- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
...yok ya adamin gozunude ben korkuttum idrar yollarinda iltihaplanma oldu benim hastanede yattim oda dusege sebeb oluyor diye durdurduk...birde hergun isten gittikten sonra yemek bile yemeyip uyuyorum..5 kilo verdim hamile hamile iiice bir korktu..adam ne yapsin :))
bende merak ediyorum onları nerden yapılıyorrr
kızlar alakasız olacak ama..takvim çizelgerini nasıl yapıyorsunuz ?
okuması zaten en kolay şey ama uygulayabilmek çok farklı
ben çok utanırım mesela böyle konularda
zamanla aşmaya uğraşıyorum
bakalım umarım beceririm
imi bende hamileyim diye biz rafa kaldirdik bir muddet esimde bebege bisey olur diye yaklasmiyor garibim...bide ustune calisiyorus cok yoruluyorus ayakta kalacak halimiz olmuyor...bize tatil sart(( 69:
geçmiş olsun canım,
en kısa zamanda normale dönersiniz inşallah
kizlaaaar öztellikle yeni evliler kipir kipir olmazmi yahuuu bkz:myhosss
evlilikten korkuyorum biz suan bile cok isveli cilveliyiz ama kendimizi frenliyoruz ben hep evliligli düsünemiyorum diyordum korkutuyorsunuz beni
evlilikten korkuyorum biz suan bile cok isveli cilveliyiz ama kendimizi frenliyoruz ben hep evliligli düsünemiyorum diyordum korkutuyorsunuz beni
haydeeee hobaaaaa ateşler sönmesin geceler bitmesin sabah olmasın
myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordumbekarken pek kıpırdaklığım yoktu hatta 4 günlük vajinismus derdinden sonra evliliğin ilk günleri uzaklaşmıştım cinsellikten...
ama sonra herşey yoluna girdi...kocacım saolsun ondan çok feyz aldım
şimdi kimse beni tutmasıınnn...tenlerin aşkı gibisi varmııııııııııı
hadi kızlar ya yeni bişiler bekliyorum fikir lütfen fikirrr
aynı kafadayız
bekarken pek kıpırdaklığım yoktu hatta 4 günlük vajinismus derdinden sonra evliliğin ilk günleri uzaklaşmıştım cinsellikten...
ama sonra herşey yoluna girdi...kocacım saolsun ondan çok feyz aldım
şimdi kimse beni tutmasıınnn...tenlerin aşkı gibisi varmııııııııııı
hadi kızlar ya yeni bişiler bekliyorum fikir lütfen fikirrr
myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordum
myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordum
o ne demekki canımhadi kizlar benden size bir cilve denmez soruydu ama ben bir kere tv izlerken bir filmde duymustum kamasutra ne demek demistim esime oneki nasil yapiliyor diye sorma gafletinde bulunmustum...baya baya renkli gecmisti valla....
meger herkes biliyormus o kadar akilli gecinirim ben bilmiyordum bir kiz arkadasimda ogrenmis bana sormustu gostersene nasil oluyor diye bi git tobe tobe internetten bak demistim :))))
o ne demekki canım
genel aciklayim hintlilierin garip bir sanati boyle kotu ruhlari arindiriyolar :ama merak ettiysen arama motorunda yazarsan aciklamali sekilde yazar hatta esine sor :26::26::26:
kızlar benim koca çok yoruluyo yoğun çalışıyo eve gelince de hep yorgun uykusuz homurdanıyo....
uyku kaçıran bişiler söleyin beeeeeee haydeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?