cimri erkek

Meseleye tektaş beştaş gözüyle bakmam da,niyetini ölçmek isterdm ben.. belki cimri değildr de öküzün tekidir.. 7 sene önce ikimizde öğrenciyken sevgilim tektaş almıştı,garibim öğrenci parasıyla taksitlerini öderim hesabındaydı (ki o zaman iyi paraydı yani) tabi çok duygulanmıştım ve beraber ödemiştik imece usulü şunu da belirteyim,evlilik teklifi için bile değildi,beni mutlu etmek için yaptı bunu.. o yüzden niyetine bakın derim ben

Ben istiyorum simartilmak insanlara yardım edilecek zamanlarda gelir ama bana göre özel ve güzel şeyler bunlar
Durum böyleyse Ben ilk yorumumu geri alıyorum.
Burada yazarken kimin maddi durumu nedir bilmediğim için, kalp kırmamak adına olumlu şeyler yazıyorum.
Çünkü diyorum belki çocuk asgari ücret alıyor, konu sahibi aynı şekilde vs.

Ama maddi imkan varsa, yaşam standardınız belli bir seviyeyi aştıysa ve bu muameleyi görüyorsanız eğer öküzün tekidir bu Ada'm derim ben.

Çok şükür ben ve eşimin gelirleri yüksek ve evlilik teklifi sırasında taktığı tektaşı asla sorma gereği duymadım. Gerçek takacak tabii yoksa gülerim zaten ben o teklife.

Bir Ada'm seviyorsa ve maddi durumu sağlamsa tamturuda takar tektaşıda.

Seninki gerçek bi aşk en azından. Hiç almasa da olur. Bunların sevmediği belli. Öyle senin gibi iyi ki var kocam desem yüzüğü aramam inan ya
Eşim almasa gider kendi paramla alırdım yani o almasa da dert etmezdim çünkü seviyorum çok şükür. Konu sahibinin sevdiğini pek sanmıyorum ama...
İstediğin gibi bir aşk senin olsun inşallah canım benim

şimdi adamın asgari ücreti olur 200 liralık yüzük alır, anlarım. Ya da şöyle diyeyim

cebinde 50 lirası varken 40 ile alınan hediye 6000 lirası varken 200 ü ile alınan hediyeden daha değerlidir bana göre.

Bu adam sizi mutlu edemez çünkü öyle bir şüphe uyandırmış ki aldığı yüzüğü bile kuyumcuya götürmüşsünüz. O kadar geliri varken 200 liranın lafını yapmış. Normal bir erkek sevdiği kadın için cebindeki parasını harcamaktan kaçınmaz.

Bak işte öğrenci parasoyla taksit taksit alan da var, 6000 maaşla teneke takan da. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Senin için zora girerek bile almaya çalışıyo mı bu önemli. Zaten durumu yoksa almayalım inan bana bu da yeter falan dersin ama önemli olan onun mutlu etmeye çalışması. Adam gerek yok diye kendisi diyosa sıkıntı

Amin inşallah:) allah senin de ağzının tadını bozmasın inşallah:*

Ben asla cimri biriyle yapamazdim eşimde tam savurgan:)buda iyi değil tabi ama herseyin en kalitelisini alır parası varsa acimaz evlilik teklifinde bana tek taş ve beş taş pırlanta takmsti ayrıca sevgiliyken bir kuruş bile harcatmazdi bana

Benim yuzugumde 400 lirayıdi.biliyorum çünkü birlikte almıştık. r
Orjinal olmasi önemli mi ya nerden baksan bin iki bin lira daha 6 ay olmuş bu kadar pahalı yüzükleri almak için erken değil mi? Bence erken aile içi olsa neyse

F framboise10 teşekkür ederim sinek küçük ama mide bulandiriyo işte napalım hep arızalar beni buluyor kaderde yoksa evlilik olmayacak hiç sanırım
Demeyin öyle. Herkesin kaderinde hayırlı bir kısmet vardır. Olumlu düşünün ki olumluyu çekin. Inşallah karşınıza iyi biri çıkar da o aradığınız mutluluğu yakalarsınız.

Ben de Kaktüs adlı bir kafe / bar karşımı bir yerde ortalama 20 liralık bir yüzükle evlenme teklifi aldım. 2013 'e girdiğimiz yılbaşıydı. Koskoca kadın 32 yaşımda liseli söz yüzüğü ile sözlendim işe bakar mısın ! Ama o adam beni hep bulutların üstünde yaşattı. Tek farkla, ben güller, şaraplar romantik hayaller peşinde koşmadım. O da yapmadı. Ama bir dediğim iki olmadı iki senede. Şu an çalışmıyorum bekarken aldığım kredilerimi ödüyor, gıkı çıkmadan. Ki çıkmaz da biliyorum.

Yani o 20 liralık yüzüğü görüp ayrılsaydım şu an yalnız ve çok mutsuz bir kadın olacaktım. Herşey ambalaj değildir, tarhana çorbası içen adamları da sevin.

Kaktüs? Cafe olan mı:)) istanbulda dersaneler sokağında varmış o mu?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…