Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Seninki yine Ağrı’dan geliyormuş. Konu sahibinin ki hafta sonu dinlenecem diye gelmiyor kızı çağırıyor, yol parasını da ödemiyor.
bu ayrıntıları bilmiyordum.

zaten genel olarak uzak mesafe ilişkisi mantıksız. istatistiğe dönsek iyi sonuçlanan belki yüzde yirmi filandır. çoğunun sonu ayrılık. ben mesela o ilişkimden pişman değilim yine olsa yine para yediririm ama dediğim gibi ben karşılığını alıyordum manevi olarak. hiç de acaba paramı mı yiyor diye düşünmüyodum. insan anlıyor çünkü.

Burada olay ne biliyormusunuz ilişkinim bütün dinamiğini buraya dökemem
Ayrıldık fakat iyi ve kötü yanları vardı ben bunları görmezden gelirsem bana yakışır mı yakışmaz...

Ben de dahil olmak üzere kk daki kadınların yanlış yaptığı konu

siz o ilişkiye ne verdiniz, ne aldınız biz bilemeyiz. diyorum ya ben manevi olarak karşılığını alıyordum ama o zaman buraya konu açsam ve ağrıdan sevgilim geliyo 500 tl harcıyoruz bu haftada yazsam herkes ayrıl vs derdi.
ayrılmışsınız siz de zaten hayırlısı bu demek ki.
bir de ben bu uzak mesafe ilişkisini bitirdim sonra yaşadığım ilden sevgilim oldu. oha dedim ya demek ki sevgili olmak böyle bişeymiş. iş çıkışı görüşmek, spontane plan yapmak vs vs. uzak mesafe gerçekten yıpratıcı ve sonuçsuz bi iş.

O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur

E pazar gunu de dönmesi lazım
pardon?
sizin yanınıza gelmeyip dinlenmeyi tercih ediyor
o nasıl iş öyle
cuma gecesi gelsin pazar döner
fazla fedakarsınız?
sevgilinizin bu tutumunu beğenmedim

Bunu da ben bitirdim açıkçası....
Sağolun çok teşekkür ederim

Sizi görmezse ölürüm diyen çocuk siz ayrılınca kabul mu etti Sen gelemezsen ben gelirim diyeceğine... Neyse ilerde hatırlayıp gülersin bu dediklerine...
Yahu allahım ayrıldık bu kadar her şeyi de noktasına virgülüne anlatmak zorunda değilim
Uzun vadede yine tıkanıcaz her şey sevgi demek değil

Sizi gerçekten düşünen adam çalışıyor ise sizin zamanınız onun parası var şeklinde değerlendirebilir. Size bunu bile söyletmeden maddi destek sağlamalı idi.

5 yıl ayrı şehirlerde ikimiz de öğrenci iken birlikte idik. Senede 2-3 defa ancak gördüğümüz zamanlar oldu sevgi öyle görüşmeyi ve biten bir şey değil. Evet kavga sayısı artıyor buna bir şey demiyorum ama ayarlamak gerekiyor.

O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur

E pazar gunu de dönmesi lazım
haftada bir gun bile tatili varsa git gel 10 saatlik bir yola onun ayda 1 kez en az gelmesi gerekir.bunu yapmiyorsa sizi sevmiyordur cok net.ayrica lafini bile yapmadan bilet paranizin bir kismini karsilamali.enayi misiniz ogrenci halinizle bi de 300 tl 2 gun icin cok fazla.yoruluyorum gelemem diyorsa size kiymet vermiyordur.git gel 10 saat cok degil.biz ayda 2 gorusurduk.ikimiz de calisiyorduk.bir haftasonu ben 8 saatlik yola giderdim.bir haftasonu bos.diger haftasonu o gelirdi.

Senin konunu gordugumde banliydim yorum yapamadim ama catladim.

Calisan adam, sen ogrencisin sen soyleyene kadar her ay 300 lira vermenin sana agir gelecegini nasil tahmin etmiyor???
Sen 2 gun icin 10 saatlik yolu gidiyorsun, adam yok işten gec cikiyormuş, yok haftasonu dinleniyormuş diyorsun yahu gormek isteyen 1 gun icin bile gelir.
Esimle biz de farkli sehirlerdeydik, haftasonunu benim yasadigim sehirde otelde gecirirdi cuma işten cikip gelirdi gece vakti. Adam icin binbir bahaneye inandirmissin kendini

Ha diyelim ki gercekten gelemiyor, gelseydi para ödeyecekti degil mi? Kendi geldigine sayip sana yol parasi gondermeyi hic mi akil edememiş bu adam????

Son gelişmeleri okumadim ama adam zerre deger vermiyor sana sen hala az gorussek benden ayrilabilir kafasindasin, resmen şok oldum.
İki tane süslü laf ediyor sana, sen de ciddiye aliyorsun. Sensizlikten ölecek, işten cikacak olan adam 3 kuruş para yollamayi dusunemiyor yani???? Adama uzulmek yerine hadi yap bakalim dedigini desen emin ol senin icin işten filan da cikmaz, gormeyince de ölmez. Boşuna gidip gelmissin onca zaman parana yazik

Kendi parasını daha kazanmaya başlamamış bir öğrenci için böyle düşünmeniz çok normal hatta yerinde. O paralar az değil. Öğrencilerin çoğu karnını doyurabilmek için kuruş hesabı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…