cilveli kk-fistiklari

cigdemcim acti bu konuyu biz yine böyle cosunca konu kapandi kendisi burada olmadigi icn ben acmistim yani konu onun aslen

bacım farkımı var sen acmışsın ben açmışım söz konusu cilve olcaksa

ay aklıma ne geldi şu cariye padişah kaftanlarından mı yaptırsam adam kendini sülüman sansın accık on numara cilve hürrem gibide süzülürüm önünde ohh mis

Kızlar süpersiniz ben neden önce farketmemişim bu topiğiVajinusmus topiği kesinlikle
sizi okumalı valla 8 aylık hamileyim beni bile azdırdınızerken doğum yapıcam sizin yüzünüzden
o değil de herifte yok yanımda ctsi gelicek

bizde şimdi sizin o eski hallerinizdeniz canım allah kolaylık versin dimi
ama benimki bana el sürmeye korkuo mu ne yaa nezaman yanaşsak bi evlenelim de dio[/QUOTE]

biraz öncede dedim ya o zamanlarında ayrı bi güzelliği var aklıma geldikçe yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo hem komik haller hemde ne çaba sarfettiğimiz zamanlardı yanlız kalabilmek için 2dk bile ne kadar değerli geliyodu ya:97:

belkide acaba sevgiliton ileri giderim diyemi korkuyoki o yüzdende kaçıyo olabilir belki
ama o kaçtıkça sen yanaş istekli gözük azcık o kaçınca sende hemen geri çekilme[/QUOTE]

niye canım ya ben o kaçınca hepten kaçıom ölece kapanıo konu bazen
ileri gitmekten korkuo anlıyorum ben

Kız, etkili oluyormuda sorumu .
Dene bir bak . Birazda dikkat çekici şekilde yalarsan,
kaçacak delik ara ondan sonra......

Leenn hepiniz evlisiniz anlatıyonuz akşama uygulayacaksınız,benim gibi bekarlar napcak anlatmayın artık yaav...

canım senide evlenmeye teşvik ediyoruz ama ben evlenmeden önce elimi tutuğu zaman şuan yaşadığım herşeyden daha mutlu oluyordum keşke nişanlı kalsaydım o heyecan çok farklıymış

ben izlemedim su diziyi yaaa bugün bir cilve örnegi verince myhosum dedi izliyormusun oradada böyle süs püs yapiyorlar demisti iyice merak ettim su diziyi

ama benimki bana el sürmeye korkuo mu ne yaa nezaman yanaşsak bi evlenelim de dio[/QUOTE]

biraz öncede dedim ya o zamanlarında ayrı bi güzelliği var aklıma geldikçe yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyo hem komik haller hemde ne çaba sarfettiğimiz zamanlardı yanlız kalabilmek için 2dk bile ne kadar değerli geliyodu ya:97:

belkide acaba sevgiliton ileri giderim diyemi korkuyoki o yüzdende kaçıyo olabilir belki
ama o kaçtıkça sen yanaş istekli gözük azcık o kaçınca sende hemen geri çekilme[/QUOTE]

beni çok istediğini de hissediym çünkü genelde arabayla gezioz ben arabaya biner binmez saldırıyoama sonra bi evlenelim falan dio kardeş kardeş ilerlioz bazen sonra yine başlıo sonra yine kardeşlik..

vay vay vayyy...süperr...aynısına benzerini bende yapmıştım...evet 20 dk.sürmedi gelmesi....

abooooooo ,

sabahlar olmasın

canım senide evlenmeye teşvik ediyoruz ama ben evlenmeden önce elimi tutuğu zaman şuan yaşadığım herşeyden daha mutlu oluyordum keşke nişanlı kalsaydım o heyecan çok farklıymış

Haklısın canım şimdikinin tadı başka
Birde sahilde kumların üstünde de fena olmazdı heralde,birden geldi aklıma ama onun içinde ıssız ada lazım

Valla onu sen bilirsin bacım.
Ama ben bu akşam diyorum....................

ama benimki bana el sürmeye korkuo mu ne yaa nezaman yanaşsak bi evlenelim de dio

beni çok istediğini de hissediym çünkü genelde arabayla gezioz ben arabaya biner binmez saldırıyoama sonra bi evlenelim falan dio kardeş kardeş ilerlioz bazen sonra yine başlıo sonra yine kardeşlik..[/QUOTE]

kız belki sen kaçtığın için oda kendini geri çekiyodur kaçıyodur
o kaçtığında tut boynundan kafasından at kollarını yani boynuna yumul bırakma şöle üj bej dakka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…