• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek nasıl anlaşılır????

Hediye, çiçek vs almiyorsa, yemek için ucuz mekanlara goturuyorsa, taksi ile gidilmesi gereken yere illa tta ile gidiyorsa ve dee en sinir oldugum kız ödemek istediginde gıkı cikmiyorsa .. Allah korusun çok iticiler

Hediye, çiçek vs almiyorsa, yemek için ucuz mekanlara goturuyorsa, taksi ile gidilmesi gereken yere illa tta ile gidiyorsa ve dee en sinir oldugum kız ödemek istediginde gıkı cikmiyorsa .. Allah korusun çok iticiler
ya parası azsa çocuğuno_O

Üniversitedeki erkek arkadasim oturarak rahatça gideceğimiz dolmuslara binmek yerine agzina kadar dolu otobüse binmeyi tercih etmişti ve
"Gel 50 kuruş karimiz olsun" demişti..
Bende şoförün kucaginda geldim hoşuna gitti mi demiştim ve kavga cikmisti..
Senin konun hatirlatti o gunleri :KK14:

bi de bahşiş mi vericem demesinden, otopark pahalı olur şuraya park edivereyim demesinden, tabii bunları parası olmadığı içinde yapabilir, ama parası varsa ve yapıyorsa cimridir

14tvwn5.webp

Amaaan ne gerek var dışarda yemeye eve gideriz diyorsa, ikiniz de susadiginizda sadece bir tane su aliyorsa. Ayagini yorganina göre uzat diyorsa, domatesin biberin bile ne kadar oldugunu biliyorsa. Cimridir. Ha, bir sey yediginizde hic ben odeyeyim bile demiyorsa zaten ona diyecek bir laf yok..

Amaaan ne gerek var dışarda yemeye eve gideriz diyorsa, ikiniz de susadiginizda sadece bir tane su aliyorsa. Ayagini yorganina göre uzat diyorsa, domatesin biberin bile ne kadar oldugunu biliyorsa. Cimridir. Ha, bir sey yediginizde hic ben odeyeyim bile demiyorsa zaten ona diyecek bir laf yok..
adam alışveriş yapıyorsa domates biberin fiyatını bilmesi normal değil mio_O

Siz ne tur hareketler gordunuz de cimri olup olmadigini anlama geregi duydunuz? :KK14:
Sunu su kadara aldim sunun fiyati su cumle kuruyorsa ,hediye gibi cicek gibi seyleri ya aslinda gerekte yok hep duzmece diyorsa ,ve sinema olsun yemek olsun hadi bu seferde senden gibi birden fazla kelime kuruyorsa bana gore

adam alışveriş yapıyorsa domates biberin fiyatını bilmesi normal değil mio_O

Hayır, ben bugun bir tanidigimdan duydum da şok oldum. Alisveris yapan bir adam evet bilir ama yok domates pahali boşver almayalim falan filan derse bana göre cimridir yani...

Hayır, ben bugun bir tanidigimdan duydum da şok oldum. Alisveris yapan bir adam evet bilir ama yok domates pahali boşver almayalim falan filan derse bana göre cimridir yani...
bazı şeyler imkan dahilindedir.belki parası yok,belki ay sonunu zor getirecek,sırf bu tarz söylemlerle cimrilik belli olmaz.mesela eşimle biz çok paylaştık bir şişe suyu,hatta bir kornet alıp birlikte yedik.yarım ekmek arasıyla karın doyurduk.tüm bunları ayağımızı yorganımıza göre uzatmak için yaptık ki eşim asla cimri değildir.içkisi,kumarı ,gece hayatı kahvesi yoktur.tüm parasını bize harcar.:KK66:

bazı şeyler imkan dahilindedir.belki parası yok,belki ay sonunu zor getirecek,sırf bu tarz söylemlerle cimrilik belli olmaz.mesela eşimle biz çok paylaştık bir şişe suyu,hatta bir kornet alıp birlikte yedik.yarım ekmek arasıyla karın doyurduk.tüm bunları ayağımızı yorganımıza göre uzatmak için yaptık ki eşim asla cimri değildir.içkisi,kumarı ,gece hayatı kahvesi yoktur.tüm parasını bize harcar.:KK66:

Masallah Rabbim yuvanizin huzurunu bozmasin insallah. Bakin maddi durumu iyi olup da böyle olanlardan bahsediyorum ben. Yoksa maddi durumu iyi olmayan biri icin asla cimri lafini kullanmam. Bu dediğim hareketi yapan Zenginler cimri olur, maddi durumu iyi olmayanlar da tutumlu olur.
Yani benim lafim tamamen maddi olanaklari olan kisilerle ilgili...

Cimrilik öyle kolay anlaşılmaz, biraz da görecelidir. Bazı erkekler vardır ki, tavlayana kadar pek bir cömert olacak kadar kurnazdır. Evlilik söz konusu olduğunda ise evin hiçbir şeyini alma çabasında olmaz. Dışarıda herkesin hesabını öder, ben paraya önem vermem diye gezinir ama kadının aldığı maaş üzerinden hesap plan yapıp tüm evlilik masraflarını ona yıkar. Gördüm, biliyorum. Cömert erkek hesapsız para harcayan değildir. Cömert erkek yarını da düşünür, kadının sırtından geçinmeye bakmaz. Cömert erkek harcadığını seninle harcar, biriktirdiğini seninle ortak bir yaşam için biriktirir. Cömert erkek kıvırmaz, para konusunda gizlisi saklısı yoktur. Cömert erkeğe banka kartını bırakırsın, kendininki bitmeden sana söylemeden dokunmaz.

Bence sorumluluğunu bilen, yerine getiren, savurgan olmayan, gerektiği zaman zor durumlar için kenarda parası olan erkek ( ve kadın) iyidir.

Benim için para muhabbeti yapan erkek cimridir. Net.
Para muhabbeti yaparak kendini kanıtlamaya çalışıyorsa da direkt eziktir. Kompleks yapmıştır, evlenilirse hayat boyu kendi ezikliğini bastırmak adına ezmeye çalışır.
Kendinden akıllı kadını da çekemez böyleleri o da ayrı bi konu tabi :KK53:

Back
X