- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Mutlulugun degerin yapilan hediyenin ederiyle alakali oldugunu dusunmuyorum.adam sizle hayatini birlestirmek istiyor.pirlanta degikde altinmis yuzuk onu bulamayanda varornek Donusunboylemiolacakti ve ben
Kaktüs? Cafe olan mı:)) istanbulda dersaneler sokağında varmış o mu?:)
Erkeğin görevi ne peki? Cidden samimi olarak soruyorm,erkekten beklemiycez de kimden bekliycez? Kendi başımıza da gideriz elbet ama bu tarz jestler erkeğe aittir. Kadınları iyice erkeksileştirmeye çalışılıyor diye düşünüyorm bazen.. şunu belirteyim,erkeklerle aynı şekilde davransam eşim kendini gay gibi hisseder diye düşünüyormyüzüğü gidip kuyumcuya gostermen hiç normal değil.
Ayrıca lüks yere gitmek istiyorsan ssni tutan ne. Adamdan niye bekliyosun?
Yok bakırköyde demişti arkadaşım. Seneler evvel ona da orda edilmiş deAy bilmem ki İstanbul çok büyük :) bizimkisi Beylikdüzü'ndeydi ama :)
AmanKiz ne yuzugu hediyesi benim sevgilim vile yok
Bu arada canim sozkonusu erkegin isini bilmiyoruz bak hayatta menfaatci biri degilim ama ben bu sefil halimle bile birine hediye alavagim zaman almisken bari iyi bisey olsun diyorum kendi ihtiyaclarindan keserim ama aldigim hediye iyi bisey olsun isterim
Bu herifte hergun evlenme teklif etmeyecek ya biraz daha iyi bisey alabilirdi bence
Sma konu sahibide cok kopyaka yapisyir beklentiler icindeymis gul yapragi falan filan bide tarhana icisini problem etmis
Kiz malum sahis bekar olaydida bana evlenme teklif edeyfide isterse kelle paca sofrasibda edeydi
Kiz yukarda minisimin yorumuna denk geldim anlattugi herif ne okuz biriymiskizin yaninda kendinevpahalli hediyeler almalar falan
Erkeğin görevi ne peki? Cidden samimi olarak soruyorm,erkekten beklemiycez de kimden bekliycez? Kendi başımıza da gideriz elbet ama bu tarz jestler erkeğe aittir. Kadınları iyice erkeksileştirmeye çalışılıyor diye düşünüyorm bazen.. şunu belirteyim,erkeklerle aynı şekilde davransam eşim kendini gay gibi hisseder diye düşünüyorm
Yok bakırköyde demişti arkadaşım. Seneler evvel ona da orda edilmiş de
Ben de Kaktüs adlı bir kafe / bar karşımı bir yerde ortalama 20 liralık bir yüzükle evlenme teklifi aldım. 2013 'e girdiğimiz yılbaşıydı. Koskoca kadın 32 yaşımda liseli söz yüzüğü ile sözlendim işe bakar mısın ! Ama o adam beni hep bulutların üstünde yaşattı. Tek farkla, ben güller, şaraplar romantik hayaller peşinde koşmadım. O da yapmadı. Ama bir dediğim iki olmadı iki senede. Şu an çalışmıyorum bekarken aldığım kredilerimi ödüyor, gıkı çıkmadan. Ki çıkmaz da biliyorum.
Yani o 20 liralık yüzüğü görüp ayrılsaydım şu an yalnız ve çok mutsuz bir kadın olacaktım. Herşey ambalaj değildir, özetle tarhana çorbası içen adamları da sevin.
AmanDonusunboylemiolacakti milet kocayi bulmus pirlantasi eksikmis bizde o bile yok bakirada raziydim
Cok takilmYin konu sahibi boyle kucuk ayrintilara en mutlu gununuzu bunlari dusunerek mutsuzluga cevirmeyin umarim.cok.mutlu olursunuz
Kadının da erkeğin de karşılıklı pek çok görevi var elbette ama ben kadının kadın gibi erkeğin erkek gibi olması gerektiğini söylemek istedim. Lüks bi mekana ben götürmem,illa eşim götürmeli.. fikrim bu yöndeErkeğin görevi kadına saygı duymak, sadık kalmak ve bunu zoraki değil aşk ile yapmak, şefkat göstermek ve sorumluluk sahibi olmak bence.
Hiiim demek kaktus de takiliyordunuz
Bilseydim tam teklifin ortasinda
Basar orayi yuzugu kontrol ederdim
Mutlulugunuz daim olsun <3
Nerdeydin üç sene evel bacım
Teşekkür ederim hepimziinAdam maddeye anlam yüklemiyor zamanında çözmüştüm, üstüne başına da servet dökmez parasını hobilerine harcar, yemeye gezmeye harcar. Ben de kendimi piremses sanmadığımdan mutlu olduk galiba
3 sene once mi
Tuhhh tam dogum yaptigim zamana denk gelmis, kader seni bu gariban adama mahkum etmis iste
Yoksa ben kesin orada olurdum
Askin yasi uontur birak dosyalari gozlerime bak hey delikanli deseydinValla evlenme teklifinden yuzukten gectin benim hic sevgilim bile olmafibugun aklima geldide iclendim biraz
Hatta bizim şu melek gibi olan arkadasla bugun bodrum katta bi bekleme koltugu gibi bisey bulduk oturduk (bank hesabi) dosya falan ayikliyoz cok keyifli bi andi dedim acaba insanin sevgilisiyle boyle keyifli oturmasi nasil guzel bi histir
Valla su cocuk cok degil benden 3 yas buyuk olsa beni alsana diyecektim
Bencede biz mekanimizda didikodu edekAskin yasi uontur birak dosyalari gozlerime bak hey delikanli deseydin
Evlen olum benle dosyayi degil.pirinci birlikte ayiklayalim deseydin
Neyse kiz simdi mu ne bizi kodese atacak fazla tozutmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?