cilveli kk-fistiklari

Önceden o işin ayda 2-3 kere olduğunu sanıyordum ben taki kuzenimle konuşana kadar
Bide demesinmi evlendiğin ilk zamanlar bulduğu heryerde diye 'nasıl yani ya' deyip gözlerimi de pörtletmiştim

kız ayda 2-3 kez olur mu.. kuzenin doğru diyo canım hele yeni evliyken her fırsatta oluyor cidden biz balayına gittiğimizde otele gidip odamıza öğlen 3'te girmiştik, ertesi gün kahvaltıya zor yetiştik

benim eşim de dışarıda külahta dondurma yememe kızar açıkçası :18: kız sen şu dondurma ısıtma olayını anlat hele

ay bizde öyleydik ya nişanlıyken onlara gittiğimde film izleme bahanesiyle diğer odaya geçerdikk off ne güzel heyecanlı olurdu varya arada bide yorum yapardık filme sesimiz içeri gitsinde anlamasınlar diye

İlahi ya sen çok yaşa iyimi.

benim eşim de biz nşanlıyken bize geldiğinde çok heyecanlı şeyelr oluyodu vallaa eşim sigara kullanıyor, annemlerin yanında hesapta saygıdan dolayı içmeyeyim derdi mutfağa giderdi sigara içmeye ben de hemen peşinden tabii .. o sırada biz oynaşırdık bi de her an biri gelir korkusuyla
tarihi mi koptum ayol hahahah

hee muhteşem yüzyıl
yok biz izlemedikk

geldim adaşım seni takip ediyodum burda buldum
aşk olsun bende bir bayan olaraktan bilgilerimi tazelemeye geldim buraya aşk olsun adaşım yaaa

gel bebeğim gelll yirim
ay bizde öyleydik ya nişanlıyken onlara gittiğimde film izleme bahanesiyle diğer odaya geçerdikk off ne güzel heyecanlı olurdu varya arada bide yorum yapardık filme sesimiz içeri gitsinde anlamasınlar diye

hınzır yapoo kız bana bakk herüfünün işyerini bastığın olayı da anlatsana delüüü süperdi o

hınzır yapoo kız bana bakk herüfünün işyerini bastığın olayı da anlatsana delüüü süperdi o

cumartesi eski topiğin ateşiyle bende bastım bizim herifin iş yerini ama yakalayamadım yakalasaydım çok fena şeylre olabilirdi tahmin edebiliyorum hikayeyi:78:

cumartesi eski topiğin ateşiyle bende bastım bizim herifin iş yerini ama yakalayamadım yakalasaydım çok fena şeylre olabilirdi tahmin edebiliyorum hikayeyi:78:

benim öyle bi fantazi yapacak şansım yok maalesef çünkü eşimin çalıştığı yerdeki odaların heryeri kapalı değil, bir kısım camlı olduğu için görünüyor dışarıdan :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…