cilveli kk-fistiklari

heeee
zararlı değil dimi o hap gidip eczaneden alsam ben bişi olurmuki garip garip bakalarmıki bana
kaç gün sürüyo etkisi ertesi gün herif işe gidecek akşamı zor eder valla yada haftasonumu içirsem napsam

Kız zaten 1 kere aldık sürekli kullanılırsa tabii zararı olur. Bi de alıştırmaya gelmez zaten kızz abooowww Ya benim arkadaşım eczacı Allahtan bu tarz malzemelri kolayca alıyoruz. ya agir al canım nolcak yaaa haftasonu içir bence canım bünyden bünyeye değişir tabi ama tüm gün sürüyo onun etkisi hatta ertesi sabah da hala parise gitmeye hazır durumda olabiliyor yani

yaw su parıs olayı tam olarak nedır

Ben ona cesaret edemiyorum valla.
O şekilde yaparsam, adamın bitmek tükenmek bilmeyen bazı istekleri başlıyor ondan sonra kız.

evet canım aynen katılıyorum. Tamamen farklılık ve heyecan için zaten sürekli kullanılması zararlı.. aman kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Siz kaşındınız kızlar!!!!!
Dondurmayı değiştirelim diyor herif ondan sonra.

sen bunu istemiyo musun yani canım ne bilem ya açıkçası ben bunu normal karşılıyorum bence no problem

anladım canım sağol yok tabi onu uygun anlatırım ben onaşu sebepten dolayı alıyok diye

canımcım biz daha önce yapolarla konuştuğumuz bi topikte cinsel ilişkiye girme olayına sansür olarak 'parise gitmek' diyorduk. Oradan kalma bir alışkanlık yani şifre bacım şifre
haaa iyi doğru annamısım gecmıse donrulup oku demışlerdı ama yarım yamalk bısıyler bulmustum saol ceydos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…