• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi düşüncesiz mi ?

Bebek planı içindeydik evliliğimizin 5. Yılı. Gerçekten tanıyamıyorum umarım düzelir yoka sonumuzu hiç iyi görmüyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için biraz sakinleştim:)
Rica ederim.Eşimden biliyorum bazen barut gibi gelir yanına yaklaşılmaz sinirinden.sizin eşinizde belki o stresi farklı yansıtmıştır. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Haklisin
Flort asamasinda erkekler genelde kizlari etkilemek icin biraz daha harcarlar.
Sizin ki tam tersi sizi kandiriyor yok arabadan aldim bilmem ne.

Ya sizden fazla hoslanmiyor ..para harcamaya gerek yok bunun icin..diyor ya da fazla cimri

Gorusme

Ayy cimrii bu kaaaç yorumlarından önce şuna dikkat et bence. ilişkiniz ne kadar yeni? henüz flört aşamasındaysanız, henüz adam duygularından emin değilse, normal olabilir. adamlar da artık aptal değil. hele hele hali vakti yerinde olan erkeklerin karşısına ne yazık ki o kadar çok yiyici hemcinsim çıkıyor ki, adamlar artık korkuyor.

benim nişanlımın da hali vakti yerindedir, duygularından emin olana kadar, ciddi bir ilişkimiz olduğunu hissedene kadar, çok kez akşam vakti eve kendim gittim, çok kez hesabımı kendim ödedim. bazen ben de bozuluyordum. amaaa, ne zaman ki kendisi ben seni seviyorumu söyledi, ne zaman ki benim için gelip geçici değilsin, olursa olur olmazsa olmaz değilsin dedi, evimden alınıp evime bırakılmaya başladım, elimi cebime attırmamaya başladı, düğün işlerine girişiyoruz, herşeyi ben yapacağım diyor.
çünkü karşısında artık 'bunda para vardır, ben gezip eğleneyim, o da ödesin' tarzı bir kadın olmadığını biliyor.

Erkekler değer verdiği kadınlar için para harcar. Net!
Aynen.
Erkekler deger verdigi sevdigi kadina harcar
Hele ki konu sahibinin sevgilisi gibi maddi durumu iyi patronsa.
Bence konu sahibini sevmiyor
Para harcamaya gerek duymuyor
Takiliyor oyle
Neyse ki konu sahibi yol vermis

En gurur kirici da.bara girerken onden girip kendi parasini odeyip arkada kalan kiz arkadasini sallamamasi.

Ben olsam o an terkederim
Resmen kizin giris parasina karismamak icin arkada birakmis uyanik.

Nezaket nerde?
Saygi nerde?
Erkek dedigin bu tarz yerlere girerken kizi yanindan ayirmaz.
Kizin parasini odemek istemese bile bu sekilde olmaz.

Ayy cimrii bu kaaaç yorumlarından önce şuna dikkat et bence. ilişkiniz ne kadar yeni? henüz flört aşamasındaysanız, henüz adam duygularından emin değilse, normal olabilir. adamlar da artık aptal değil. hele hele hali vakti yerinde olan erkeklerin karşısına ne yazık ki o kadar çok yiyici hemcinsim çıkıyor ki, adamlar artık korkuyor.

benim nişanlımın da hali vakti yerindedir, duygularından emin olana kadar, ciddi bir ilişkimiz olduğunu hissedene kadar, çok kez akşam vakti eve kendim gittim, çok kez hesabımı kendim ödedim. bazen ben de bozuluyordum. amaaa, ne zaman ki kendisi ben seni seviyorumu söyledi, ne zaman ki benim için gelip geçici değilsin, olursa olur olmazsa olmaz değilsin dedi, evimden alınıp evime bırakılmaya başladım, elimi cebime attırmamaya başladı, düğün işlerine girişiyoruz, herşeyi ben yapacağım diyor.
çünkü karşısında artık 'bunda para vardır, ben gezip eğleneyim, o da ödesin' tarzı bir kadın olmadığını biliyor.
1 aydır görüşüyorduk yeniydi zaten.bu olaylardam sonra o bardan tek çıkıp gittim bişey demeden

Merhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,

Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.

İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse

Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..

Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .

Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?
Terbiyesize bak sen, ay okurken sinir oldum.
İyi yapmışsın görüşmemekle.
Bu adam cimri değil, insan yolaklamak peşinde .

Ya 4 kişi çıkıldıysa herkes kendi masrafını ödemeliydi.

İlk yemeği kim ödedi? Dondurmada neden diğer kadın elini cebine atmadı? Diğer adamın da mı nakiti yoktu?

Barın giriş ücreti neden sorulsun? Yani başbaşa olsanız neyse de. Arkadaş buluşması gibi bir şey olmuş. Herkes yediğini ödesin ya.

bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi .

Hoşlanma, değer verme gibi duygularınızla ilgili hiç bir dem vurmamışsınız…
İlgili kişiden "bu arkadaş" gibi tuhaf bir uslupla bahsediyorsunuz?
Patron diyen kaldı mı hala?
Siz bu özellikleri dışında herhangi bir yönünden etkilendiniz mi ki?
Beklentileriniz uyuşmamış bence.
Para harcasın istiyorsunuz.
O da harcamamış.
Belki de sizin bu yönünüzü gördü, o yüzden kendi kendinize gitmenizi bekliyor nezaketen.
Bu arada evet cimri. Ama sanki akıllı gibi de. ;)

Bence başka hedefler bulun kendinize.
Sizin için iş gücü kaybı bir nevi böyle biri ile takılmak.

Bazı yorumlar hayret verici.arkadaşim sen burada ne hakaretlere uğramışsin.ben seni anlıyorum. Yazık valla.geçmiş olsun.o pislikten de koşarak uzaklaş.

Hoşlanma, değer verme gibi duygularınızla ilgili hiç bir dem vurmamışsınız…
İlgili kişiden "bu arkadaş" gibi tuhaf bir uslupla bahsediyorsunuz?
Patron diyen kaldı mı hala?
Siz bu özellikleri dışında herhangi bir yönünden etkilendiniz mi ki?
Beklentileriniz uyuşmamış bence.
Para harcasın istiyorsunuz.
O da harcamamış.
Belki de sizin bu yönünüzü gördü, o yüzden kendi kendinize gitmenizi bekliyor nezaketen.
Bu arada evet cimri. Ama sanki akıllı gibi de. :KK66:

Bence başka hedefler bulun kendinize.
Sizin için iş gücü kaybı bir nevi böyle biri ile takılmak.
Tanıyor musunuz konu sahibini?

Merhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,

Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.

İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse

Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..

Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .

Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?[/QUOTEtabiki de cimri

kesinlikle cimri mesela bende erkege para ödetmek istemem cünkü onun parasına ihtiyacım yok.Mesela yok ben öderim demesi kibarlıktır ve cogu kız bunu bekler.

Back
X