• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek nasıl anlaşılır????

Nasıl anlaşılır bilmem tatlım ama neler yapar ben sana örnek veriyim.. Kayınvalidemgilin karşı gecekondusunda 30-35 yaş arası bekar bi çoçuk var .. Gecekondu mahallesi haliyle belediyeden yardım geliyo yardım da da reçel pirinç çay şeker vs bi evde genel bulunması ihtiyaçlar..inanır mısınız o çocuk çayına şeker atmayıp reçel koyuyomuş çalışıyo çalıştığı yeruzak binilse 3 vesait olur adam para vermemek için yürüyomuş.. Ayakkabı almıyo ben gelin geleli 3 sene oldu aynı ayakkabı yırtılan açılan sökülen yerlerlne yama yapıyomuş ..
gecekonduda yaşıyor yardımlarla geçiniyor ve 3 vasıta yere yuruyor aynı ayakkabıyı gıyıyorsa ben ona cımrı degıl helal olsun derim.
yardımı harvurup harman savursa daha mı iyiydi anlamadım ki...

Seni yemeğe götürmüyor ise, parklarda orda burda gezdiriyorsa,
Arkadaşın da dediği gibi su içmek için eve gitmeyi bekliyorsa,
Seninle dışarıdayken herzaman sana ödetiyorsa
Özel günleri takmıyorum havasındaysa, hediye almıyorsa,
ekstra cömertlik yapmıyorsa,
Sürekli paradan laf ediyorsa dünyası iş üzerine ve para kazanmak üzerineyse kendini bile birşeyler alıp şımartmıyorsa...

Parası yoksa durumu iyi değilse zavallım yapmayabilir, olabilir ama ne insanlar var durumu iyi olmayıp da son kuruşu da olsa onu bile sevdiği kadını mutlu etmek için harcayan emin ol. Parası olup da yukardakileri yapıyorsa cimridir..

Back