cilveli kk-fistiklari

asıl şoku benımkı yasadı cıkarken byuk ve cok gusel memişlerim vardı bı anda cok kılo verdım kuculduler buda evlilik donemıne denk gelınce:53: benım kı naptın bunlara gıtmış guzelim memişler ben ne bahtsız bı adamım diyo:82:
hangisi kötü bilemedim ama eminim ki senin küçük dediğin bnmkini 3 e katlar :14::14:
bikere rüyamda silikon yaptırmıştım orda bile büyük görmek nasip olmadı :60::60:

:60::60::60: bi şey yapıym dedin o da olmadııı :60: ay aklıma şey geldi biri kıllı bacaga saten gecelik giymiş ya :60: bende tırstm şmdi yapmayı denicm rezil olup çıkıcm :9:

ayy kaderdaşımm :16: benimkide çok küçükkkk :14: ara ara bunalıma girip çıkıyorm valla ama hiç evlenmesemmi diye düşünmedim bebişim saçmalama :30: başta erkek arkadaşn bilsin ki görünce şoka uğramasn :18: benimki biliyo hatta üzülmiym die ben zaten çok büyük sevmem fln dio :69: kıızıııımmmm bi örnek veriym amerikada bi adam sevgilisinin memişleri altında bogulup ölmüşşşşşşşşş :52: bak bizimkinde o ihtimal yok :52:

:52::52::52::52: Koptum yaaa Amerikadaki bu olayaa,yuh yani:90::90:
Ben henüz söylemedim canım,iş biraz ciddiye binsin bahsetcem zaten,henüz erken bunu söylemek için.O zamanki tepkisini çok merak ediyorum.Bana arada öyle düşünceler geliyo,güvenim yok işte ondan heralde..Aşmaya çalışıyorum kendi kendime bunuu.Seninki ne güzel davranmış çok hoşuma geettiii:21:

hangisi kötü bilemedim ama eminim ki senin küçük dediğin bnmkini 3 e katlar :14::14:
bikere rüyamda silikon yaptırmıştım orda bile büyük görmek nasip olmadı :60::60:
:60::60::60::60::60::60:ben yaptırcam kafaya koydummmm acayıp etkılıyo insanı bıde bunun moralsızlığı özguven eksikliği yaratınca karsı tarafada yansıyo ister istermez anlyo sonucta bazı kadınlar onemsemıyo ve bunun için öz guvenlerı tam oluyo karsı taraf etkilenmıyo budurumdan ama ben kafama taktığımdan ıster ıstemz yansıtıyorum ALLAH hastalık vermesın ya onemlı olan o sağlık aslında ama takıyoruz ıste napalım

:52::52::52::52: Koptum yaaa Amerikadaki bu olayaa,yuh yani:90::90:
Ben henüz söylemedim canım,iş biraz ciddiye binsin bahsetcem zaten,henüz erken bunu söylemek için.O zamanki tepkisini çok merak ediyorum.Bana arada öyle düşünceler geliyo,güvenim yok işte ondan heralde..Aşmaya çalışıyorum kendi kendime bunuu.Seninki ne güzel davranmış çok hoşuma geettiii:21:

]canm sen söylemesende o zaten farkındadır aslında ne kadar destekli giysekte koşunca inip çıkıyomu bizim memişler hayır sankim sabitlemişiz :60::60:
anneme dert yanıyorm zamanı gelince yaptırırz silikon dio anacm ne zaman gelck zamanı çocuk dogurup iş işten geçtiktn snra napıym ben şmdi istiyorm salıym ortalarda geziyim :60::60: annemde erkek arkadaşmda diyoki allahtn yok olsa kapamazdn sen :60::60:

:60::60::60::60::60::60:ben yaptırcam kafaya koydummmm acayıp etkılıyo insanı bıde bunun moralsızlığı özguven eksikliği yaratınca karsı tarafada yansıyo ister istermez anlyo sonucta bazı kadınlar onemsemıyo ve bunun için öz guvenlerı tam oluyo karsı taraf etkilenmıyo budurumdan ama ben kafama taktığımdan ıster ıstemz yansıtıyorum ALLAH hastalık vermesın ya onemlı olan o sağlık aslında ama takıyoruz ıste napalım
işte bazen çok takıyorm kafama bikini giyince fln :5: ama bazende inek memişlileri görüyorm böylede olsun istemezdm diyorm çok büyügüde kötü duruyo bence sarkık ortası terliyo fln :33: mesela bnm çatalım hiç terlemez neden çünkü bi çatalım yok :62::62:

]canm sen söylemesende o zaten farkındadır aslında ne kadar destekli giysekte koşunca inip çıkıyomu bizim memişler hayır sankim sabitlemişiz :60::60:
anneme dert yanıyorm zamanı gelince yaptırırz silikon dio anacm ne zaman gelck zamanı çocuk dogurup iş işten geçtiktn snra napıym ben şmdi istiyorm salıym ortalarda geziyim :60::60: annemde erkek arkadaşmda diyoki allahtn yok olsa kapamazdn sen :60::60:

