyku sersemi memişlerimi arıyo nerde memişlerin diyo bana :84:
kız ben eccuk aldım da yırttım yıne zayıfım ama totom var bıraz yuvarlak ordan yırtıyom tatlum benım

Kızlar ben bir yerde okumuştum uyguladım çok işe yarıyo
Bütün ışıkları söndürün el feneri verin eşinizin eline oturdugu yerden kaldırın
Sonra soyunmaya başlayın acayip etkili oluyo :9:
Nerene baktıgını görüyosun...

yaptın mı cıdden ayyy utanıyom ben ona deneyım bakalım gercı ben bılıyom nereye bakacağını ama belkı sasırtr

bende arayış içindeydım eskı topikde cok yazılmıştı ama kapandı yasamadan gıttı cılvelerr ah ahhh sende hec bışey yok kısssss vardır vardır

kıs o topiğe baya şeyler yazılmış heralde geçende okudum bi yerdede kapanmasaydı keşke falan diye yazmışlardı merak ettim valla
kız bende hani cilve ne var mesela cilvemi bilmiyorum ama ben eşim telefonda konuşurken onu çok taciz ederim:23:çok hoşuma gider o halde onla uğraşmak:1:
telefon konuşması 5-10 dk falan sürer tabi ben onu o ara kendünden geçiririm:23: kapatsa bir an önce diye karşıdakine kısa kısa cvplar verir artıkın:23:

ayyy aklıma ne geldı
göğüsümde catal eksik
ustte dekolte
aslında memiş eksik
sakın bakma yukarıya

gecelerde fantazı eksık
yuzde tebessum
desteksız takamıyom
dantelli giyemyom
memiş eksik dekolte veremiyom

ne olur gel memiş
sevındırme ellerı
bozdum yemınımı
takacam desteksizzz:24::24::24::24:

kuzum bu topik seni en sonunda şair etti aboww :52::52::52::52::52:

kıs o topiğe baya şeyler yazılmış heralde geçende okudum bi yerdede kapanmasaydı keşke falan diye yazmışlardı merak ettim valla
kız bende hani cilve ne var mesela cilvemi bilmiyorum ama ben eşim telefonda konuşurken onu çok taciz ederim:23:çok hoşuma gider o halde onla uğraşmak:1:
telefon konuşması 5-10 dk falan sürer tabi ben onu o ara kendünden geçiririm:23: kapatsa bir an önce diye karşıdakine kısa kısa cvplar verir artıkın:23:
ne yapıyon mesela tacız derkenn bend eyapsam mı kı benım kı telefonla konusrken bısey desem kızar tacız edınce dövmesın benı

ayy bunuda biliyorum ya yine bunu topiğimizde konuşmuştuk ve yine yapan arkadaşlar vardı ve yine bi ben yapamamıştım:60:
bu sefer yapacam ilk iş bi fener almak olacak:27:

Back
X