- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
sekerr dondurma süper zatenhani ben dah ahic birsey yapmadan benim askim bana sokakta dondurma yemeyi yasakladi
sey birde biz dondurmayi hani kiloluk olanlari kasikla yemiyoruz deneyin
askim bu cok soguk biraz isitirmisin deyipte yiyin hani hani:78:
Önceden o işin ayda 2-3 kere olduğunu sanıyordum ben taki kuzenimle konuşana kadar
Bide demesinmi evlendiğin ilk zamanlar bulduğu heryerde diye 'nasıl yani ya' deyip gözlerimi de pörtletmiştim
sekerr dondurma süper zatenhani ben dah ahic birsey yapmadan benim askim bana sokakta dondurma yemeyi yasakladi
sey birde biz dondurmayi hani kiloluk olanlari kasikla yemiyoruz deneyin
askim bu cok soguk biraz isitirmisin deyipte yiyin hani hani:78:
ewet zaten bende biyerde okumuştum
Ay biz çok yaramaz bi çiftiz yaa hiç rahat durmayıznişanlım istanbulda yaşıyo buraya geldiğinde bizde kalıyo tabi. Gece Annemler yatak odasındayken ben aşkımın yatağına giderim sokulurum hemen ona. Gizli ya heyecanlı oluyo yakalanma korkusuyla. Yada içeri geçeriz film izleme bahanesiyle,size ses gelmesin rahatsız olmayın diye kapıyı kapatırız. Ama filmi pek anlayamayız genelde
kıs asıl sende vardır böle sevguluhne hec cılve yapmıyon mu
ben bilmem ki böyle şeyler daha koklanmadık bi goncayım ben
Bunu anlamadım ama been
ağzında ısıtıcak ağızdan ağıza keyf yapıcaklar öyle anladım ben spagetti misali
ooooo bizim hatunlar toplanmışş
kız ayda 2-3 kez olur mu..kuzenin doğru diyo canım hele yeni evliyken her fırsatta oluyor cidden biz balayına gittiğimizde otele gidip odamıza öğlen 3'te girmiştik, ertesi gün kahvaltıya zor yetiştik
benim eşim de dışarıda külahta dondurma yememe kızar açıkçası :18: kız sen şu dondurma ısıtma olayını anlat hele
Ayyy, bilmezmi böyle şeyleri,
esas sen cevhersin gibi geliyor bana kızzzzzzzzzz
ewet zaten bende biyerde okumuştum
Ay biz çok yaramaz bi çiftiz yaa hiç rahat durmayıznişanlım istanbulda yaşıyo buraya geldiğinde bizde kalıyo tabi. Gece Annemler yatak odasındayken ben aşkımın yatağına giderim sokulurum hemen ona. Gizli ya heyecanlı oluyo yakalanma korkusuyla. Yada içeri geçeriz film izleme bahanesiyle,size ses gelmesin rahatsız olmayın diye kapıyı kapatırız. Ama filmi pek anlayamayız genelde
tarihi mi koptum ayol hahahah
yok biz izlemedikk
geldim adaşım seni takip ediyodum burda buldum
aşk olsun bende bir bayan olaraktan bilgilerimi tazelemeye geldim buraya aşk olsun adaşım yaaa
ay bizde öyleydik ya nişanlıyken onlara gittiğimde film izleme bahanesiyle diğer odaya geçerdikk off ne güzel heyecanlı olurdu varya arada bide yorum yapardık filme sesimiz içeri gitsinde anlamasınlar diye
hınzır yapoo kız bana bakk herüfünün işyerini bastığın olayı da anlatsana delüüü süperdi o
nen telefonda konusurkendemı utanıyon benım utandığım bazı durumlar farklı ama ınsan nısanlıkyekn oynasmaya utanmıuokıdeli sen evliyken utanıyon heriften biz daha sevgiliyiz peçe takıyom yüzüme
ben dün 70de bırakmıştım bugün coşturmuşsunuz vallahoşgeldin kız nasıl durumlar ısındımı aralar
bluemavicim herşeyi beğeniyon da senden bi icraat göremedik de hele bakalım sende ne cevherler var
cumartesi eski topiğin ateşiyle bende bastım bizim herifin iş yerini ama yakalayamadım yakalasaydım çok fena şeylre olabilirdi tahmin edebiliyorum hikayeyi:78:
benim eşim de biz nşanlıyken bize geldiğinde çok heyecanlı şeyelr oluyodu vallaaeşim sigara kullanıyor, annemlerin yanında hesapta saygıdan dolayı içmeyeyim derdi mutfağa giderdi sigara içmeye ben de hemen peşinden tabii .. o sırada biz oynaşırdık bi de her an biri gelir korkusuyla
Valla bende bigün yakalanıcaz diye çok korkuyorum. Ay ewlensemde artık rahat rahat takılsak ya.. Yeni taktiklerinizi merakla bekliyorum 3 ay sonra uygulamak üzere hafızama kaydediyorumşu eski topiktekilerden de anlatsanız süper olucak yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?