Cimri mi düşüncesiz mi ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Merhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,

Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.

İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse

Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..

Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .

Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?

Bence düpedüz cimri. Tabiki her zaman her seyi ödemek zorunda degil ama yaptığı bariz cimrilikler var. Sizde bu kadar rahatsiz olduğunuza göre kendinizi bir an önce kurtarın derim ben..

Evet ve ben görünce bozuldu arabadan aldım yanlış anlama dedi fakat biz arabaya binmedik dondurmacıdan sonra yürüyerek geçtik

bence adam kendi işinin patronu diye sizin ekstra beklentiniz var.

adam cimri mi bilemedim. daha çok para yedirmemeye çalışıyor gibi geldi bana. belli ki lüks yerlere takılıyorsunuz. ben niye ödeyeyim, adam zengin o ödesin mantığında gibi görünüyor olabilirsiniz, adam da buna istinaden kendini geri çekiypr.
4 kişi 60 tl dondurma parasına da yuh diyorum.

Evet ve ben görünce bozuldu arabadan aldım yanlış anlama dedi fakat biz arabaya binmedik dondurmacıdan sonra yürüyerek geçtik
Maalesef arkadaşım.
Hem cimri hem yalancı.
Parasını eşinden/sevdiğinden esirgeyen adamdan hayır gelmez.
Boşver arkadaşım,Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

keşke deseydiniz arabaya binmedik ki diye
tabiki cimsi uzaklaşmanız iyi olmuş

Yeri gelir ben öderim de flört aşamasında cidden düşünce bekliyorum bilmiyorum daha önceki erkek arkadaşımla kıyaslıyorum belki de

Yeri gelir ben öderim de flört aşamasında cidden düşünce bekliyorum bilmiyorum daha önceki erkek arkadaşımla kıyaslıyorum belki de

yeri gelmiş siz ödemişsiniz zaten.

adam yalancı, o kısım kesin. dediğim gibi bence yedirmemeye çalışıyor. çünkü siz hep erkek ödesin, arada da ben öderim mantığında gibisiniz.

Cimri ya da size harcamak istememiş. Sevmedim gidip arabadan alsın yada unutmasın.

bu arada şuan evliyim. eşimle eski hayatından konuşurduk. bir arkadaşı varmış. kızın bursunu dahil bi şekilde kızdan alırmış. sonra gelip arkadaşlarına "oğlum gidip şu paraları ezelim" dermiş. kızı öyle 8 ay sömürmüş. eşim arkadaşıyla da konuşmuş. hatta kıza bile üstü kapalı yapma etme diye ima da bulunmuş ama kız anlamamış. baktı olacak gibi değil eşim tüm diyaloğunu kesmiş arkadaşıyla. o da hiç kaldıramaz böyle şeyleri. yıllar sonra konuşunca kendi yaşadıklarıma bakınca ben de benzer durumu atlattım. erkeklerin düşünce şeklini anla diye de sana anlatıyorum. senin yerinde olsam ardıma bakmadan uzaklaşırım. ama sen bilirsin. iyi tahlil et derim ben

edit: bu arada ben arkadaşları dahil tüm hesabı size yığdı şekilde anladım. (dondurma olayı) doğru mudur?

Niye birileri hesap ödemek zorunda? Herkes kendi ücretini ödesin bi zahmet yanındakine güvenip gezmesin mekan mekan.
Adamın cimrilikleri var herşeyi geçtim yalan söylüyor. Olmaz bu iş.
Ayrıca dondurma parasına bende yuh diyorum özür dileyerek

yeri gelmiş siz ödemişsiniz zaten.

adam yalancı, o kısım kesin. dediğim gibi bence yedirmemeye çalışıyor. çünkü siz hep erkek ödesin, arada da ben öderim mantığında gibisiniz.
Yanlış anlaşılmıcaksa evet bayana hesap ödetmeyi dogru bulmuyorum nedense daha önce iki erkek arkadaşımla bu yüzden kavga ettigim de oldu gidip gizli kasada ödemelerim de zamanında .. durumu yoksa o ayrı diger türlü zaten elim açık hediye vs alırım severim de

Çeşmede fiyatlar böyle vala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…