Çek bize ne. Çok mu umurumuzda.Yarabbi ya random atmısım adam ayrılmadı ben ayrıldım ayrıca vallaha siz acayipsiniz ciddiyim he çekecem ne olacak hahhaha
bu ayrıntıları bilmiyordum.Seninki yine Ağrı’dan geliyormuş. Konu sahibinin ki hafta sonu dinlenecem diye gelmiyor kızı çağırıyor, yol parasını da ödemiyor.
Yazmayın o zaman hahaha bu kadar basit yani evet size ne üstüne vazife olmayan işleri biliyorsunuz ama hala burnunuzu sokuyorsunuzÇek bize ne. Çok mu umurumuzda.
Burada olay ne biliyormusunuz ilişkinim bütün dinamiğini buraya dökemembu ayrıntıları bilmiyordum.
zaten genel olarak uzak mesafe ilişkisi mantıksız. istatistiğe dönsek iyi sonuçlanan belki yüzde yirmi filandır. çoğunun sonu ayrılık. ben mesela o ilişkimden pişman değilim yine olsa yine para yediririmama dediğim gibi ben karşılığını alıyordum manevi olarak. hiç de acaba paramı mı yiyor diye düşünmüyodum. insan anlıyor çünkü.
Onu buraya konu açarken, bize cimri miyim diye sorarken düşünecektin.Yazmayın o zaman hahaha bu kadar basit yani evet size ne üstüne vazife olmayan işleri biliyorsunuz ama hala burnunuzu sokuyorsunuz
İşte size sadece cimri miyim diye sormusum diğer kısımları değil sorduklarıma yanıt verin o zamanOnu buraya konu açarken, bize cimri miyim diye sorarken düşünecektin.
siz o ilişkiye ne verdiniz, ne aldınız biz bilemeyiz. diyorum ya ben manevi olarak karşılığını alıyordum ama o zaman buraya konu açsam ve ağrıdan sevgilim geliyo 500 tl harcıyoruz bu haftada yazsam herkes ayrıl vs derdi.Burada olay ne biliyormusunuz ilişkinim bütün dinamiğini buraya dökemem
Ayrıldık fakat iyi ve kötü yanları vardı ben bunları görmezden gelirsem bana yakışır mı yakışmaz...
Ben de dahil olmak üzere kk daki kadınların yanlış yaptığı konu
pardon?O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Bunu da ben bitirdim açıkçası....siz o ilişkiye ne verdiniz, ne aldınız biz bilemeyiz. diyorum ya ben manevi olarak karşılığını alıyordum ama o zaman buraya konu açsam ve ağrıdan sevgilim geliyo 500 tl harcıyoruz bu haftada yazsam herkes ayrıl vs derdi.
ayrılmışsınız siz de zaten hayırlısı bu demek ki.
bir de ben bu uzak mesafe ilişkisini bitirdim sonra yaşadığım ilden sevgilim oldu. oha dedim ya demek ki sevgili olmak böyle bişeymiş. iş çıkışı görüşmek, spontane plan yapmak vs vs. uzak mesafe gerçekten yıpratıcı ve sonuçsuz bi iş.
Yahu allahım ayrıldık bu kadar her şeyi de noktasına virgülüne anlatmak zorunda değilimSizi görmezse ölürüm diyen çocuk siz ayrılınca kabul mu ettiSen gelemezsen ben gelirim diyeceğine... Neyse ilerde hatırlayıp gülersin bu dediklerine...
BaşakDeğilim tutmadı
haftada bir gun bile tatili varsa git gel 10 saatlik bir yola onun ayda 1 kez en az gelmesi gerekir.bunu yapmiyorsa sizi sevmiyordur cok net.ayrica lafini bile yapmadan bilet paranizin bir kismini karsilamali.enayi misiniz ogrenci halinizle bi de 300 tl 2 gun icin cok fazla.yoruluyorum gelemem diyorsa size kiymet vermiyordur.git gel 10 saat cok degil.biz ayda 2 gorusurduk.ikimiz de calisiyorduk.bir haftasonu ben 8 saatlik yola giderdim.bir haftasonu bos.diger haftasonu o gelirdi.O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Yok hahaha
Acı çekme lütfen, her ilişki bize ders öğretir. İnsanlar insanlara izler bırakır, ders öğretir. Kafanı meşgul et, bol müzik, kahve aktiviteler iyi gelecektir.@Mune gözünü seveyim konumu kapatırmısın
Aşk acısı çekecem de dkkdkdd
Ya yok ne acısı random attım zaten herkes önüne bakacakAcı çekme lütfen, her ilişki bize ders öğretir. İnsanlar insanlara izler bırakır, ders öğretir. Kafanı meşgul et, bol müzik, kahve aktiviteler iyi gelecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?