ben bunu çok merak ettim yaa arkadaşın ne yaptı sonra hayatı ne şekilde nasıl şimdi ?
saç parası yüzünden tartışma çıktı.. k.valide kendi kuaförü olsun istedi, arkadaşım benim kuaförüm olacak dedi.. damat araya girdi kıza çıkıştı.. kız (tamamen blöf olsun diye) "bitsin o zaman" dedi. k.valide!!!! "tamam" dedi, oğlunun koluna girdi kuaförden çıktı.. bütün olay 20 dakika içinde oldu..ama nişanlılık döneminden doluluk var her iki tarafta da.. k.valide dominant olduğu için oğluna söz geçirdi.. şok olduk resmen..
arkadaşım eve geldi, tabi çok zoruna gitti kızın.. ama atlattı çok şükür.. 1 sene sürmedi biriyle tanıştı, şimdi evli ve o adamla evlenmediği için şükrediyor..
kısmet olmayınca en ufak sorun bile bahane oluyor ama o gelinlik, eşyalar, alınanların iadesi için tekrar birarya gelme büyük travma yaşattı kıza.. yurtdışına yolladı babası bir süreliğine, değişiklik olsun diye.. hatta dalga geçiyor bazen yaşadıklarımı yazsam kitap olur diye.. allah sabrını veriyormuş gerçekten..
saç parası yüzünden tartışma çıktı.. k.valide kendi kuaförü olsun istedi, arkadaşım benim kuaförüm olacak dedi.. damat araya girdi kıza çıkıştı.. kız (tamamen blöf olsun diye) "bitsin o zaman" dedi. k.valide!!!! "tamam" dedi, oğlunun koluna girdi kuaförden çıktı.. bütün olay 20 dakika içinde oldu..ama nişanlılık döneminden doluluk var her iki tarafta da.. k.valide dominant olduğu için oğluna söz geçirdi.. şok olduk resmen..
arkadaşım eve geldi, tabi çok zoruna gitti kızın.. ama atlattı çok şükür.. 1 sene sürmedi biriyle tanıştı, şimdi evli ve o adamla evlenmediği için şükrediyor..
kısmet olmayınca en ufak sorun bile bahane oluyor ama o gelinlik, eşyalar, alınanların iadesi için tekrar birarya gelme büyük travma yaşattı kıza.. yurtdışına yolladı babası bir süreliğine, değişiklik olsun diye.. hatta dalga geçiyor bazen yaşadıklarımı yazsam kitap olur diye.. allah sabrını veriyormuş gerçekten..
ama en ilginci kuaförün lafıydı.. "ohooo bu kaçıncı başlamadan biten düğün burada" dedi kadın.. inanılır gibi değil akannehir
ben bunu çok merak ettim yaa arkadaşın ne yaptı sonra hayatı ne şekilde nasıl şimdi ?
ay kuaför lafini duyunca kayinvalidem aklima geliyor zaten
bizdede pürüz cikti... kadin kendi bildigine kuaför ayarliyor, bi bana sorsana sennn kafamçokkarıştı
of of allah sabir vermis simdi ise mutlu ne güzel
Birde kuyumcular çok kullanıyor bu lafı,kuyumcuda da ille kavga çıkar derler
aslında baştan kendilerini belli ediyorlar da anlayamayabiliniyor.. ya da "aman düzelir zamanla, alışma dönemi" diye geçiştiriliyor.. ama geçmiyor işte, o yüzden şükret canım baştan bitti senin ki.. İnşallah senin değerini bilen ve çok mutlu olacağın birini çıkarır rabbim karşına.. a.s.
canım ayrılmışsın. senin adına üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır der büyüklerimiz.senin içinde hayırlısı neyse o olsun.esenlikle kal.opuyorumnanaktan
Bu arada bende 20 yaşında evlendim. Evlendiğim insan açısından değil de ikimiz içinde erken verilmiş bir karardı. Özellikle benim için yaş olarak çok gençtim.
ya arkadaslar benimde anlayamadigim olay , Neden aileler oduyor bu paralari . Ben de yeni evli sayilirim . sadece dugun yaptilar . onunda yari parasini esime ben zorla odettim . Dugunden sonra amerikaya mastir icin geldik . Turkiye de ev kurmadik daha . Mayis ayinda donuce esimle birlikte yapacagiz herseyi insallah ... Eger foto paralarini bile odettiriyorsaniz tabikide bu zorliklara gogus gerekecsiniz .. Ben katlanamazdim ve odetmezdim ...
sorun ödeme değil aslında.. sorun evlenecek kişilerin tercihlere saygı duyulmayıp, k.validelerin "benim istediğim olacak" demesi.. bir yaşa gelmiş, evlenme kararı alabilecek olgunluktaki insanların her işlerine burunlarını sokması.. ha bir de kişiliksiz erkeklerin, annelerinin ağzına bakıp "anne köylü" olması.. sorun bunlar işte..
ayrıca bazı adetler var.. hem kız verilip hem de bütün masrafı kız karşılamaz.. erkeğin ve ailesinin üzerine düşen görevler vardır ki (elinde imkan olduğu halde) bundan kaçan evlenmesin, kimsenin de sinirini bozmasın bence..
aylincim bütün sayfaları tek tek okudum
öncelikle geçmiş olsun diyim her şer de bi hayır vardır canını hiç sıkma zararın neresinden dönersen kardır dua et evlenmeden anladın ve bitti hiç üzülme önüne bak yaşın çok genç ohooooooo daha göreceğin çok güzel günlerin var olumunekankayizsmile
evet ablam... beni anlayabiliyormusunuz?
kuafördede, fotograf konusundada bana sormadan arastiriyormus. tamam güzel ama bi sor bana bakiyim istiyormuyum... sonucta benim sacim yapilcak, benim fotograflarim cekilcek... bana orda amatör kisileri seciyor ucuz yapiyor diye...
cirkin cikmak istemem fotograflarda, hele ki sacim cirkin olursa zaten girmem salona...
FIKRIMI SORMUYOR. herseyde PARA KONUSU aciliyor, ayip sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?