- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
nerde yazıyo o taktikler bende okuyayım
kız bizde çalışıyoz durmak yok yola devam bebik gelene kadan
inş cnm çok oldu çalışmanız....
çok çok mu oldu çalışmanız dicektim
diğer sayfadaydı emme kapattılar sayfamızı
kızlar toplaşsın yazarık
buarada tanışmadık ama
sarıbeybi,paristebirgece,myhos,burcuhayal falan var galiba sürekli giren
sen de hoş geldın canım bu aradabuarada tanışmadık ama
kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....
giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz
diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam
enemmm cılvelıler nereye gettınız yawwww myhos çigdem parısss prenses aloooo
ne koklaşıyonuz ya çileklere nolduuuuuuu
kıs akşam benımku eccuk asabıydı yanaşamadım bugun su cıleklerı yememız lasım yoksa bozulacak yawwww
kızı biz muza üzüme filan geçtik sen hala çilektemisin yoklama alıcam demiştim 0 aldın otur
kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....
giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz
diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam
wuuuuuuuuuuuuuuuuu süper süper senin odun yontulmaya başladı beybim
ben eski topiği bilmiyorum ama çok üzülüyorum bilmediğim için çok şey kaçırdım sanırımm
güzel taktikler vardı çokta makaraydı ama burası da iyi sadece paylaşım azaldı hepsi orda kaldı taktiklerin çünkü yeni fikirler çıkmıyo
burdayım yettim garii
kızı biz muza üzüme filan geçtik sen hala çilektemisin yoklama alıcam demiştim 0 aldın otur
güzel taktikler vardı çokta makaraydı ama burası da iyi sadece paylaşım azaldı hepsi orda kaldı taktiklerin çünkü yeni fikirler çıkmıyo
tüh yaf akşam nasıl işe yarardı şimdi oradaki taktikler
özel msj atın olmamı kızlar çok +++18 ise
senin taktigin deişti artıkteşekkür ederim canım , sanırım benim artık hep uzun şeyler giymem lazımki değişik gelsin gözüne.. bendede kilo problemım hıc olmamaısna rağmen aşırı sıcak geliyo hava terlıyorum ustumde ne var ne yok atıyorum
hoşgeldn olişiimmbundan sonra ben de buralardayımmmm
dişilik yer yüzündeki en büyük güç bence varsın erkekler kendilerini güçlü sansınn
her daim seksapellll maksimummmm seksapellll
yeni numaralara sanırım benim de ihtiyacım var
yaşasınnn kadın olmakkkk
çigdemmmmm sende bekarmısn ve aynı yaştaymışızzne + işareti kız ben niye görmüyom nerde
bu arada kokular diziden önce çıktı şeker 3 yıldır var zaten adamlar turizm bakanlığından izin çıkartıp sarayda kullanılan kokuların formüllerini türkiyeye getiriyorlarhürremden gelmiyo şeker ama şimdi şimdi meşur oldu bacım dene cariye kokusunu sür gir halvete gir
canm çiğdem senin arkadaş listende eklidir .. arkadaşın olanlarda çıkıyo o artı işareti :76:konuyu okuyanlar bölümünde isimler çıkıyo ya orda + işareti var isminin yanında bi ben mi görüyorum yahu cigdem34+ şeklinde yani
ayrıca sür gir diyosun da bide nerden temin edicemizi bi desen:26::26:
bende varımmmmmbuarada tanışmadık ama
anammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyooney söyle dedim yok dedi
sende bul bişiler diyo hınzırrrrrrrr kocikk
kızlarr acil alarm bana bişiler bulak hadee
buarada tanışmadık ama
ben eski topiği bilmiyorum ama çok üzülüyorum bilmediğim için çok şey kaçırdım sanırımm
vuhuuuuu iste böyle ektiklerimizi biciyoruzzz durmak yok yola devammmm:92:
anammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyooney söyle dedim yok dedi
burdayım yettim garii
evet tatlım yontucam ben onu inş. kendimi de kasmadan utanmadan yaklaşsam neler olacak da...
burdayım yettim garii
tüh yaf akşam nasıl işe yarardı şimdi oradaki taktikler
özel msj atın olmamı kızlar çok +++18 ise
cok güzel taktikler vardi be cicisss buraya geldik tikandikkk iki günde 110 olmustu sayfa
çok şey kaçırdın...hadi arkadaşlar eski taktikleri hatırlayalım yeni arkadaşlar için
abbooo kız al aklını başından....ama nasıl nasıl düşünek...:26:
cok güzel taktikler vardi be cicisss buraya geldik tikandikkk iki günde 110 olmustu sayfa
evet aklını almam lazım bakalım hangimizin planları daha çok tutacak onunkimi benimkimi
hadiyin bacılar bekliyom fikirlerinizi:82:
amanınnnn şöle guzel seksu gıyın guzel kokular sık azcık kırıdak ol hayatımanammmmmmmm herüff aradı şimdi akşama hazır ol sana hain planlarım var diyooney söyle dedim yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?