Ben de cesaret edemiyorum silikon yaptırmaya.Benimkinin anladığını sanmıyorum,pek anlamaz öyle sabitmiş değilmiş:90::90: Ne varsa destekli olarak öyle biliyo garibim.Bende de olsa biraz yapardım heralde dekolteee:90:

kıs nıye benımkıler eskısı gıbı olsa sımdı neler neler gıyerdım gururla tasırdım valla

işte bazen çok takıyorm kafama bikini giyince fln :5: ama bazende inek memişlileri görüyorm böylede olsun istemezdm diyorm çok büyügüde kötü duruyo bence sarkık ortası terliyo fln :33: mesela bnm çatalım hiç terlemez neden çünkü bi çatalım yok :62::62:

hey yarrabbım cok buyukde olmasın ama söle bı dekolte verebılelım yanı o gusel şeyler almıştım kı ceyısıme hepsı kaldı bı kosede

Ben de o takmayan kadınlardan olmayı çok isterdim,yansıtmamayı çok isterdimm.Gerçi hala yansıttığım biri yok ama olana kadar bu güveni kazanmalıyım:42:

Ben de cesaret edemiyorum silikon yaptırmaya.Benimkinin anladığını sanmıyorum,pek anlamaz öyle sabitmiş değilmiş:90::90: Ne varsa destekli olarak öyle biliyo garibim.Bende de olsa biraz yapardım heralde dekolteee:90:
ben çok korkuyorm ya biraz cesaret etsem zorlar yaptırırm ama hiç dayanıklı deilim :77: cilveden çıktım memiş topigi oldu :66:
kıs nıye benımkıler eskısı gıbı olsa sımdı neler neler gıyerdım gururla tasırdım valla
hey yarrabbım cok buyukde olmasın ama söle bı dekolte verebılelım yanı o gusel şeyler almıştım kı ceyısıme hepsı kaldı bı kosede
canm korkmuyosan maddi durumnda varsa yaptır o zaman ben korkuyorm :5:
tabiki çocuk doguruncada lazm onu demek istemedm ama insan asıl bu yaşlarda olsun ister yokki :84:

ayyy aklıma ne geldı
göğüsümde catal eksik
ustte dekolte
aslında memiş eksik
sakın bakma yukarıya

gecelerde fantazı eksık
yuzde tebessum
desteksız takamıyom
dantelli giyemyom
memiş eksik dekolte veremiyom

ne olur gel memiş
sevındırme ellerı
bozdum yemınımı
takacam desteksizzz:24::24::24::24:

ben çok korkuyorm ya biraz cesaret etsem zorlar yaptırırm ama hiç dayanıklı deilim :77: cilveden çıktım memiş topigi oldu :66:

canm korkmuyosan maddi durumnda varsa yaptır o zaman ben korkuyorm :5:
tabiki çocuk doguruncada lazm onu demek istemedm ama insan asıl bu yaşlarda olsun ister yokki :84:
para biriktiryiom bacım korkunun ecele faydası yok bu yasta dekolte giyemeyecesem gecelerı kırkından sonna napıyım

ayyy aklıma ne geldı
göğüsümde catal eksik
ustte dekolte
aslında memiş eksik
sakın bakma yukarıya

gecelerde fantazı eksık
yuzde tebessum
desteksız takamıyom
dantelli giyemyom

ne olur gel memiş
sevındırme ellerı
bozdum yemınımı

:60::60::60: nen burcu bi bakim dedim geçerken buraya
senin şarkı sözlerini gördüm koptum Allah iyliğini versinn:60:

yalan söyleyemez pek :61: ya zaten benim ona yaptıklarımın karşılığında öyle bişeyler yaparsan kopsun bi yerleri yaaaniii :1: vicdanı el verirse yapsın :61: hiç bi zaman 0 güvenmem ama gelince alcam ifadesini :68:
portatif olacak aslında uzak bıyere gıdınce koparıcaksın gelınce takacaksın ben sabahları cıkarır akşamları takarım ayyyyyy ne gusel olurduuuu bunu bilim adamlarına yazıcam şok şok aldatmaya son portatif .......

Evet,cilve topiğiydi burası.Ama olsun bu da cilveleşmenin içine girer:D Biz bu halimizle neler yapabiliriz,onu konuşalım o zaman:1:
ne yapabilirzzzzz mesela baby doll setlerin çogu küçük gögüslülere göredir minnacık yarısndan fazlası dolgu olur :17: çok tatlı duruyolar :52:
ayyy aklıma ne geldı
göğüsümde catal eksik
ustte dekolte
aslında memiş eksik
sakın bakma yukarıya

gecelerde fantazı eksık
yuzde tebessum
desteksız takamıyom
dantelli giyemyom

ne olur gel memiş
sevındırme ellerı
bozdum yemınımı

para biriktiryiom bacım korkunun ecele faydası yok bu yasta dekolte giyemeyecesem gecelerı kırkından sonna napıyım

bende düğünümde gögsüm olmıcaksa ne zaman olcak :57:

Back
X