- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
- #1.001
benim öyle bi fantazi yapacak şansım yok maalesef çünkü eşimin çalıştığı yerdeki odaların heryeri kapalı değil, bir kısım camlı olduğu için görünüyor dışarıdan :95:
şu topikten beni atın ya bekarım valla he
kötü olur
benim eşim de biz nşanlıyken bize geldiğinde çok heyecanlı şeyelr oluyodu vallaaeşim sigara kullanıyor, annemlerin yanında hesapta saygıdan dolayı içmeyeyim derdi mutfağa giderdi sigara içmeye ben de hemen peşinden tabii .. o sırada biz oynaşırdık bi de her an biri gelir korkusuyla
hee muhteşem yüzyıl
gel bebeğim gelll yirim
hınzır yapoo kız bana bakk herüfünün işyerini bastığın olayı da anlatsana delüüü süperdi o
Heyyyyyt lennnn
Bızlar bizde iyiyiz valla he.
Burda birbirimizzi gaza getirip,
akşama hücuma geçiyoruz.
Ondan sonrada fatmagülün suçu ne?
Kim tutar bizi yürüyün ileri.....
Bence taktiklere numara verelim ve numaraları ile konuşalım....
Bu akşamda yandı bizimki valla.
Hiç kurtuluşu yok herifün bu gidişle....
Oku oku bitmiyo canim, önce hangisini uygulicami sasirdim, askim neye ugradini sasiracak bu gidisle
Bende taktik verim bi kac tane, okadar deneyimiz var demi :)
Esim isten sonra annesigili ziyarete gitmisti, gidersede birakmiyolar kolay kolay sagolsunlarondan önceki günlerdede fazla görüsemedik isten dolayi..
Neyse mesaj yazdim, askim özledim seni nezaman gelirsin diye felan.. Annem rahatsizmis, biraz oturim kalkarim birazdan dedi.. Bende cevap yazdim, tamam dusa giricem birazdan kapiyi calma bosa anahtarla girersin yazdim.
Camasirlarimi cikarip beyaz uzun bi tshört giydim üzerime, telefonla resim cekindim esime gönderdim. hemen cevap yazdi eve gelmemi bekleseydin kiz, süper görünüyosun felan diye.. biraz bekledim, tshörtümü islatip bi resim daha cektim, altinada keske su an yanimda olsaydin hayatim dedim.... 20 dakika sürmedi, evdeydi
gecen topikten 21 tene cilve almıştım isteyen olursu bureye ekliyverim
kız ben unutuyom ya valla bak hatırlattın iyi he
biz o zamanlar sevgiliydik be nişanlı bilem değildik tabi bunu kimse bilmiyo ben arkadaşıma kalmaya gidiyom diye gittiydimcesarete bak:18: bi o arkadaşım biliyo..o gün bizimki gececiydi nöbetçiydi sabaha kadar oradaydı ilk önce oturduk pcden bişiler bakıyoz müzik dinliyoruz falan saat gece 12 falan oldu.
sonra bu beni elimden hemen arka tarafa götürdü tek odalı bi yer ortada duvar var arka tarafı kimse görmüyo ofisin ışıklarını kapadı kapıyıda kapattı:78::78:öyle işte en son baktım saat 7 olmuş mesaisi bitti:78:
bu ne güzel bi topiktir böyle dünden beri bütün sayfaları okudum. Çok eğiticiBende nişanlıyım. eylülde düğünüm. 6 yıldır birlikteyiz. Aşkımla birbirimize dokunmadan duramayız. Ten temasımız mutlaka olmalı. Cilveli hatun iyidirrr kocalarımızın gözü dışarıya kaymaz.. Eski topikte yazanları çok merak ettim yaa hatırlayanlar söylese ya.. Cimcime çok iyiydi diyosunuz o neler sölemişti mesela azcık anlatsanız
bi kerede o benim işyerime gelmişti diğer eleman kız gelmeden naptık nettik hatırlamıyom alelacele
saolda numara vererek ekle buraya beklıyorum cnm
Allah seni yapo koptum kız evlenemden önce hep alelacele zati şimdi düşündükçe acayip komik geliyo..
21 tanemiiii ekle bacım ekleeeçabuk ekle hemde akşama lazım bana var aklımda bidene ama fazlası gözçıkarmaz sen ekle hade ben bekliyomm
kız ben unutuyom ya valla bak hatırlattın iyi he
biz o zamanlar sevgiliydik be nişanlı bilem değildik tabi bunu kimse bilmiyo ben arkadaşıma kalmaya gidiyom diye gittiydimcesarete bak:18: bi o arkadaşım biliyo..o gün bizimki gececiydi nöbetçiydi sabaha kadar oradaydı ilk önce oturduk pcden bişiler bakıyoz müzik dinliyoruz falan saat gece 12 falan oldu.
sonra bu beni elimden hemen arka tarafa götürdü tek odalı bi yer ortada duvar var arka tarafı kimse görmüyo ofisin ışıklarını kapadı kapıyıda kapattı:78::78:öyle işte en son baktım saat 7 olmuş mesaisi bitti:78:
valla bacım ge garipmişik he kıyıda köşede tenhada yer bulsak diye canımız çıkıyodu ne atraksıyonlardı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?