- 9 Mart 2011
- 12.075
- 9.780
- 448
- Konu Sahibi Nvbianprincess
bencilliğinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya parası azsa çocuğunHediye, çiçek vs almiyorsa, yemek için ucuz mekanlara goturuyorsa, taksi ile gidilmesi gereken yere illa tta ile gidiyorsa ve dee en sinir oldugum kız ödemek istediginde gıkı cikmiyorsa .. Allah korusun çok iticiler
Acilen çözmem lazım bunu cimri erkek nasıl anlaşılır ne gibi hareketlerinden
ya parası azsa çocuğun![]()
Acilen çözmem lazım bunu cimri erkek nasıl anlaşılır ne gibi hareketlerinden[/QUOTE
Kac yasinda bu adam?
adam alışveriş yapıyorsa domates biberin fiyatını bilmesi normal değil miAmaaan ne gerek var dışarda yemeye eve gideriz diyorsa, ikiniz de susadiginizda sadece bir tane su aliyorsa. Ayagini yorganina göre uzat diyorsa, domatesin biberin bile ne kadar oldugunu biliyorsa. Cimridir. Ha, bir sey yediginizde hic ben odeyeyim bile demiyorsa zaten ona diyecek bir laf yok..
Sunu su kadara aldim sunun fiyati su cumle kuruyorsa ,hediye gibi cicek gibi seyleri ya aslinda gerekte yok hep duzmece diyorsa ,ve sinema olsun yemek olsun hadi bu seferde senden gibi birden fazla kelime kuruyorsa bana goreSiz ne tur hareketler gordunuz de cimri olup olmadigini anlama geregi duydunuz?![]()
adam alışveriş yapıyorsa domates biberin fiyatını bilmesi normal değil mi![]()
bazı şeyler imkan dahilindedir.belki parası yok,belki ay sonunu zor getirecek,sırf bu tarz söylemlerle cimrilik belli olmaz.mesela eşimle biz çok paylaştık bir şişe suyu,hatta bir kornet alıp birlikte yedik.yarım ekmek arasıyla karın doyurduk.tüm bunları ayağımızı yorganımıza göre uzatmak için yaptık ki eşim asla cimri değildir.içkisi,kumarı ,gece hayatı kahvesi yoktur.tüm parasını bize harcar.Hayır, ben bugun bir tanidigimdan duydum da şok oldum. Alisveris yapan bir adam evet bilir ama yok domates pahali boşver almayalim falan filan derse bana göre cimridir yani...
bazı şeyler imkan dahilindedir.belki parası yok,belki ay sonunu zor getirecek,sırf bu tarz söylemlerle cimrilik belli olmaz.mesela eşimle biz çok paylaştık bir şişe suyu,hatta bir kornet alıp birlikte yedik.yarım ekmek arasıyla karın doyurduk.tüm bunları ayağımızı yorganımıza göre uzatmak için yaptık ki eşim asla cimri değildir.içkisi,kumarı ,gece hayatı kahvesi yoktur.tüm parasını bize harcar.![]()