- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
bak birsey daha geldi aklima bunada cok tepki almistim.....
biz arkadaslarla cok okey oynariz demistim karsi karsiyayiz zaten ben okey tasini askima verirken veya onun isine yarayan tasi verirken ayagimla uzatiyorum bacaklarinin arasindan demistim sonra kaybediyoruz demistimmmmm al iste bunada tepki aldimm
Ama sende yanlış yapmışsın kız.
Hile yapıyorsun, tabiki tepki alacaksın................
tepkiyi kk bayanlarindan aldim oyun rakiplerimden degil:44:
anladım kız.
şaka yapmıştım.
nesine tepki veriyorlar ki bunun ?
Abartıyorlar bence......
ki 5 yillik bir birlikteligim var evlenicez Allah nasip ederse ve ilk sevgilim ne yaptigimin gayette farkindaym :81:
ööööööööffffffffff o çok namuslu geçinenleri de biliyoruz biz yapmayın allah aşkına yine konu sapıcak
söyletçeksiniz şimdi beni.....
üniversitede nelerini gördüm nelerini...
bacak arasına sahip çıkmak namus değildir...
ayrıca herkesin ayıbı günahı sevabı kendine...
öteki tarafta kimse bizim yerimize hesap vermeyecek ondan kimse kimsenin işine burnunu sokmasın
dünden beri takipteyim bayıldım sizemillet ona buna laf söylemek yerine bi kendine baksın neyine tepki veriyolarsa adı üstünde cilveliler burda öğrencez öğretcez beğenmeyen ayıplayan okumasın
noluyo bebeğim burda niye sinir yaptın sen yahu ay uzak kaldım sizdenbenimkide gitti memleketine bi gelsinde
noluyo bebeğim burda niye sinir yaptın sen yahu ay uzak kaldım sizdenbenimkide gitti memleketine bi gelsinde
fıstıklarım ben kaçar mesai bitmiş farkında diilim
yarın görüşürüzzz çiğdem yarın bekliyorum seni yoklama alıcam
ben evliyim ama aynıyız cilve konusunda..
ama öğrenebileceğimizi düşünüyorum ben. burası yardımcı olur kesin.
ilk ilişkin olmasa kime nee ne yaptıgının farkında olmasan kimene tatlım herkes kendinden sorumlutahmin ettimm saka yaptigini sekerim amaaan bende anlamadim
ki 5 yillik bir birlikteligim var evlenicez Allah nasip ederse ve ilk sevgilim ne yaptigimin gayette farkindaym :81:
Yokmu taktik veren kızlar.
Taktik verinde halvete girelim.
Yoksa Muhteşem yüzyılı seyredip birşeyler öğrenelin derim.
tatlım hemen altındakı camasırı cıkarıp kocısın yanına gıdıyorsun . etkılı bı yontem denemıstır
bırak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?