- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
kızlar bide bunu daha öncede söymiştim açık havada süpper oluyobalkon teras falan....biz terasta yapmıştık.ortam rahattı özgürce sınırsız zevkten uçarken gözünü açınca yıldızları görmek gerçekten yanlarına gitmişsin gibi... hafiftende rüzgar esıyosa oooooh ...daha ne olsun ki.sonradanda hiiç unutulmuyo şiddetle tavsiye ederim
üşümüyonuz mu ay terasta eser meser:26:
kışın degil canımbu zamanlarda falan...ama kış olsada üşünmez kızzz.. hem daha iyi bile olur .iyice sarmaş dolaşş
kesinlikle sana katılıyorumşöyle hayal ediyorumda ıssız bı koy olsa..kumsalda cok güzel olurdu değilmi?
kız benım bı arkadasım netten titreşimli p..z..v.f almıştı çok guzel diyodu
el bağlamamı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar yaa ben biraz sorunluyum
kesinlikle sana katılıyorum
nen eli bağlı adam senı nası yakalıcak bence gözünü bağla sen soyun yaklaş ona görmeden senı sevsınhe kız elini bağlıyomuşsun 2 cilveleşip deli ediyomuşun falansonra kaçıyon o seni yakalıyo falan fistan
he kız elini bağlıyomuşsun 2 cilveleşip deli ediyomuşun falansonra kaçıyon o seni yakalıyo falan fistan
nası gizli kı nerde olacak o ayyy aslında asansör zevklı olur emmee cok tehlıkelıaslında bide şey var, kızlar gizli yapmak daha heyecanlı oluyo bizde öyle sizde de öylemi
kız benım bı arkadasım netten titreşimli p..z..v.f almıştı çok guzel diyodu
heee cıkmış arkadas cok tavsıye edıyo ama ben daha kullanmadım bılmıyorumaaaaaa daha neler o damı cıkmış .. biz çok geri kalmışız ya
nen eli bağlı adam senı nası yakalıcak bence gözünü bağla sen soyun yaklaş ona görmeden senı sevsın
onası bışey ayyyyytabi öyle şeylerde etkili benımkıde sıcaklıgı artıran bişey almıştı.böyle bi yanıyon ama tatlı tatlı.....reklamıda vardı yatağin üstünde koca bi pervene etrafta bolca vantilatörler falan
heee cıkmış arkadas cok tavsıye edıyo ama ben daha kullanmadım bılmıyorum
nası gizli kı nerde olacak o ayyy aslında asansör zevklı olur emmee cok tehlıkelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?