Demedi öyle birşey nerde yazmışım ?Bizde yedik
Demedi öyle birşey nerde yazmışım ?
Kesinlikle haklısın. Madem durumu iyi elini cebine attırmaması lazım. Sizin durumunuzda tam tersi olmuş. Cimri ve yalancı uzak dur.Yeri gelir ben öderim de flört aşamasında cidden düşünce bekliyorum bilmiyorum daha önceki erkek arkadaşımla kıyaslıyorum belki de
Hahahaa mantıklı bi cvp atarsa yazabilirim60 lira hesaptan, x lira giriş ücretinden kaçan patron mu olur ?
Cimei, yalancı, görgüsüz, düşüncesiz ne ararsan var isabet olmuş kaçman, mesaj atarsa “bana bir daha mesaj atma faturan çok gelmesin sonra naparsın bende çok üzülürüm.” De
Ya bu yaptıklarının üstüne hiç bişi demedim uzaklaştım içimde kaldı keşke yazsa da büyük harflerle yazsaöbüyük harflerle yazdığımı düşün
terbiyesiz
çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız maaşınızı patlıcanla filan mı alıyorsunuz da ödemek istemiyorsunuz?
hesap bu kadını erkeği yok. sizin kazandığınız da para, erkeğin kazandığı da para. mecbur ödeyeceksiniz. sizin derdiniz adam zengin olsun, ben elimi cebime atmayayım. ama işte sert kayaya çarpmışsınız, adam niyetinizi anlamış.
Yorumun absürtlüğü ne kayıtsız kalamadım.
Konunun hiç bir noktasında adam zengin, elimi cebime atmak istemiyorum vurgusu yok.
Sert kayaya değil kendi çapında kurnaz takılan karaktersiz bir adama denk gelmiş konu sahibi daha çok.
Bir erkeğin parası olmayabilir, hesabı kadın da ödeyebilir.
Ama cebinde parası olduğu halde yalan söyleyerek param yok diye arkadaşlarının hesabıyla birlikte ödeme yapmak zorunda bırakılıyorsa bir insan orada durup biraz düşüneceksin.
Kadın hesap ödemek istemeyince yiyici.
Erkek hesap ödemek istemediğinde eşitlik.
Yok yaaa derler adama.
Parasını yedirmek istemeyen insan bir başkasının parasını da yemeyecek o zaman.
Yorumun absürtlüğü ne kayıtsız kalamadım.
Konunun hiç bir noktasında adam zengin, elimi cebime atmak istemiyorum vurgusu yok.
Sert kayaya değil kendi çapında kurnaz takılan karaktersiz bir adama denk gelmiş konu sahibi daha çok.
Bir erkeğin parası olmayabilir, hesabı kadın da ödeyebilir.
Ama cebinde parası olduğu halde yalan söyleyerek param yok diye arkadaşlarının hesabıyla birlikte ödeme yapmak zorunda bırakılıyorsa bir insan orada durup biraz düşüneceksin.
Kadın hesap ödemek istemeyince yiyici.
Erkek hesap ödemek istemediğinde eşitlik.
Yok yaaa derler adama.
Parasını yedirmek istemeyen erkek, kadın parası da yemeyecek o zaman.
Evet karşıyım kadın isterse kalkar öder erkek hesap ödesin diye kadının gözüne bakmaz masada o zaman çıkmıcak yemege.. ben erkege yakıştıramıyorum bu benim görüşüm.. uslubunuz çok yanlışş burda herkes ne anlatmaya çalıştıgımı çok iyi anladı .yorumları okursanız 'bayan'a hesap ödetilmesine karşıyım demiş.
ben zaten adam yalancı dedim.
ama konu sahibinin de bir yeme merakı olduğu kesin. zaten yorumunda itiraf ediyor. tahminimde yanılmamışım yani.
çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız maaşınızı patlıcanla filan mı alıyorsunuz da ödemek istemiyorsunuz?
hesap bu kadını erkeği yok. sizin kazandığınız da para, erkeğin kazandığı da para. mecbur ödeyeceksiniz. sizin derdiniz adam zengin olsun, ben elimi cebime atmayayım. ama işte sert kayaya çarpmışsınız, adam niyetinizi anlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?