- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
kızlar sizi takibe başladım süpersiniz
çok utanıyom da sölim
dün aynısı oldu bizde:92:
evde misafir vardı evin diğer ucundaki odada yatmıştı sizden gaza geldim adamı da getirdim olur mu olmaz mı duyulur mu falan derken sessiz olmaya çalışarak böle bi heycan falan hemi de çok gözel oldu :78:
he bacım ya valla herüfler noluyo bizim karılara dicek
eşinde gidiyomuş canım okudumda
bişi daha diycem erkekler icim haplar oluyo...uzuuuuun süreli olmasını isteyenlere.. bayaaa etkilide oluyo.ister sabaha kadar ister akşama kadar.hangi vakit size uyarsa artık
kızlar sizi takibe başladım süpersiniz
çok utanıyom da sölim
dün aynısı oldu bizde:92:
evde misafir vardı evin diğer ucundaki odada yatmıştı sizden gaza geldim adamı da getirdim olur mu olmaz mı duyulur mu falan derken sessiz olmaya çalışarak böle bi heycan falan hemi de çok gözel oldu :78:
tamam canım
ay cesaret hapı falan olsada içsem
bizim karılara bereket yağıyo diceklerkız sorma ya gidiyo kocam 1 ay ayrı kalıcaz ama ne yapalım işte mecbur Allah'tan annemler taşınıyo benim eve yakın yere onlar varken yine çok anlamam sanırım
Allah tez vakitte kavuştursun çabucak geçsin 1 ay canım sanaiyi annenlerde geliyosa yakınına süperr
onu bi ara benim eşim de almıştı hakikaten bitmek bilmiyo yani
adı neymiş o hapın bi deyiver hele ceydom
canımcım o heyecanı biz de yaşadık valla dediğin gibi artık yakalanma ya da hani sesin duyulur mu vs diye stres yaptığından mıdır nedir daha bi başka oliyy
canım cesaret hapına lüzum yok biraz alkol al kıvama gelirsin
çok heyecanlı değilmi ... sesınızı duymasın dıye heyecanlandın ya..bide görmesin diye heyecanlanmak var o daha fena..
çok heyecanlı değilmi ... sesınızı duymasın dıye heyecanlandın ya..bide görmesin diye heyecanlanmak var o daha fena..
bizim karılara bereket yağıyo diceklerkız sorma ya gidiyo kocam 1 ay ayrı kalıcaz ama ne yapalım işte mecbur Allah'tan annemler taşınıyo benim eve yakın yere onlar varken yine çok anlamam sanırım
onu bi ara benim eşim de almıştı hakikaten bitmek bilmiyo yani
canımcım o heyecanı biz de yaşadık valla dediğin gibi artık yakalanma ya da hani sesin duyulur mu vs diye stres yaptığından mıdır nedir daha bi başka oliyy
yapcez bişiler artık
kız var ya hani şu meşhur hap v....a ondan iştededik bi alalım gerçekten işe yarıyo mu diye, ben kaşındım tabi ne merak ediyosun bırak işte
kız var ya hani şu meşhur hap v....a ondan iştededik bi alalım gerçekten işe yarıyo mu diye, ben kaşındım tabi ne merak ediyosun bırak işte
Kızlar hazır yaz aylarındayken dondurma stoğu yapın eve, ben mesela genelde Cornett yerken sanki farkında olmadan yapıyomuş gibi seksi yiyorum dondurmayı ee tabi zaman geçmeden adamın gözü kayıyomesela diyelim akşam evdesiniz, tv izliyorsunuz beraber. Dondurmayı yemeye başlayın özellikle böyle uzun şekilli ya da Cornett gibi olsun siz çaktırmayın heç sanki tv'ye dalmış gibi dondurmayı yalayın bi güzel ee şey kem küm işte öle bir takım seksi hareketler yapın, zati eşinizin illa ki dikkatini çekecek ve tahrik edecektir :131:
Ben ona cesaret edemiyorum valla.
O şekilde yaparsam, adamın bitmek tükenmek bilmeyen bazı istekleri başlıyor ondan sonra kız.
ne gibi mesela jartBen ona cesaret edemiyorum valla.
O şekilde yaparsam, adamın bitmek tükenmek bilmeyen bazı istekleri başlıyor ondan sonra kız.
Ben ona cesaret edemiyorum valla.
ne gibi mesela jart
zaten bütün çaba cilve ne için ?eger istediğini yapmayacaksan zor gelecekse boşver cilveyııı
ne biliyim ayol kocamız aynımı sanki hem gecenkı konu farlı bıs ebepten kapatıldı:82:Açık açık yazdırıp kapattırma şimdi burayıda kız....
Tahmin et işte.....
heeee
zararlı değil dimi o hap gidip eczaneden alsam ben bişi olurmukigarip garip bakalarmıki bana
kaç gün sürüyo etkisi ertesi gün herif işe gidecek akşamı zor eder valla yada haftasonumu içirsem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?