cilveli kk-fistiklari

çigdemmmmm sende bekarmısn ve aynı yaştaymışızz ben seni hep büyüksn die düşünüyodm :26: bu arada bi msjda bana at bakalm neymiş cariye kokusu parfümüm bitti zaten

[/I][/QUOTE]

EVET ŞEKER GENCİM GÜZELİM AŞKIMI SEVİYORUM BEKAR HALİM MEDENİ MEDENİ HALİM BEKAR BÖYLE İŞTE

selam ben bugün ayrılıyom kocişimden 10gün yokum.akşam biraz stok yapak yokken hayal kurarız dedikbu sefer pek dert etti benimki gidişimi nasıl duracam o kadar diyo...alıştı tabi her seferde bı taktik bi değişiklik bırakmak istemiyo

bi alıntı yapayım dedim amma beceremedim o cevaplar sanaydı Sen bir önceki topikte vardın dimi çaktırma burda bişi bilmiyomuş gibi yapıp taktik kapcam biraz daha anam cimcimeem vardı o nirde kızlar yahu

ya şuraya giriyorum cilve örnekleri almaya ama hiç bişe bulamıyom ya kızlar bırakın geyiği artık örnek yazın da bişe öğrenek ya kızıypom he

minicik bi eteğim var onu giyim bare
ya keşke utanmasamda şu dans olayını yapabilsem ne iyi olurduu hee

cnm sana msj atıcam şu 10 dk nın geçmesini bekliyom...
utanma kızzzz aç müziği kıvırmaya başla o zaten izler ..

nere gidiyon kııı 10 gün az değil anam öslerim ben kocamı
taktiklere alışan herifler kuduracak yandıkk

bi alıntı yapayım dedim amma beceremedim o cevaplar sanaydı Sen bir önceki topikte vardın dimi çaktırma burda bişi bilmiyomuş gibi yapıp taktik kapcam biraz daha anam cimcimeem vardı o nirde kızlar yahu

cnm memlekete gidiyoz dediydi slikonu da halletsem falan diyodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…