cilveli kk-fistiklari

Bundan sonrakilerede 23'ten itibaren numara verelim kızlar.
Çok güzel teşkkür ederiz.....

bişey değil canım
ben bunu galatasaray maçı varken yapsam beni balkondan aşağı atar

hadi ya bence o kadarda olmaz abartıyosun

aynen valla benim daha işim bitmemişti orda

aha benimkiler de girmiş listeye

evet canım kaçarmı

Allah razı olsun bacım bzi de sankim yemek tarifi istiyoruz hee o derece rahatız yani
Beraber duş aldınız mı hiç,güzel oluyor mu:44:

valla bana göre banyo, duş falan çok süper oluyo ya ne bilem bana sorarsam süper ötesi ama tabii banyo geniş olursa daha iyi..

kız şu el bağlama veya göz bağlama olayını yapacamm

wuuuu yapooo kız ellerini bağlıcan tamam da gözlerini niye bağlıyon bacımm ayrıntılı anlatsana lenn :95:

he bide bizim arabada olmuştu:78::78:bi kaç saat yer aradık ama sonunda bulmuştuk:78:[/QUOTE]

evlimisin canımm
arabada hee
ya evliyseniz bikaç saat yer arayana kadar gideydiniz evinize niye eziyet ediyonuz ki bacım
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım

he bide bizim arabada olmuştu:78::78:bi kaç saat yer aradık ama sonunda bulmuştuk:78:

evlimisin canımm
arabada hee
ya evliyseniz bikaç saat yer arayana kadar gideydiniz evinize niye eziyet ediyonuz ki bacım
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım[/QUOTE]

hep ev hep ev arabada olsun demişlerdir

erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sen sürcen onları kendine hem kalbine hem midesine gircen akıllım biz boşunamı seferber olduk ne morali bozuklar vardı topikte şimdi cilveleşiolardır allahbilir

nebilim yaw hala aklıma yatmıo adam iş mi düşünsün yemek mi yesin ama buadar kişi bişe diyosa vardır bi bildikleri

kız şimdi ellerini bağlayıp okşayıp adamı raydan çıkaracan sonra onu orada bırakacan o peşinden gelcek falan öle bişidi el bağlama olanı
göz bağlama olanı ise gözlerini bağlayacan o sana dokunacak nerene dokunmak istiyosa:78:
he bide bizim arabada olmuştu:78::78:bi kaç saat yer aradık ama sonunda bulmuştuk:78:

evlimisin canımm
arabada hee
ama bence bekarsınızdır yüzeysel ilişkimi bu canım[/QUOTE]

yok canım o zaman evli değildik gı işte orda burada yer bulabilirsek 2 koklaşıyoduk
tabi yüzeyseldi öpüşmek falan ilerisi olmadı zaten müsade etmezdim oda istemedi zaten aşkitom benimilk gecemizi yaşadık yane :78:

galatasaray maçı örneğini veren arkadaş benimkide fener maçında mantıya sarmısak koydurmak için ecel terleri döktüki haytta yemez sırf onu rahat bırakim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…