- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
- #1.061
millet bunu bekliyomuş yavrum
nebilim yaw hala aklıma yatmıo adam iş mi düşünsün yemek mi yesin ama buadar kişi bişe diyosa vardır bi bildikleri
galatasaray maçı örneğini veren arkadaş benimkide fener maçında mantıya sarmısak koydurmak için ecel terleri döktüki haytta yemez sırf onu rahat bırakim diye
kız şimdi ellerini bağlayıp okşayıp adamı raydan çıkaracan sonra onu orada bırakacan o peşinden gelcek falan öle bişidi el bağlama olanı
göz bağlama olanı ise gözlerini bağlayacan o sana dokunacak nerene dokunmak istiyosa:78:
cigdemcim acti bu konuyu biz yine böyle cosunca konu kapandi kendisi burada olmadigi icn ben acmistim yani konu onun aslen
wuuuu yapoookız ellerini bağlıcan tamam da gözlerini niye bağlıyon bacımm ayrıntılı anlatsana lenn :95:[/B][/COLOR]
maçda rahat bırakırsak herşeyi yapıyorlar bizimkide maç da rahat bırakırsam yenerlerse her istediğimi yapıyoryensinler diye dua ederim
etkili oliyirmi gerçekten
ama dışarda değidlir heralde
gerçi evde de külahta dondurmayı nerden bulucan ki
ozaman biyerde oturup dondurma yerken bazen dondurmayı yalarken çaktırmadan gözünün içine bakcan galiba bu
kızzz bu güzelmiş he bacım ben de uygun bi zamanda deniyim
kızzz bu güzelmiş he bacım ben de uygun bi zamanda deniyim
olmaz olur mu kızz sen adamın karşısında dondurma yalıcaksın hem de seksi bi şekilde bi de etkili olmayacak öle miayrıca Algida Cornett var ya canım onlar külahta oluyo işte ben onlarla yapıyom zati
evlimisin canımm
arabada hee
ya evliyseniz bikaç saat yer arayana kadar gideydiniz evinize niye eziyet ediyonuz ki bacım
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım
Leenn hepiniz evlisiniz anlatıyonuz akşama uygulayacaksınız,benim gibi bekarlar napcak anlatmayın artık yaav...
canım körebe o deniycem daha deneyemedim bende adamın gözlerini bağlıyosun kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyosun oranla buranla onun malum bölgelerine dokunuyosun ama o görmüyooo
valla bu el bağlama süper
ceyda sende taktiğin iyisinden alıyon hee engüzellerini seçion maşallah
buarada cevapz yazmadın özele
Kız bu akşam hangisi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?