cilveli kk-fistiklari

ben evli olsam bende hep evde istemezdim en iyisi evlenmeden düşünelim bide evlendikten sonra arabayla nereye gitsek diyemi düşüncez vakit kaybı

galatasaray maçı örneğini veren arkadaş benimkide fener maçında mantıya sarmısak koydurmak için ecel terleri döktüki haytta yemez sırf onu rahat bırakim diye

maçda rahat bırakırsak herşeyi yapıyorlar bizimkide maç da rahat bırakırsam yenerlerse her istediğimi yapıyor yensinler diye dua ederim

evlimisin canımm
arabada hee
ya evliyseniz bikaç saat yer arayana kadar gideydiniz evinize niye eziyet ediyonuz ki bacım
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım[/QUOTE]

yok canım o zaman evli değildik gı işte orda burada yer bulabilirsek 2 koklaşıyoduk
tabi yüzeyseldi öpüşmek falan ilerisi olmadı zaten müsade etmezdim oda istemedi zaten aşkitom benimilk gecemizi yaşadık yane :78:[/QUOTE]

bizde şimdi sizin o eski hallerinizdeniz canım allah kolaylık versin dimi
ama benimki bana el sürmeye korkuo mu ne yaa nezaman yanaşsak bi evlenelim de dio

kızzz bu güzelmiş he bacım ben de uygun bi zamanda deniyim

wuuuu yapooo kız ellerini bağlıcan tamam da gözlerini niye bağlıyon bacımm ayrıntılı anlatsana lenn :95:[/B][/COLOR]

canım körebe o deniycem daha deneyemedim bende adamın gözlerini bağlıyosun kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyosun oranla buranla onun malum bölgelerine dokunuyosun ama o görmüyooo

olmaz olur mu kızz sen adamın karşısında dondurma yalıcaksın hem de seksi bi şekilde bi de etkili olmayacak öle mi ayrıca Algida Cornett var ya canım onlar külahta oluyo işte ben onlarla yapıyom zati

kızlar

24.ellerini bağlayıp okşayıp adamı raydan çıkaracan sonra onu orada bırakacan o peşinden gelcek falan öle bişidi el bağlama olanı
göz bağlama olanı ise gözlerini bağlayacan o sana dokunacak nerene dokunmak istiyosa

bu olsun

evlimisin canımm
arabada hee
ya evliyseniz bikaç saat yer arayana kadar gideydiniz evinize niye eziyet ediyonuz ki bacım
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım

yok canım o zaman evli değildik gı işte orda burada yer bulabilirsek 2 koklaşıyoduk
tabi yüzeyseldi öpüşmek falan ilerisi olmadı zaten müsade etmezdim oda istemedi zaten aşkitom benimilk gecemizi yaşadık yane :78:[/QUOTE]

bizde şimdi sizin o eski hallerinizdeniz canım allah kolaylık versin dimi
ama benimki bana el sürmeye korkuo mu ne yaa nezaman yanaşsak bi evlenelim de dio[/QUOTE]

biraz öncede dedim ya o zamanlarında ayrı bi güzelliği var aklıma geldikçe yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo hem komik haller hemde ne çaba sarfettiğimiz zamanlardı yanlız kalabilmek için 2dk bile ne kadar değerli geliyodu ya:97:

belkide acaba sevgiliton ileri giderim diyemi korkuyoki o yüzdende kaçıyo olabilir belki
ama o kaçtıkça sen yanaş istekli gözük azcık o kaçınca sende hemen geri çekilme

able kızzzzzzzz ne zamandır topiğine girmiyon nerelerdesin ?

ciddi ilişkisi olup da evlenemeyenler'den biri olaraktan serzenişteyim sana

canım körebe o deniycem daha deneyemedim bende adamın gözlerini bağlıyosun kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyosun oranla buranla onun malum bölgelerine dokunuyosun ama o görmüyooo

valla bu el bağlama süper
ceyda sende taktiğin iyisinden alıyon hee engüzellerini seçion maşallah
buarada cevapz yazmadın özele

he bacım doğru diyosun fantazinin iyisinden anlarım bu arada şimdi gördüm canım mesajını ayzıcam hemen buraya laf yetiştireyimderken ssenin mesajını görmemişim
Kız bu akşam hangisi peki?

canımcım bu akşam çalışıyor eşim ama işe gitmeden 1 saat önce mi uyandırsam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…