Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Çoğunuzun bildiği üzere sadece bir öğrenciyim...
Uzak mesafe ilişkisi beni parasal yönden yoruyor...
2 gunluk 300 tl
Ve ben hep kenarda bir miktar param olmasını severim...

Ve her ay yerine koymak için kendimden çok kısıyorum...
Bunu karşımdaki insana söyledim...
Baya suçlu hissetti ama ben de artık yapmak da zorlanıyorum...

Diğer isteklerim kalıyor az para değil bana göre....
Kendisi bana biz bir takımız dedi ama ben bunu söylerken kendisinden birşey beklediğim için söylemedim...

Görüşme miktarlarını azaltabiliriz gibisinden söyledim...
Utandım da kötü hissettim ama söylemem gerekıyordu...

O gelemez işten aşırı geç çıkıyor...
Zaten öyle bir beklentim de yok...
Konuyu açarken bile utanıyorum

Acaba diyorum hayatım farklı yerlerinde olan iki kişi için bu durumlar çok mu zor?
Onu da bunu söyleyerek üzüyorum ama elimden gelen bir şey yok ne yapıcam?

Az gelirsin dedi şuan ona da üzüldüm çünkü bu durum onu üzecek alternatif de yok

Az ama yoğun görüşebilirsiniz. Arada kaç km var ?
Bu şekilde konuyu açmanız başkası tarafından "benden para bekliyor" algısı da yaratabilir "önceliği ben değilim" algısı da yaratabilir.
Sevgiliniz öğrenci olduğunuzu biliyor sonuçta, söylemek zorunda değildiniz.
Sanki sizin üzerine yüklenmiş bir görev gibi sizin gelmeniz azaldığında merak edip sorsa uygun bir dille söylenirdi.

*Uzak mesafe ilişkisi yaşayan ve öğrenci olan taraf.

Neden utanıyorsun? 2 günlük 300 TL hiç de az bir sayı değil. Sen 2 günde 300 TL kazanabiliyor musun şu an?
Doğru olanı yapıyorsun. Her zaman bir köşede paran olsun, yarının ne getireceği belli değil.
Ayrıca hep neden sen gidiyorsun ki? Tamam geç çıkıyor falan, bir gün için 4 saatlik yol yapan adamlar gördüm.
Sevgi gerçekse hiçbir şey engel olamıyor.

Git gel 10 saat sürüyor ve şöyle birşey var o benim asla para beklemediğimi bilir...
Daha önce bazı konularda bile kendisinden para almışlığım yoktur...

Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm diyor

İşte buna kızıyorum işim kolaylaşmadığı gibi zorlaşıyor

Bu adam hep mi gec cikiyor, bir ay siz bir ay o olmali. 2 ayda bir erken cikabilir herhalde. Veya ne bileyim x tatiline denk getirir hic olmadi. Her ay 300 tl ogrenci icin iyi para tabi ki.
Hem siz bir takimsaniz beyefendi takimdaki hangi sorumlulugu ustleniyor yazmamissiniz.

Cimri değilsin oğlaksın

Malesef her gun yalan değil biliyorum çünkü

Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Sevgilinizin izin günü yok mu?
Bütçenizi düşünmeniz çok normal geldi bana, demek ki ilişkiniz de bu konuşmayı kaldıracak samimiyette.

Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Sevgilinizin izin günü yok mu?
Bütçenizi düşünmeniz çok normal geldi bana, demek ki ilişkiniz de bu konuşmayı kaldıracak samimiyette.
O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur

E pazar gunu de dönmesi lazım

Yol parasından hariç sana orada da harcama yaptırıyor mu peki?

Doğru olanı yapmışsınız. Isinden dolayı gelemiyorsa sizin masraflarınızın yarısını karşılayarak ortak olabilir. 300 tl bir öğrenci için çok fazla para.
Yanii düşünceli insan birkez de olsa bu sefer ben vereyim yol parasını diyebilirdi..

Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm
Bu kısım saçma olmuş. Flörtün başında gibi sanki.
Bizimde aramızdaki mesafe git gel 12 saat. Ve sevgilim de çok yoğun çalışır.
Ama geleceği zaman işlerini ona göre ayarlar. Hiç de az görüşebiliriz haberin olsun ayrılmak istersen demek aklıma gelmedi

Malesef her gun yalan değil biliyorum çünkü

O nasıl iş? Haftanın her günü, resmi tatilsiz, bu kadar uzun saatler çalışıyorsa mesailerle falan çok para kazanıyordur. Öyleyse ya senin gidiş geliş masrafını karşılasın ya da kısa süreliğine de olsa atlayıp gelsin.

Yol parasından hariç sana orada da harcama yaptırıyor mu peki?
E zaten hep evdeyiz o yorulduğu için elinden geldıgınce dışarı çıkartır ama yüzde 90 evdeyiz...
Yemek konusunda da bu ay o ödedi ama zaten diyetteyim en fazla çorba yiyorum bazen yemek bile yemıyorum
Ama onları ödüyor ama anlatmaya çalıştığım şey zaten en fazla 20 tl falandır 2 gun her gun bir
Öğün çorba yesem diğer öğünler için kahvaltılıkla geçiştiriyorum

Size özelden yazabılırım iş konusunu burada afişe edemem...
Ya işte gidiş geliş masarafımı da karşıla diyemem ki yani öyle bir beklentim yok

Az görürsem ölürüm diyen bir insana sormalıyım bence...
Buna katlanamayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…