- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
alkol alıyosan at bi bardak viski bak nasıl cesaret geliyo adamolucak
tamam canım
ay cesaret hapı falan olsada içsem
slm cilveli hatunlarsizin bu sayfayı okuyunca evlenesim geliyo valla imreniyom
ya şuraya giriyorum cilve örnekleri almaya ama hiç bişe bulamıyom ya kızlar bırakın geyiği artık örnek yazın da bişe öğrenek ya kızıypom he
bebek düşünmeseydik içerdim evde şarap vardı
çingene pembesi var iççamaşırım bak şimdide hangisini giyeceğime karar verememkiz ne cesareti söyle tatli pembemnsi veya tatli renklerde güzeeel ic camasiri giy sonracima kendini söyle parlatici kremlerle ov ovustur topuklularida giy sonracima tak takistir biraz taki maki hediye paketi gibim ol hatta saten kurdale varsa kiyida kösde bacaklarini paket yap onlarla bilmem anlatabildimmi biraz anlatmna özürlüyüm biliyorsunuz kizlar
kızcak bişi yok biz diğer topikte söyledik çogu seyi .anlaşılan tekrarlamak lazım.mesela şokella sürcen suyla degilde eşinin di..le temizlemesini istedigin yerlerine...sonra loş bi ısıkta ateşli bi dans tercihe göre dansöz kıyafetyle falan...sonra sürtünme yanlışlıkla olmuş gibi ama en can alıcı noktalara....sonra cazibeli bakışlar ateşlı konuşmalar(tahrik eden ses tonuyla memnunıyetini belli eden sözler)....sonra ellerı bağlama yanii sen onu deli edcen ama o dokunamayacak sana .bırakıp gitcen sonra koşcak peşinden yakalayınca belkide en şehvetlısi olcak o zaman ki....kulagında sıcak nefeste çok etkılı olur.... bıde uzaktayken yaptıklarını hatırlatıp yapacaklarını anlatmak falan.gerçi bunun etkisini yanına gelince ancak görebılıyosun.mesela ben gidince bunu yapcam uzak olsanda gündüz hayalinde gece rüyasında olcam yanınagelincede artıkk nasıl olur siz düşünün.... kızlar sizlerde hatırlatın unutanlara ve yenilere
kiz ne cesareti söyle tatli pembemnsi veya tatli renklerde güzeeel ic camasiri giy sonracima kendini söyle parlatici kremlerle ov ovustur topuklularida giy sonracima tak takistir biraz taki maki hediye paketi gibim ol hatta saten kurdale varsa kiyida kösde bacaklarini paket yap onlarla bilmem anlatabildimmi biraz anlatmna özürlüyüm biliyorsunuz kizlar
olmaz kız bişi benim arkadaşım 4 ay önce hamile kaldı çok sarhoş olduğu bi akşam bebeği de gayet sağlıklı etki etmez sanmıyorum
ayrıca 1 kadeh şarap kan yapar faydası da var
olmaz kız bişi benim arkadaşım 4 ay önce hamile kaldı çok sarhoş olduğu bi akşam bebeği de gayet sağlıklı etki etmez sanmıyorum
ayrıca 1 kadeh şarap kan yapar faydası da var
burda bikaçtane evli var canım dier cilveler bekarlara ait rahat ol yani senden de paylaşım bekliyoruz
sen muhteşem yüzyılı fazla mı izliyon kuşum
çingene pembesi var iççamaşırım bak şimdide hangisini giyeceğime karar veremem
abooooşu ellerini bağlayıp deli edip onu orada bırakıp diğer odaya kaçıp onunda gelip yakalaması fikri süperrr tuttum
haha bacım siz içmeden bir iş tutamıyonuzmu benim topiktede içmiştim hatırlamıyom diyip durdun bak olmuyo böyle çağır arkadaşını gelip anlatsın çocuğu nasıl yaptı burda
yoooook cilveli mi izleyeyimmiiii kizzz bak kacirmayayaim birseyy orada da mi vardi bunlar
sür sürüştür tak taşıktır dedin ya halvete hatınları aynen böyle gönderiyolar ondan şey ettim
kızlar bide bunu daha öncede söymiştim açık havada süpper oluyobalkon teras falan....biz terasta yapmıştık.ortam rahattı özgürce sınırsız zevkten uçarken gözünü açınca yıldızları görmek gerçekten yanlarına gitmişsin gibi... hafiftende rüzgar esıyosa oooooh ...daha ne olsun ki.sonradanda hiiç unutulmuyo şiddetle tavsiye ederim
ben eski topiği bilmiyorum ama çok üzülüyorum bilmediğim için çok şey kaçırdım sanırımm
sen de hoş geldın canım bu arada
anammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyooney söyle dedim yok dedi
sende bul bişiler diyo hınzırrrrrrrr kocikk
kızlarr acil alarm bana bişiler bulak hadee
anlatta öğrenelim canım bizden bukadar öyle çok bilsek burda işimiz ne uyduruyoruz işte bişiler
kız onun bi balkon fantazisi vardı anam akıllara zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?