Cimri mi düşüncesiz mi ?

yalani cok ayip olmus
ortaya cikinca sonra tekrar konustunuz mu bu konuyu?
hic hos degil ama erkekler artik böyle yapiyorlar biliyorum

Yeri gelir ben öderim de flört aşamasında cidden düşünce bekliyorum bilmiyorum daha önceki erkek arkadaşımla kıyaslıyorum belki de
Kesinlikle haklısın. Madem durumu iyi elini cebine attırmaması lazım. Sizin durumunuzda tam tersi olmuş. Cimri ve yalancı uzak dur.

Çok kızıyorum böyle şeylere sizi anlıyorum mevzu para deģil ardındaki düşünce hareket bence görüşmeyin bu insanla.

Hahahaa mantıklı bi cvp atarsa yazabilirim

Yorumun absürtlüğü ne kayıtsız kalamadım.
Konunun hiç bir noktasında adam zengin, elimi cebime atmak istemiyorum vurgusu yok.
Sert kayaya değil kendi çapında kurnaz takılan karaktersiz bir adama denk gelmiş konu sahibi daha çok.
Bir erkeğin parası olmayabilir, hesabı kadın da ödeyebilir.
Ama cebinde parası olduğu halde yalan söyleyerek param yok diye arkadaşlarının hesabıyla birlikte ödeme yapmak zorunda bırakılıyorsa bir insan orada durup biraz düşüneceksin.
Kadın hesap ödemek istemeyince yiyici.
Erkek hesap ödemek istemediğinde eşitlik.
Yok yaaa derler adama.
Parasını yedirmek istemeyen erkek, kadın parası da yemeyecek o zaman.

Adam yalancı cimriden ziyade. Sorunun hesaptan çok şundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum:
Bunun parasını yemiş yemiş sonra da yüz vermemiş kadınlar olmuştur, bu adam da madem ciddi değiliz ne yedireyim paramı böyle cambazlık yapar kurtarırım kendimi dedim.

Teşekler +10 öyle bir yazdı ki eşitlik diye bi an erkek kullanıcımı diye düşünmedim degil

yorumları okursanız 'bayan'a hesap ödetilmesine karşıyım demiş.
ben zaten adam yalancı dedim.
ama konu sahibinin de bir yeme merakı olduğu kesin. zaten yorumunda itiraf ediyor. tahminimde yanılmamışım yani.

Benim erkek arkadasimda cimridir ama hic bi zaman benden para esirgemedi. 10tlye kahve icilcek yer varken 15 tlik yere oturunca sinir oluyor ama hep hesabi o ödüyor. Bende hesap ödemek istedigim icin arada bu aksam seni yemege, caya tatliya vs davet ediyorum diyip zorla hesap ödüyorum.
Seninki cimri degil o bi denisik sekilmis uzak dur!

yorumları okursanız 'bayan'a hesap ödetilmesine karşıyım demiş.
ben zaten adam yalancı dedim.
ama konu sahibinin de bir yeme merakı olduğu kesin. zaten yorumunda itiraf ediyor. tahminimde yanılmamışım yani.
Evet karşıyım kadın isterse kalkar öder erkek hesap ödesin diye kadının gözüne bakmaz masada o zaman çıkmıcak yemege.. ben erkege yakıştıramıyorum bu benim görüşüm.. uslubunuz çok yanlışş burda herkes ne anlatmaya çalıştıgımı çok iyi anladı .

ne alakası var ya kızı hemen zengin para yiyici ilan etmişsiniz sanki çok iyi tanıdığınız biri bu nasıl yargısız infaz ya kız da nazik nazik cevap veriyor o alttan aldıkça üstüne gidiyorsunuz ayıp yahu adamın avukatlığını yapmak size mi kaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…