cimri erkek

Mutlulugun degerin yapilan hediyenin ederiyle alakali oldugunu dusunmuyorum.adam sizle hayatini birlestirmek istiyor.pirlanta degikde altinmis yuzuk onu bulamayanda varornek Donusunboylemiolacakti ve ben

Kiz ne yuzugu hediyesi benim sevgilim vile yok

Bu arada canim sozkonusu erkegin isini bilmiyoruz bak hayatta menfaatci biri degilim ama ben bu sefil halimle bile birine hediye alavagim zaman almisken bari iyi bisey olsun diyorum kendi ihtiyaclarindan keserim ama aldigim hediye iyi bisey olsun isterim

Bu herifte hergun evlenme teklif etmeyecek ya biraz daha iyi bisey alabilirdi bence

Sma konu sahibide cok kopyaka yapisyir beklentiler icindeymis gul yapragi falan filan bide tarhana icisini problem etmis

Kiz malum sahis bekar olaydida bana evlenme teklif edeyfide isterse kelle paca sofrasibda edeydi

Kiz yukarda minisimin yorumuna denk geldim anlattugi herif ne okuz biriymis kizin yaninda kendinevpahalli hediyeler almalar falan

yontuylmaya musaitse mesele yok sen onu istediğin kalıba sokarsın...

yüzüğü gidip kuyumcuya gostermen hiç normal değil.

Ayrıca lüks yere gitmek istiyorsan ssni tutan ne. Adamdan niye bekliyosun?
Erkeğin görevi ne peki? Cidden samimi olarak soruyorm,erkekten beklemiycez de kimden bekliycez? Kendi başımıza da gideriz elbet ama bu tarz jestler erkeğe aittir. Kadınları iyice erkeksileştirmeye çalışılıyor diye düşünüyorm bazen.. şunu belirteyim,erkeklerle aynı şekilde davransam eşim kendini gay gibi hisseder diye düşünüyorm

Aman Donusunboylemiolacakti milet kocayi bulmus pirlantasi eksikmis bizde o bile yok bakirada raziydim
Cok takilmYin konu sahibi boyle kucuk ayrintilara en mutlu gununuzu bunlari dusunerek mutsuzluga cevirmeyin umarim.cok.mutlu olursunuz

Erkeğin görevi kadına saygı duymak, sadık kalmak ve bunu zoraki değil aşk ile yapmak, şefkat göstermek ve sorumluluk sahibi olmak bence.

Evlenme teklifini sahte yüzükle edecek kadar hesapçı bir adam "ya önemli olan hayatlarımızı birleştirmemiz yüzük gerçek ya da sahte alt tarafı taş parçası" ne önemi var gibisinden bir saflığı hak etmiyor. Ya arkadaşlar tamam iyi düşünelim de her davranışta da zorla iyi niyet aranmaz ki.

Bir de bu cimri insanlar genelde başkalarına cimri oluyor kendine kesenin ağzını açıyor siz "belki garibandır" diye iyi niyet aramaya devam ederken. Üniversitedeyken bir erkek arkadaşım vardı ben buna sırılsıklam aşıktım, öküzün önde gideniydi cimriliği de vardı. 2 soda içsek paylaşırdık o zamanın parasıyla 2şer lira. Kuruş hesabı yapardı. Bir gün sohbet ediyoruz, konu yemek yapmaktan açıldı. "Ben yumurta bile kıramam bir keresinde ailem 1 aylığına başka şehre gitmişti, 1 ay boyunca kahvaltı dahil her gün her öğünü dışardan söyledim 4 kişilik ailenin 1 aylık masrafını boğazıma harcadım" dedi. Ben "oha ne kadar para gitmiştir" dedim gayri ihtiyari, "Sözüm parama geçer ne kendimi üzücem"gibisinden bir şey demişti. Bu da böyle bir anımdır.

Hiiim demek kaktus de takiliyordunuz
Bilseydim tam teklifin ortasinda
Basar orayi yuzugu kontrol ederdim

Mutlulugunuz daim olsun <3

Aman Donusunboylemiolacakti milet kocayi bulmus pirlantasi eksikmis bizde o bile yok bakirada raziydim
Cok takilmYin konu sahibi boyle kucuk ayrintilara en mutlu gununuzu bunlari dusunerek mutsuzluga cevirmeyin umarim.cok.mutlu olursunuz

Valla evlenme teklifinden yuzukten gectin benim hic sevgilim bile olmafi bugun aklima geldide iclendim biraz

Hatta bizim şu melek gibi olan arkadasla bugun bodrum katta bi bekleme koltugu gibi bisey bulduk oturduk (bank hesabi) dosya falan ayikliyoz cok keyifli bi andi dedim acaba insanin sevgilisiyle boyle keyifli oturmasi nasil guzel bi histir

Valla su cocuk cok degil benden 3 yas buyuk olsa beni alsana diyecektim

Erkeğin görevi kadına saygı duymak, sadık kalmak ve bunu zoraki değil aşk ile yapmak, şefkat göstermek ve sorumluluk sahibi olmak bence.
Kadının da erkeğin de karşılıklı pek çok görevi var elbette ama ben kadının kadın gibi erkeğin erkek gibi olması gerektiğini söylemek istedim. Lüks bi mekana ben götürmem,illa eşim götürmeli.. fikrim bu yönde

Hiiim demek kaktus de takiliyordunuz
Bilseydim tam teklifin ortasinda
Basar orayi yuzugu kontrol ederdim

Mutlulugunuz daim olsun <3

Nerdeydin üç sene evel bacım

Teşekkür ederim hepimziin Adam maddeye anlam yüklemiyor zamanında çözmüştüm, üstüne başına da servet dökmez parasını hobilerine harcar, yemeye gezmeye harcar. Ben de kendimi piremses sanmadığımdan mutlu olduk galiba

3 sene once mi
Tuhhh tam dogum yaptigim zamana denk gelmis, kader seni bu gariban adama mahkum etmis iste
Yoksa ben kesin orada olurdum

Pinti bir adamla Yapmazsanız ayrılın. Böyle İstemediğiniz huyları olan insanlarla sevgili olup evleniyorsunuz sonra değiştirmeye çalışıyorsunuz bir işe yaramıyor

Askin yasi uontur birak dosyalari gozlerime bak hey delikanli deseydin
Evlen olum benle dosyayi degil.pirinci birlikte ayiklayalim deseydin
Neyse kiz simdi mu ne bizi kodese atacak fazla tozutmayalim

Askin yasi uontur birak dosyalari gozlerime bak hey delikanli deseydin
Evlen olum benle dosyayi degil.pirinci birlikte ayiklayalim deseydin
Neyse kiz simdi mu ne bizi kodese atacak fazla tozutmayalim
Bencede biz mekanimizda didikodu edek

Ama bu konularin altinda etmekndaha biz zevk veriyoda ben cok tirsiyom hemen topuklayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…