- Konu Sahibi prenssevgilisi
bende bilmiyorum o ne ki :26::26::26:
ama kizlar bir bakin netten yoksa sayfayi kapattiracaksiniz olmaski guzel guzel yaziyoruz o kelimeyi yazarken bilem dusundum..hee meshur video sayfasindada bulabilirsiniz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bilmiyorum o ne ki :26::26::26:
myhoşum pek bı ateşli gördum senı bugun yap bakalım yap bakalım ayın cılve bırıncısı kım olcak yannıs soruma cevap alamdım benım göbegımde ağrı oluyo acaba sızdede oluyomu dıye sormustum hatta kılo farkını oyuzden sordum
canım ertesi gun göbek cevremde bı argrı oluyo 1-2 gun suruyo bılmıyorum kı ama o şey faslı dısından bı agrım olmuyo ha agır kaldırdığımda felan bıdebebişim nasıl bi ağrı tam olarak..
benimki de ilk aylarda 85 kiloya kadar çıkmıştı ağırlık oluyodu nefes alamıyodum sanki
ondan verdi hemen kiloyu şimdi iyi ama ozamanlar da ağrı hissetmiyordum sadece baskı oluyodu karnımın üstünde seninki başka bişeyden olabilirmi ki
kızlar ben yarın sabah şöyle bişey denicem
beyaz küçük bi not kağıdına kırmızı rujla "erkeğim seni çok seviyorum yazıcam"
dudağıma sürdüğüm kırmızı rujla da notun altına öpücük kondurucam...eşim benden sonra uyanıyo...
bu çok hoşuna gidicek eminim ayrıca banyo aynasının üzerini de kırmızı rujla öpücük yapıcam...
bakalım geri dönüşü nasıl olucak![]()
canım ertesi gun göbek cevremde bı argrı oluyo 1-2 gun suruyo bılmıyorum kı ama o şey faslı dısından bı agrım olmuyo ha agır kaldırdığımda felan bıde
canım ertesi gun göbek cevremde bı argrı oluyo 1-2 gun suruyo bılmıyorum kı ama o şey faslı dısından bı agrım olmuyo ha agır kaldırdığımda felan bıde
burda verilen bikaç taktik var onları denedinmi canım
vucuttan şoko ya da krem şanti yemek...
birlikte fantazi sınırlarını zorlayan bi film izlemek...
mini şortlarla evin içinde dolaşmak...
seksi gecelikler giymek...
topuklu ayakkabı ve mini bir elbise giyip evin içinde salınmak...
kulağına tahrik edici cümleler fısıldamak...
küvette birlikte duş,köpük banyosu
fenerle fantazi vs...vs...![]()
Bunu yap ama eşin senden önce uyanıp bunları görünce tekrar yanına gelsin canım.
Seni uyandırsın ve...........
veeee ben işe geç kalayım![]()
O zaman sende saati erkene kur ve koçişinin başına koy, o uyansın
ya da hafta sonu yap bu işi kardeş....
ivit o ilk dediğinde oluyo herüfümü tasıyamıyom ben:84:
senin altta kaldığın pozisyolarda mı oluyo bu ağrı...yoksa diğer pozisyonlarda da oluyomu
eğer öyleyse muhtemelen üzerine fazlasıyla ağırlığını veriyor olabilir...başka pozisyonlar deneyin şekerim...![]()
korkma şekerim ..evlenince sal gitsin.frene bastığın yeter dimi ama..
sabahlar olmasııııııııııııııııııııııııııınnn![]()
ben 8 sene beraberlikten sonra 2 sene once evlendim yani isveli cilveli tabiki olunuyor evlenmeden hatta daha eglenceli :)) ama evlendikten sonra herseyin cokunu cikartinca normale donuyorsun he icindeki ates sonuyormu sonmuyor ama iste cocuktu aileydi derken hayat seni frenliyor :)))
kız sabahın 6 sında kalkamam hiç
iyisi mi haftasonu yapmak bu işi
bekarken pek kıpırdaklığım yoktu hatta 4 günlük vajinismus derdinden sonra evliliğin ilk günleri uzaklaşmıştım cinsellikten...
ama sonra herşey yoluna girdi...kocacım saolsun ondan çok feyz aldım
şimdi kimse beni tutmasıınnn...tenlerin aşkı gibisi varmııııııııııı
hadi kızlar ya yeni bişiler bekliyorum fikir lütfen fikirrr![]()
ivit o ilk dediğinde oluyo herüfümü tasıyamıyom ben:84:
kızlar benim koca çok yoruluyo yoğun çalışıyo eve gelince de hep yorgun uykusuz homurdanıyo....
uyku kaçıran bişiler söleyin beeeeeee haydeeee![]()
hee öküz gibi bağrıma çömesin dimi bazen ben kaşınıyorum galiba cekiyorum ıster istemez neseee agrı cekemem daha ayyyykasıklarına baskı yapıyo o zaman şekerim söyle ona kollarından destek alsın vermesin tüm ağırlığını üzerine