cilveli kk-fistiklari

KIzlar böyle devam ederseniz ben isten kaytaricam, eve gidip yine resim cekip kocami zorla eve getirecem hic iyi olmicak
yada biriniz yazmisdi, gidip adamcagizin is yerini basicam o olacak

benim öyle bi fantazi yapacak şansım yok maalesef çünkü eşimin çalıştığı yerdeki odaların heryeri kapalı değil, bir kısım camlı olduğu için görünüyor dışarıdan :95:

tuttummm bu fikriiiiii denemeli denemeli denemeli ah bi evlensem cok fena olucam da iste....

kızlar bizimde tanıştığımız yer işyeriydi, o benim müdürümdü.. gerçi 2 3 ay snra çıktım o süre zarfında çok yeni olduğumuz için pek bi cilveleşemedik ama bir planım var .. onu fermuarlı bi elbisem var kısa onu giyip yanına gitmeyi düşünüyorum ofise girdiğimizde kapıyı kitleyip başlıcam açılmaya elbiseyi attığım gibi üstümden jartiyer ve topukluyla kalıcam sonrasını tahmin edemiyorum

yapo hangısını yapcan kı bu akşammm söle bakimm
kız şu el bağlama veya göz bağlama olayını yapacamm
ay otel en güzeli ya oh rahat rahat yumuşacık olmuştur bizim hep belimiz budumuz ağrıyodu
hakkaten bak o da bi yetenek işi aslında.. usta cambazlara taş çıkartırız

he bide bizim arabada olmuştu:78::78:bi kaç saat yer aradık ama sonunda bulmuştuk:78:

benim ablam kizina dondurma yedirirken kasigin önce kendi agzina götürürdü soguk olmasin diye bende askimin agzini külah olarak kullanmaktan yanayim hani onun agzina veriyorum dondurmayi ben ondan diyorum

ben bunu galatasaray maçı varken yapsam beni balkondan aşağı atar

cok feneyizz sormaaa

oh bee şu çilek muz hıyar domates muhabbeti bitmiş..yerine muhteşem hikayeler gelmiş..valla bayıldım hepsine çokk da gülüyorum yaa özellikle gizli gizli acele olan işlere....

ask nöbeti

Hakkaten almış valla eski topikteki yazıları anam cilvelere bak sen ya o topik konu kapatılmıştır şeklinde kalsaydı yazmazdıkta okurduk yaa Ben ne şevkle açmıştım o topiği göz bebeğimdi o benim

aha benimkiler de girmiş listeye

bende tahmin edemiyorummmmm

oh bee şu çilek muz hıyar domates muhabbeti bitmiş..yerine muhteşem hikayeler gelmiş..valla bayıldım hepsine çokk da gülüyorum yaa özellikle gizli gizli acele olan işlere....[sıze=3][/sıze]

erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sen sürcen onları kendine hem kalbine hem midesine gircen akıllım biz boşunamı seferber olduk ne morali bozuklar vardı topikte şimdi cilveleşiolardır allahbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…