- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
cilveli hatuşlar nerelerde yine hürremimi izliosunzmalum cilvelilerin önünde gidiyoo
nası alışıcak daha uzun yıllar olmadı kiiya kızlar bu cilveler güzel hoşta benmki alıştı galiba etkilenmiyo çünkü ben ne yatarken nede evdeyken bacaklarım kapalı bişe giymem en kötü onun tsörtünü yer dolanırım iş yaparm ama artık hiç etki yok:26:
teşekkür ederim canım , sanırım benim artık hep uzun şeyler giymem lazımki değişik gelsin gözüne.. bendede kilo problemım hıc olmamaısna rağmen aşırı sıcak geliyo hava terlıyorum ustumde ne var ne yok atıyorum
at at ne güzel işte
ya kızlar bu cilveler güzel hoşta benmki alıştı galiba etkilenmiyo çünkü ben ne yatarken nede evdeyken bacaklarım kapalı bişe giymem en kötü onun tsörtünü yer dolanırım iş yaparm ama artık hiç etki yok:26:
canım güzelde adam hep öyle gördüğü için bi süre sonra değişik gelmiyo =) bugünde kalktı duşa giriyorum dedi benim üstümdede kısacık bi elbise, altında tangatam mutfaktan gecerken fırsat bu fırsat eğildim bişeylerle uğrasıyomuş gibi tezgaha doğru.. o anda tuttuğu gibi banyoya soktu beni
herkese günaydınnnnnnnn
bi kahvemi içeyim az gaztelere göz atayım burdayım...
sizde anca doluşursunuz fıstıklar
şekerim dün osmanlı saray kokularını denedim cariye kokusu mükemmel tavsiye ederim sür halvete gir bir başlık açmıştım ordan bakbayıldım bayıldım nutelladan daha etkili olcak inşallah gelsinde benimki bir deneyip görelim
osmanlı saray kokusumu o ne kız ??
ay bu diziden ne çok kişiye ekmek çıktı..
kuaförler hürrem saçı boyuyo...
kuyumcular hürrem yüzüğü satıyo...
bi de parfüm çıktı başımıza...
nerden bulcaz bunu kız sen onu söyle hele
hürrem saçı mıııı ilk kez duydum ama rengi güzel
çido ya çok alakasız olcak ama senin isminin yanında neden + işareti var
ajanmısın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?