Cimri mi düşüncesiz mi ?

çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız maaşınızı patlıcanla filan mı alıyorsunuz da ödemek istemiyorsunuz?
hesap bu kadını erkeği yok. sizin kazandığınız da para, erkeğin kazandığı da para. mecbur ödeyeceksiniz. sizin derdiniz adam zengin olsun, ben elimi cebime atmayayım. ama işte sert kayaya çarpmışsınız, adam niyetinizi anlamış.

Demedim çünkü bu tarz muhabbeti konuşmayı bile yakıştıramadım sessizce uzaklaştım . Sosyal medyamda ekli ordan da silmem ayıp olur mu bilmiyorum
Bu kişiden adam olmaz. her yerden sil engelle. parasıyla mutluluklar dile hatta. Olay para meselesi bile değil bence karaktersiz.

Çalışıyorum normal bi erkek arkadaşımdan bahsetmiyorum flört ettigim birisi ve o gün beni davet eden kendisi

Aman aman ne itici. Mesele parasını yemek değilki. Hiç düşünecek bir hali yok, her yerden engelle. Uzaklaş. Daha mütevazi ama değer veren birini bul inşallah

Benim olayım para degil düşünce bu hareketler benim yapıma ters durumu olmasa evet.. ve bende hesabın altında kalıcak biri degilim gider hediye vs alırım siz olaya farklı yerden bakıyorsunuz . Bir erkegin düşünceli olması lazım yada ben fazlasını bekliyorum bilemedim

Tarzı çok çirkin

O hesabı ödememek için yalan söyleyen adamdan uzak dur

Sen gel taksiyle vs demesi sıkıntı değil de dondurmayı da bir zahmet ödesin ödemiyorsa da farklı söylesin nakit yoksa da kart çeksin her yerde geçiyor artık

Bir seferinde eşim bir grup ile birlikte bir yere yemeğe gitmiş şurada şunu güzel yapıyorlar yiyelim demiş herkes iş güç sahibi o yemeği de rahatça öderler lüks bir yer değil

Neyse gidip yemişler eşim kartı çıkarıp Adama uzatmış adam kart yok demiş eşim de bende de nakit yok demiş

İş yeri o civarda olduğu vs için Ada'm sonra alırım demiş kalkmışlar bankadan çekip de götürmüş

Bu durumda bile ben davet ettim diye kimseye ödeyin diyememiş

Sizinki de direkt size demiş belki herkes kendininkini ödesin dese sen de benimkini öder misin dese koymazdı

Son düzenleme:
Aynen iki erkekler ve kredi kartı geçen bir yer

Çok kıymetli parasını yabancı gördüğü sana yedirmemek için uğraşan cimri odunun teki. Uzak dur!

Erkekler değer verdiği kadınlar için para harcar. Net!

aaaaa lütfen ama, hani eşittik erkeklerle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…