Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Bizim okulda sevgilisinin okulu aynı şehir içinde başka yere taşınıyor diye ayrılanlar oluyordu.. Bir de yaz tatilinde ayrılan oluyormuş öyle duymuştum..

Ya benim konum neden kapanmıyor.
2 kere muneyi etiketledim konu kapandı bittii

Yani acikcasi pek aklim almadi. Biz esimle lise be universitede hep ayri sehirlerdeydik. Paramizi biriktirip bit gunluk bile olsa gider gelirdik. 8 saat yol otobuste uyurduk. Esim benden once mezun oldu ise basladi butun herseyi yol parasina gore ayarlardi. Is planinida ayni sekilde. Yani siz ne kada karsilarsaniz onunda oyle canla balsa gorusmek icin para Armani istwmesi gerekir. Biz lise cep harclijlarimizla yapardik bunu

O hiç gelmiyor hep siz gidiyorsunuz ve masraflara ortak olmuyor mu?

uzak mesafeden ilişki olmaz çalışana bile zor kendine zaman ayıramazsın , ayrıca neden hep sen gidiyorsun ki işten geç çıkması bahane değil sonuçta sen gittiğinde bir şekilde görüşüyorsunuz o gelsin senin yanına ya da çalıştığı için senin masraflarını karşılaşın bence sen bu adamı pek sevmiyorsun gibime geldi yoksa para hesabı yapmazdın öğrenciye o para çok ama sevsev gözünde büyümezdi. bence ayrılın en basit çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…